Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для пирогів з дріжджового тіста

Начинка для пирогів з дріжджового тіста

1-03-2016, 19:26
467
Начинка для пирогів з дріжджового тіста
Пироги з дріжджового тіста можна готувати з абсолютно будь-якою начинкою, головне, щоб вона відповідала вашому смаку і, звичайно ж, була смачною. Нижче ми розповімо докладно про всіляких наповнення для подібної домашньої випічки.

Солодка начинка для пирога з дріжджового тіста


Найпростіша солодка начинка - це наповнення з фруктів і ягід, як заморожених, так і свіжих. Цукор при цьому додають виключно за смаком. При використанні соковитих ягід їх необхідно трохи приправити крохмалем, щоб запобігти витіканню соку при випіканні виробів.
Можна також використовувати в якості солодкого наповнення для пирога або невеликих пиріжків густе варення, повидло або його суміш зі свіжими ягодами або фруктами.
Дуже смачні пироги з сирною солодкою начинкою. Часто до сиру, поряд з цукровим піском додають розпарені родзинки або будь-які інші сухофрукти і горіхи.
Як правило, великі солодкі пироги, на відміну від виробів з несолодкої начинкою роблять відкритими, прикриваючи поверхню «сіточкою» або «косами» з тіста.

Начинки для несолодких пирогів з дріжджового тіста


Асортимент несолодких начинок для пирогів набагато ширше і різноманітніше. Тут відкриваються прекрасні можливості для кулінарних експериментів, адже навіть начинку з одним і тим же основним складовим компонентом можна урізноманітнити додаванням спецій або іншого продукту, кожного разу змінюючи смак і надаючи йому нових відтінків. Найчастіше несолодкі пироги готують закритими, щоб зберегти соковитість випічки.
Розглянемо деякі варіанти несолодкої начинки для закритих несолодких пирогів з дріжджового тіста.
Смачна м'ясна начинка для пирога з дріжджового тіста
Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 620 г;

  • печериці – 320 г;

  • половина кореня селери;

  • один невеликий корінь петрушки;

  • одна невелика морква;

  • чотири репчатых цибулини середнього розміру;

  • за кілька горошин чорного і запашного перцю;

  • два стебла селери;

  • половина чайної ложки орегано;

  • сіль – за смаком;

  • щіпка цукрового піску;

  • три курячих яйця;

  • свежесмолотая суміш п'яти перців;

  • хмелі-сунелі;

  • свіжа зелень;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Для початку нам необхідно довести до готовності яловичину. Для цього промиваємо м'ясо, кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після закипання знімаємо піну, додаємо вимитий корінь петрушки і селери, моркву, одну цибулину разом з лушпинням, попередньо промивши її, а також кидаємо стеблової селера, бульйон за смаком солимо і приправляємо горошинками чорного і запашного перцю.
    Поки вариться яловичина, відварюємо яйця круто, а потім охолоджуємо в крижаній воді, очищаємо і нарізаємо кубиками.
    Ріпчасті цибулини чистимо, шаткуємо кубиками або півкільцями і пасеруємо до приємної рум'яного кольору на рослинній маслечко, приправивши дрібкою цукрового піску для карамелізації. Обсмажуємо також печериці до готовності, попередньо промивши їх і нарізавши довільно. Разом з тим дрібно рубаємо на вибір будь-яку свіжу зелень.
    По готовності м'яса пропускаємо його через м'ясорубку разом з відвареною морквою, селерою і коренем петрушки. Після цього обсмажуємо м'ясну масу трохи на сковороді, додаємо туди ж підготовлену свіжу зелень і вливаємо приблизно половину склянки бульйону від варіння яловичини. Після цього змішуємо м'ясну складову з грибами, яйцями і цибулевої піджаркою, заправляємо за смаком сіллю, свежесмолотой сумішшю перців, хмелі-сунелі і перемішуємо.
    Проста рибна начинка для пирога з дріжджового тіста
    Інгредієнти:

  • філе горбуші – 950 г;

  • дві-три репчатых цибулини;
  • Начинка для пирогів з дріжджового тіста

  • половина пачки вершкового масла;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Дуже проста, але неймовірно смачна рибна начинка для пирога виходить з філе горбуші. Досить нарізати рибний продукт невеликими скибочками. А ріпчасту цибулю очистити, нашаткувати півкільцями і спасерувати на невеликій кількості вершкового масла. Наповнюючи дріжджовий пиріг, укладаємо шматочки горбуші, приправлені сіллю і перчиком, викладаємо цибулю і шматочки вершкового масла по всьому периметру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт пирога з варенням
    Рецепт пирога з варенням
    Справжньою знахідкою для зайнятих хазяєчок, які хочуть побалувати рідних домашньою випічкою, стане рецепт смачного пирога з базовим наповненням з
    Пиріг з палтусом з дріжджового тіста
    Пиріг з палтусом з дріжджового тіста
    Сьогодні дуже популярні різноманітні пироги з несолодкої начинкою, особливо рибної. І далі ми запропонуємо чудовий варіант такої чудесної випічки, а
    Дуже смачна начинка для пирога з капустою
    Дуже смачна начинка для пирога з капустою
    З безлічі існуючих сучасних начинок для домашньої випічки, поза часом улюбленої часто використовується багатьма залишається капуста. Далі докладно
    Пиріжки з малиною в духовці
    Пиріжки з малиною в духовці
    Домашня випічка була в пошані у всі часи. Діти особливо люблять різні пироги з солодкою начинкою. Тому найкращий варіант приготування цих ласощів з
    Рибний пиріг з дріжджового тіста
    Рибний пиріг з дріжджового тіста
    Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським
    Рецепт пирогів з дріжджового тіста
    Рецепт пирогів з дріжджового тіста
    Дріжджові пироги - це смачне, але далеко не корисне блюдо. Але, якщо дуже хочеться, то можна. У нашій статті ми підкажемо, які варіанти їх можна