Тістечко ковбаска
Немає ніякої таємниці в тому, що солодке люблять всі, і старий і млад. Ми пропонуємо вам рецепт солодкого домашнього тістечка ковбаска з печива, у цього рецепта маса переваг. Він дуже швидко готується, не доведеться бруднити і мити гору посуду і від цього десерту ніколи ні крихт. Давайте, скоріше приступимо до його приготування.
Інгредієнти:
печиво – 450 г;
вершки 20% – 6-7 ст. ложок;
цукор – 170 г;
масло вершкове – 200 г;
какао – 75 г;
шоколад (бажано чорний) – 60 г;
горіхи (волоські або будь-які інші) – 150 р.
Приготування
Для цього рецепта візьміть звичайне печиво, яке добре кришиться. Подрібніть простим «дідівським» способом: качалкою в пакеті. У мисці або каструльці змішайте вершки, какао, цукор і шоколад. Перемішайте і закип'ятіть на водяній бані. Злегка остудіть суміш. Наріжте вершкове масло шматочками і додайте до остиглої суміші. Подрібнене печиво додавайте частинами, добре перемішуючи. Якщо маса вийшла злегка рідкуватий, поставте її в холод, щоб вона трохи застигла.
Очищені горіхи посмажте на сухій сковороді, постійно перемішуючи. Остудіть їх, подробите до потрібного розміру і додайте в шоколадну масу.
Перемішайте шоколадний фарш руками і зробіть з нього ковбаску. Загорніть її в пергамент і залиште в холодильнику на 15 години.
Після закінчення трьох годин шоколадне тістечко ковбаска з печива готово.
Інгредієнти:
солодка соломка – 200 г;
цукерки вершкові, іриски (за типом Корівки) – 500 г;
масло вершкове 83%– 100 р.
Приготування
Наріжте шматочками і розтопити вершкове масло. Додайте туди цукерки і постійно помішуючи, дайте їм повністю розчинитися в маслі. Доведіть до кипіння. Розкладіть На столі пергамент для випікання і покладіть на нього солодку соломку. Коли суміш охолоне, полийте її на соломку. Акуратно скрутіть всі ковбаскою і відправте в холодильник на 15 години.
Інгредієнти:
печиво пісочне – 550 г;
масло вершкове 83% – 260 г;
згущене молоко - 1 банка;
родзинки або курага – 05 склянки;
какао – 100 г;
ванільний цукор - 1 пачка.
Приготування
Подробите печиво качалкою або в блендері, краще, щоб крихти були різного розміру. Змішайте м'яке вершкове масло і згущене молоко. Додайте в цю суміш крихти печива, родзинки і ванілін. Добре перемішайте. Крем повинен бути досить щільний і в'язкий. Викладіть всю солодку масу на харчову плівку, скачайте тістечко в ковбаску і поставте в холодильник. Десерт готовий приблизно через 2 години. Якщо згущене молоко попередньо зварити, вийде вже зовсім інший смак. Можна експериментувати і з начинкою, замінюючи ізюм на горіхи.
Тістечко шоколадна ковбаска
Інгредієнти:
Приготування
Для цього рецепта візьміть звичайне печиво, яке добре кришиться. Подрібніть простим «дідівським» способом: качалкою в пакеті. У мисці або каструльці змішайте вершки, какао, цукор і шоколад. Перемішайте і закип'ятіть на водяній бані. Злегка остудіть суміш. Наріжте вершкове масло шматочками і додайте до остиглої суміші. Подрібнене печиво додавайте частинами, добре перемішуючи. Якщо маса вийшла злегка рідкуватий, поставте її в холод, щоб вона трохи застигла.
Очищені горіхи посмажте на сухій сковороді, постійно перемішуючи. Остудіть їх, подробите до потрібного розміру і додайте в шоколадну масу.
Перемішайте шоколадний фарш руками і зробіть з нього ковбаску. Загорніть її в пергамент і залиште в холодильнику на 15 години.
Після закінчення трьох годин шоколадне тістечко ковбаска з печива готово.
Тістечко вершкова ковбаса
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте шматочками і розтопити вершкове масло. Додайте туди цукерки і постійно помішуючи, дайте їм повністю розчинитися в маслі. Доведіть до кипіння. Розкладіть На столі пергамент для випікання і покладіть на нього солодку соломку. Коли суміш охолоне, полийте її на соломку. Акуратно скрутіть всі ковбаскою і відправте в холодильник на 15 години.
Тістечко ковбаска з печива зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Подробите печиво качалкою або в блендері, краще, щоб крихти були різного розміру. Змішайте м'яке вершкове масло і згущене молоко. Додайте в цю суміш крихти печива, родзинки і ванілін. Добре перемішайте. Крем повинен бути досить щільний і в'язкий. Викладіть всю солодку масу на харчову плівку, скачайте тістечко в ковбаску і поставте в холодильник. Десерт готовий приблизно через 2 години. Якщо згущене молоко попередньо зварити, вийде вже зовсім інший смак. Можна експериментувати і з начинкою, замінюючи ізюм на горіхи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вершкова ковбаса з печивом
Вершкова, ковбаска - це дуже популярний десерт, легкий у приготуванні, і до того ж дуже смачний. Більш того, ласуни можуть проявити фантазію і
Солодка ковбаска з печива і какао
Щоб порадувати малечу смачним десертом, не варто довго перебувати біля плити або бігти в маркет за різними небезпеками. Можна просто приготувати
Тістечко «Картопля» з печива
Рецепт тістечка «Картопля» неймовірно простий, що створити його можна навіть разом з дітьми. Варіантів цього ласощі безліч, але ми пропонуємо два
Як приготувати тістечко «Картопля»?
Всі ми любимо солодке. Куди ж без нього? Адже так приємно випити чашечку кави з смачним тістечком «Картопля». Звичайно, можна купити його в магазині,
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Шоколадна ковбаска з печива
Шоколадна ковбаска - ласощі з дитинства. Щоб його приготувати, знадобиться печиво, горіхи, згущене молоко, так і трохи вільного часу. Інші подробиці