Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы
![Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы](/uploads/posts/2016-02/tsto-dlya-gorshkv-z-zguschenim-molokom-dlya-oreshnicy_311.jpeg)
Рецепт тіста для горішків в орешнице
Інгредієнти:
Приготування
Цукровий пісок з'єднуємо разом зі сметаною і додаємо сюди ж відокремлені від шкаралупи яйця. Розтираємо цю суміш віночком до тих пір, поки в ній не перестануть відчуватися крупинки цукру. На слабкому вогні плити або розтоплюємо в мікрохвильовці потрібну нам кількість вершкового масла. Зовсім трохи остудивши його виливаємо масло в ємність, де ми вже почали з'єднувати продукти для приготування тіста. Слідом додаємо сюди ж гашену оцтом соду і, перемішуючи все з'єднуємо. Для завершення приготування тіста залишається ввести просіяне борошно, що ми і робимо. Вимішане тісто виходить м'яким, до того ж за рахунок вмісту в ньому жирів - абсолютно не буде липнути.
У вигляді кульок невеликого розміру поділяємо все тісто. Викладаємо кульки одноразово промаслені осередку орешницы, яку щільно закриваємо і випікаємо печиво.
Тісто на «Горішки» у орешнице на маргарині
Інгредієнти:
Приготування
В цукровий пісок вводимо курячі яйця і додаємо ложку майонезу. В чарочку насипаємо харчову соду і заливаємо її столовим оцтом, швидко розмішуючи, поки сода не перестане шипіти. Тепер вміст чарки виливаємо в яєчну суміш. Беремо розм'якшений маргарин для випічки і довільно нарізаємо його на шматочки відразу в ємність, у якій ми готуємо тісто. Додаємо сюди ж просіяне пшеничне борошно і чистими руками перемішуємо вміст миски, поки не отримаємо щільне, але м'яке тісто для випічки горіхових скорлупок.
Нарываем тісто невеликими шматочками і формуем з них кульки, розміром удвічі менше простору виїмки для горішка в орешнице, в якій після випікаємо пісочний шкарлупки.
Рідке тісто для «Горішків» у орешнице
Інгредієнти:
Приготування
![Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы](/uploads/posts/2016-02/tsto-dlya-gorshkv-z-zguschenim-molokom-dlya-oreshnicy_482.jpeg)
Будь-який з представлених рецептів тесту для приготування «Горішків» з згущеним молоком прекрасно підійде для електричної і для радянської орешницы.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт «Горішків» з вареним згущеним молоком в орешнице](/uploads/posts/2016-02/recept-gorshkv-z-varenim-zguschenim-molokom-v-oreshnice_971.jpeg)
Рецепт «Горішків» з вареним згущеним молоком в орешнице
Напевно багато хто пам'ятає смак домашнього печива «Горішки» з традиційним наповненням з вареного згущеного молока. Пропонуємо найбільш повний і
![Печиво «Горішки» зі згущеним молоком – старий рецепт](/uploads/posts/2016-02/pechivo-gorshki-z-zguschenim-molokom-stariy-recept_611.jpeg)
Печиво «Горішки» зі згущеним молоком – старий рецепт
Смак печива, рецепт якого описаний далі, напевно знайомий кожному з дитинства. Пропонуємо згадати старий варіант приготування домашніх «Горішків».
![«Горішки» рецепт для орешницы](/uploads/posts/2016-02/gorshki-recept-dlya-oreshnicy_481.jpeg)
«Горішки» рецепт для орешницы
Самим чудовим ласощами родом з дитинства є «Горішки», наповнені солодкою вареним згущеним молоком. Приготуйте це неймовірно смачне печиво - і ваші
![«Горішки» - рецепт](/uploads/posts/2016-02/gorshki-recept_751.jpeg)
«Горішки» - рецепт
Напевно кожен пам'ятає той неповторний аромат і чудовий смак домашнього печива «Горішки». Пропонуємо згадати той самий простий, але такий улюблений
![Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком](/uploads/posts/2016-02/tsto-dlya-gorshkv-z-zguschenim-molokom_241.jpeg)
Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком
Основу чудового ласощі, зі смаком дитинства, «Горішків» зі згущеним молоком, створює саме тісто. Смачне, ароматне, трохи хрустке - воно здатне
![«Горішки» зі згущеним молоком - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-01/gorshki-z-zguschenim-molokom-klasichniy-recept_101.jpeg)
«Горішки» зі згущеним молоком - класичний рецепт
Ласощі, напевно знайоме кожному ще з дитинства - це звичайно «Горішки» зі згущеним молоком. І сьогодні ця домашня солодкість не поступається в