Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирні завитки в сметанною заливці

Сирні завитки в сметанною заливці

30-01-2016, 15:43
856
Сирні завитки в сметанною заливці
Якщо ваші стосунки з сиром не склалися, то ввести його в раціон можна досить цікавим і смачним способом – приготувавши сирні завитки в сметанною заливці. Ця різновид випічки ідеальна до чашечки кави і смачна навіть на наступний день.

Найніжніші сирні завитки в сметанною заливці


Завдяки тонкому шару ледь підсолодженої сметани булочки стають невимовно ніжними. Єдина небезпека сметанною заливки в тому, що до неї дуже легко звикнути, а тому, ймовірно, незабаром ви почнете поливати сметаною всю випічку.
Інгредієнти:

  • сир - 530 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 340 г;

  • дріжджі - 5 г;

  • цукор - 160 г;

  • вершкове масло - 55 г;

  • молоко - 90 г;

  • сметана - 80 р.


  • Приготування
    Приготування тіста для таких завитків нічим не відрізняється від схеми замішування будь-якого іншого дріжджового тіста. Ледь підігрійте молоко і з'єднайте його з 60 грамами цукру. До підсолодженому молочку додайте дріжджі і залиште їх активізуватися, тобто настоятися рівно до тієї пори, поки на поверхні не з'явиться пінна шапка. У центрі гірки борошна зробіть якусь подобу колодязя влийте в нього розтоплене масло з дріжджовим розчином. Тепер приступайте до вымешиванию тесту. В даному випадку воно повинно займати не менше 10 хвилин, так як тривалість безпосередньо визначає подальшу м'якість і пористість тіста. Сформуйте замішане тісто в кулю, накрийте плівкою і залиште на годину. По закінченні часу повторно обімніть його і залиште на вторинну расстойку ще на 40 хвилин.
    2/3 залишився цукру розітріть з яйцем і сиром. Розкачайте тісто і покрийте його сирною начинкою. Скрутіть тісто рулетом і наріжте. Розподіліть булочки на деко і залиште на півгодини перед розміщенням в духовій шафі. Після, поставте запікатися на 25 хвилин при 180. Ще гарячі булочки заливають сумішшю сметани і цукру, що залишився, потім залишають під фольгою, поки вони не охолонуть.

    Солоні сирні завитки в сметанною заливці – рецепт


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • дріжджі - 7 г;

  • вода - 235 мл;

  • яйця - 3 шт.;

  • рослинне масло - 85 мл;

  • цукровий пісок - 30 г;

  • борошно - 715 р.


  • Для начинки:

  • сир - 980 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • зелена цибуля - 3 пера;

  • жменя зелені кропу.


  • Для сметанною заливки:

  • цибуля ріпчаста - 35 г;

  • жменя свіжого кропу;

  • вершкове масло - 15 г;

  • сметана - 175 мл.


  • Приготування
    Перед тим, як робити сирні завитки в сметанною заливці, розведіть дріжджі теплою підсолодженою водою і залиште вспінитися. Додайте яйце, масло і борошно. Готове тісто залиште піднятися вдвічі.
    З'єднайте всі компоненти начинки. Розкачати тісто, розподіліть по нього сирну начинку і скрутіть в рулет, наріжте на завитки і викладіть у форму. Залиште повторно подвоїтися в розмірах.
    Для заливки спасеруйте цибулю на розтопленому маслі і змішайте його з зеленню кропу. Додати засмажку до сметані. Залиште випікатися при 160 градусах 25 хвилин. Гарячі завитки залийте сметаною і залиште охолонути до теплого.

    Сирні завитки зі сметанною заливкою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яєчні жовтки - 4 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • цукор - 45 г;

  • вершкове масло - 85 м;

  • кефір - 185 мл;

  • борошно - 460 м;

  • дріжджі - 7 р.


  • Для наповнювача:

  • сушена журавлина - 85 м;

  • цукор - 115 г;

  • сир - 280 р.


  • Для заливки:
    Сирні завитки в сметанною заливці


  • сметана - 280 м;

  • цукор - 25 р.


  • Приготування
    Попередньо розтопивши масло, змішайте всі інгредієнти для тіста разом і залиште його піднятися на 2 години. Сушену журавлину довільно подрібніть. Цукор розітріть з сиром і додайте ягоди. Розкачайте тісто, накрийте його начинкою, наріжте рулет на порції. Залиште булочки повторно піднятися вдвічі, а потім поставте випікатися в духовку на півгодини при 190. Гарячі булочки залийте збитою з цукром сметаною.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Булочки з дріжджового тіста з начинкою
    Булочки з дріжджового тіста з начинкою
    У приготуванні чудовою домашньої випічки немає нічого складного, особливо якщо скористатися докладними рецептами описаними далі. Розповімо, як спекти
    Рецепт булочок в духовці
    Рецепт булочок в духовці
    Найулюбленішим видом домашньої випічки у багатьох сім'ях вважаються булочки. Так як на їх приготування потрібно менше часу, адже не потрібно довго і
    Сирні булочки
    Сирні булочки
    Давно відомо, що найбільш вдалим тестом для випічки вважається саме сирне. Булочки, приготовані за рецептами, представленим далі відрізняються своєю
    Завитки з маком
    Завитки з маком
    Хто ж може встояти перед аромат свіжоспечених булочок, та ще й з маком! М'які, пишні булочки, які практично таять у роті, відмінно підійдуть до
    Пиріг з вишнею та сметанною заливкою
    Пиріг з вишнею та сметанною заливкою
    Пирогов з вишнею безліч. І кожен раз випічка буде абсолютно різною, не схожою на попередній рецепт. Загальне тільки одне — соковита і ароматна вишня,