Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати пампушки?

Як приготувати пампушки?

18-09-2015, 21:12
1 292
Як приготувати пампушки?
Пампушки – це пишні булочки обсмажені у маслечко і найчастіше з круглим отвором посередині. Дуже часто їх плутають з пончиками , адже різниця не дуже велика. Давайте розглянемо з вами кілька варіантів, як приготувати пампушки.

Як приготувати пампушки на кефірі?


Інгредієнти:

  • кефір – 1 л;

  • борошно – 700 г;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • сода – 1 ч. ложка;

  • сіль – щіпка;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Кефір кімнатної температури виливаємо в миску, додаємо сіль, цукор і соду. Все перемішуємо, додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Далі формуємо з нього товсту ковбаску, нарізаємо шматочками, трохи присипаємо борошном і ліпимо круглі булочки, з отвором посередині. Готові пампушки розкладаємо на обробній дошці. У сковороду наливаємо масло, добре розігріваємо його і обсмажуємо на ньому підготовлені булочки до рум'яного кольору з обох сторін. Потім перекладаємо їх на паперовий рушничок, а потім подаємо з теплим молоком.

    Як приготувати пампушки на дріжджах?


    Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;

  • молоко – 1 ст.;

  • дріжджі сухі – 1 ст. ложка;

  • маргарин – 100 г;

  • вода фільтрована – 2 ст. ложки;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор – 100 г;

  • цукрова дрібна пудра.


  • Приготування
    Молоко змішати з теплою водою, додаємо дріжджі і кидаємо ложку цукру. Потім додаємо сіль, додаємо трохи борошна, ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, щоб опара підійшла. Після закінчення часу додаємо розм'якшений маргарин, вбиваємо яйця, додаємо борошно і цукор. Скачуємо тісто в кульку і ставимо в тепле місце на 2 години. Потім відриваємо від нього невеликі кульки, ліпимо круглі булочки і обсмажуємо на розігрітій олії в глибокій сковорідці.

    Як приготувати пампушки на сметані?


    Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;

  • сметана нежирна – 5 ст. ложок;

  • цукор – 4 ст. ложки;

  • сода – щіпка;

  • борошно – 1 ст.;
  • Як приготувати пампушки?

  • оцет – 05 ч. ложки;

  • масло рослинне – 200 мл;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    В емальованому мисці збиваємо яйця з цукром, кладемо сметану і кидаємо дрібку солі. Потім додаємо соду, погашену оцтом, і ретельно перемішуємо. Далі порціями всипаємо борошно і вимішуємо некруте, але м'яке тісто. Розкачуємо його в нетолстый пласт і вирізаємо красиві фігурки різних форм або просто квадратики. Обсмажуємо пампушки на розігрітій з маслом сковороді на середньому вогні з усіх боків. Готові булочки викладаємо на тарілку і прикрашаємо цукровою пудрою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пампушки на сметані
    Пампушки на сметані
    Часом так хочеться смачненького, але в той же час максимально простого до чаю. У таких ситуаціях зазвичай виручають «бабусині» рецепти. Пропонуємо
    Пампушки на швидку руку
    Пампушки на швидку руку
    Пампушки - це чудові солодкі і неймовірно смачні булочки, посмажені на сковороді в маслі. Вони виходять дуже пишними, з рум'яною хрусткою скоринкою і
    Плюшки – рецепт
    Плюшки – рецепт
    Бажаєте побалуватися пляшками, як персонажі з усім відомої казки? Тоді готуйте свої кулінарні книги для запису наших рецептів, адже у цій статті
    Пампушки на кефірі
    Пампушки на кефірі
    Пампушки на кефірі – приголомшливо смачне і ніжне ласощі, яке з легкістю можна приготувати в будь-який момент і побалувати себе і своїх близьких. У
    Пампушки з часником до борщу
    Пампушки з часником до борщу
    Щоб в повній мірі насолодитися справжнім червоним борщем, не полінуйтеся приготувати до нього часникові пампушки. Пампушки відмінно доповнюють борщ,
    Пампушки з часником – рецепт
    Пампушки з часником – рецепт
    Пампушки - традиційні українські булочки, які подаються до борщу. М'які, ароматні і чарівно смачні! Приготувати їх зовсім не складно, а наші прості