Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Ледачі пиріжки

Ледачі пиріжки

18-09-2015, 20:35
820
Ледачі пиріжки
Для тих, хто не любить клопоту з замісом тіста, пропонуємо прості рецепти приготування ледачих пиріжків. Цим нехитрим стравою можна нагодувати домочадців або просто організувати смачний сніданок або перекус, витративши мінімум часу і зусиль.

Ледачі пиріжки з фаршем


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 320 г;

  • кефір – 500 мл;

  • сода – 7 г;

  • цукровий пісок – 7 г;

  • сіль – 7 г;

  • рослинна олія для обсмажування;


  • Для начинки:

  • м'ясний фарш – 500 г;

  • цибуля ріпчаста – 180 г;

  • свіжа зелень (за бажанням) – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • часник – 2 зубки.


  • Приготування
    Для найкращого результату перед приготуванням тіста кефір трохи прогріваємо. Його температура повинна бути приблизно тридцять градусів. Потім додаємо соду і перемішуємо. Тепер додаємо сіль, цукор і даємо постояти п'ять-сім хвилин. Після закінчення часу потроху підсипаємо просіяне борошно і заводимо тісто консистенцією, як рідка сметана.
    Очищаємо цибулю і часник, подрібнюємо його дуже дрібно ножем або скористаємося м'ясорубкою і додаємо до м'ясного фаршу. Додаємо сіль, мелений чорний перець за смаком, і посічену свіжу зелень (за бажанням) і перемішуємо.
    Тепер з'єднуємо тісто з фаршем і гарненько перемішуємо.
    На сковороду наливаємо олію, прогріваємо його гарненько і ложкою накладаємо потроху тісто з фаршем, формуючи пиріжки. Процедура їх випікання схожа з приготуванням оладок.
    Коли ледачі пиріжки підрум'яняться на середньому вогні з обох сторін, виймаємо їх на тарілку, просочивши зайвий жир серветкою або паперовим рушником.
    Аналогічним чином готуються ледачі пиріжки з зеленою цибулею і яйцем, де замість м'ясного фаршу в тісто додаємо суміш відварених яєць і зеленого лука.

    Ледачі пиріжки з сосискою, картоплею і сиром з лаваша


    Інгредієнти:

  • лаваш тонкий – 1 аркуш;

  • сосиски – 6 шт;

  • бульби картоплі середнього розміру – 3 шт.;

  • твердий сир – 55 г;

  • вершкове масло – 35 г;

  • сіль – за смаком;

  • рослинна олія для смаження;

  • мелений чорний перець – за смаком.
  • Ледачі пиріжки


    Приготування
    Бульби картоплі очищаємо від шкірки і відварюємо до готовності. Потім раздавливаем їх товкачем, додаємо вершкове масло, сіль і мелений чорний перець і гарненько перемішуємо.
    Лист лаваша ділимо на прямокутники розміром по ширині як сосиска, а по довжині приблизно п'ятнадцять сантиметрів. Кожен прямокутник промазуємо картопляним пюре, зверху притрушиваем пропущеним через тертку сиром, покласти на край сосиску і формуємо рулетик.
    Обсмажуємо рулети на рослинному маслі до підрум'янення і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажені пиріжки з сиром
    Смажені пиріжки з сиром
    Якщо у вас домашня випічка в пошані, але до духовці не хочеться підходити, то ця стаття точно вам доведеться по душі. Пропонуємо два чудових варіанти
    Швидкі пиріжки
    Швидкі пиріжки
    Іноді хочеться порадувати сім'ю домашньою випічкою, однак абсолютно немає часу на кулінарні шедеври. Добре, що є рецепти, які дуже прості у
    Чебуреки з лаваша
    Чебуреки з лаваша
    Головним достоїнством правильних чебуреків є найтонша хрустка основа і неймовірно соковите наповнення. Але, буває, що з тестом зовсім не хочеться
    Ледачі чебуреки
    Ледачі чебуреки
    Головною особливістю чебуреків є найвитонченіший і дуже хрустке тісто і соковита, ароматна начинка. Проте як бути, якщо часу і бажання на їх
    Пиріжки з фаршем
    Пиріжки з фаршем
    Напевно, кожна господиня має коронний рецепт пиріжків, який люблять усі рідні. Але потрібно пробувати щось новеньке. Пропонуємо два вельми
    Пиріжки з лаваша
    Пиріжки з лаваша
    Швидкі пиріжки з лаваша - це відмінна альтернатива домашній випічці, процес приготування якої, часом, займає дуже багато часу. Швидкі пиріжки зручно