Торт «Пташине молоко» - рецепт
![Торт «Пташине молоко» - рецепт Торт «Пташине молоко» - рецепт](/uploads/posts/2016-03/tort-ptashine-moloko-recept_191.jpeg)
Класичний рецепт торта «Пташине молоко» в домашніх умовах
Інгредієнти:
Коржі:
Суфле:
Глазур:
Приготування
Для тіста міксером збиваємо яйця, потроху додаємо цукор і ванілін, потім вмішуємо борошно. Отримане тісто викладаємо у форму, злегка постукаємо формою об стіл, щоб вигнати бульбашки повітря, які порушують структуру бісквіта. Печемо при 200 градусах, не відкриваючи духовку, третину години.
Приступаємо до приготування суфле для торта " пташине молоко. Розмішуєм теплу воду з желатином і залишимо розчинятися. Збиваємо жовтки з 180 г цукру, додаємо молоко. Крохмаль розведемо в 30 мл води і теж додати до жовтків. Заваримо крем на водяній бані, не забуваючи помішувати.
Якщо желатин не розчинився, його можна довести теж на водяній бані. Білки збиваємо з рештою цукром і соком лимона, тонкою цівкою вводимо желатин. Вмішуємо білки в жовтки.
Остиглий корж разрежем на 2 частини, боки рознімної форми змастимо маслом, укладаємо один шар бісквіта, суфле, зверху другий бісквіт. Так тортик повинен провести в холодильнику 3 години. Дістаємо з форми і покриваємо глазур'ю з шоколаду і масла. Даємо охолонути ще півгодини і можна пригощатися.
Рецепт торта «Пташине молоко» з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Молоко закип'ятимо і, не зупиняючись помішуємо, тонкою цівкою додаємо манку, варимо на мінімальній температурі 10 хвилин, весь час мішаючи. Масло збиваємо з пудрою і ваніллю. У манний крем додаємо цедру і сік двох лимонів, змішуємо і поступово вводимо до маслу, збиваючи. Тепер у форму укладаємо шар бісквіта, потім шар крему і так чергуємо, закінчуючи зверху бісквітом. Торт повинен застигнути в холоді, а потім покриваємо його глазур'ю і, ще трохи почекавши, поки все застигне, можемо пробувати.
Простий рецепт приготування торта «Пташине молоко» зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Бісквіт:
Суфле:
Приготування
Для бісквіта зіб'ємо цукор з маслом і ваніллю, потім поступово вмешаем яйця. Додавши борошно, замішуємо тісто. На пергаменті малюємо коло, розміром з передбачуваний корж і викладаємо тісто лопаткою, розрівнюючи. Таких коржів нам потрібно отримати два. Випікаємо 10 хвилин при 230 градусах. Готові коржі міряємо формою і рівняємо, якщо це буде потрібно.
Желатин заливаємо теплою водою, а коли він набубнявіє, остаточно розчинний на плиті. Додаємо туди цукор
![Торт «Пташине молоко» - рецепт Торт «Пташине молоко» - рецепт](/uploads/posts/2016-03/tort-ptashine-moloko-recept_732.jpeg)
Масло взобьем з ваніліном і поступово введемо згущене молоко. Білки збиваємо з соком лимона до щільної маси. У цей момент, не перестаючи збивати, вводимо злегка остиглий сироп. Крем повинен стати щільним і густим. Змішуємо масляну і білкову частини.
У форму викладаємо один корж, покриваємо половиною суфле, зверху кладемо бісквіт і заливаємо рештою суфле. Торт повинен застигати протягом щонайменше трьох годин. Готовий торт обмазуємо глазур'ю і прикрашаємо у відповідності з приводом його приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пташине молоко - рецепт](/uploads/posts/2016-03/ptashine-moloko-recept_621.jpeg)
Пташине молоко - рецепт
Пташине молоко - дуже улюблене ласощі, відоме кожному. Однак не всім вдається відтворити його власноруч. Тому далі розповімо, як зробити десерт у
![Торт «Пташине молоко» по ГОСТу](/uploads/posts/2016-03/tort-ptashine-moloko-po-gostu_201.jpeg)
Торт «Пташине молоко» по ГОСТу
Знамениту кондитерську класику рекомендуємо відтворити за описаним рецептом. Далі докладно розповімо, як спорудити чудовий цей торт «Пташине молоко»
![Торт з абрикосами](/uploads/posts/2015-09/tort-z-abrikosami_851.jpeg)
Торт з абрикосами
Неймовірно прості в приготуванні солодощі - це торти на фруктовій основі. Пропонуємо два варіанти легких, цікавих і вельми незвичайних десертів з
![Торт «Три шоколади»](/uploads/posts/2015-07/tort-tri-shokoladu_321.jpeg)
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
![Торт «Пташине молоко» з манкою](/uploads/posts/2015-01/tort-ptashine-moloko-z-mankoyu_751.jpeg)
Торт «Пташине молоко» з манкою
Торт «Пташине молоко» - дуже ніжний, солодкий десерт. Його готують на великі урочистості, оскільки процес приготування не занадто простий, але смак
![Торт з варенням](/uploads/posts/2015-01/tort-z-varennyam_311.jpeg)
Торт з варенням
Торт з варенням - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. У нашій статті ми зібрали кілька простих, але в теж час смачних