Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісочні коржики

Пісочні коржики

17-01-2015, 19:28
6 270
Пісочні коржики
Зараз ми вам запропонуємо рецепт простий, але в теж час дуже смачної випічки. Коржики з пісочного тіста люблять і знають все ще з дитинства - саме вони завжди продавалися в шкільних їдальнях.

Пісочні коржики - рецепт


Інгредієнти:

  • борошно - 400 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 100 г;

  • маргарин - 200 г;

  • мед - 1 ч. ложка;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Відокремлюємо жовток від білка в одному яйці. Розтоплюємо на водяній бані мед і коли він охолоне, змішуємо його з жовтком. Друге яйце, білок, цукор і розм'якшений маргарин розтираємо до однорідності, додаємо дрібку солі. Потім додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Вимішуємо щільне пісочне тісто для коржиків. Прибираємо його в холодильник хвилин на 30. Після цього тісто розгортаємо в пласт товщиною близько 8-10 мм, вирізаємо коржики , змащуємо їх медово-яєчною сумішшю. Випікаємо в духовці при температурі 220 градусів 12-15 хвилин.

    Пісочне тісто на сметані - рецепт для коржиків


    Інгредієнти:

  • борошно - 800 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • сметана - 200 г;

  • цукор - 15 склянки;

  • сода, гашене оцтом - 1 ч. ложка;

  • ванільний цукор - 1 пакетик;

  • маргарин - 200 г;

  • сіль - щіпка


  • Приготування
    Яйця збиваємо з цукром до отримання пишної піни. В отриману суміш додаємо сметану і соду,
    Пісочні коржики
    гашену оцтом, перемішуємо. Додаємо розтоплений маргарин, ванільний цукор і сіль, знову вимішуємо. Потім потихеньку додаємо борошно, продовжуючи вимішувати. Розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 1 см. Зверху злегка присипаємо його цукром і трохи розкочуємо качалкою. Вирізаємо коржики бажаної форми. Деко трохи присипаємо борошном і викладаємо на нього заготовки. При температурі близько 200 градусів коржики будуть готові через 15 хвилин. Ну ось і готово у вас прекрасне доповнення до чаювання. При чому з молоком такі коржечки також відмінно поєднуються.
    Ви також можете порадувати своїх домочадців, приготувавши ще один варіант цього печива - чудові молочні коржики .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Коржики - рецепт
    Коржики - рецепт
    Хочете спробувати смак дитинства? Звичайно, повернутися назад не вийде, принаймні, тілом, а ось випробувати ті солодкі відчуття цілком можливо.
    Коржики на сметані
    Коржики на сметані
    Якщо ви любите молочні коржики, але у вас в холодильнику залишилося тільки сметанка, то пропонуємо вам рецепт цієї випічки саме на сметані. Повірте,
    Коржики на кефірі
    Коржики на кефірі
    Пам'ятайте м'які і ніжні коржики, які ми їли в дитинстві? Цю смакоту можна приготувати вдома, головне - знати як. Ось про це ми і поговоримо в
    Молочні коржики - рецепт
    Молочні коржики - рецепт
    Молочні коржики - смак нашого дитинства. Якщо ви любите і хочете відтворити ніжну текстуру і аромат, то ця стаття для вас. У ній ми розповімо про
    Коржики на пиві
    Коржики на пиві
    Коржики на пиві - дуже проста домашня випічка. Тісто виходить ніжним і злегка листковим. У нашій статті ми розглянемо декілька універсальних рецептів
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,