Пиріг з виноградом
Ми звикли готувати варення , джеми і навіть виноградні компоти , але випічка з одним з головних плодів «оксамитового сезону» досі не користується популярністю. Ми беремося виправити цю несправедливість і дати шанс пирогу з виноградом підкорити ваше серце.
Яблучний пиріг – класичне осіннє ласощі, але спробуйте доповнити його іншими сезонними плодами, наприклад виноградом і нектаринами, і звичне блюдо заграє по-новому.
Інгредієнти:
яблука - 185 г;
нектарини - 185 г;
виноград - 90 г;
мелена кориця - 1/2 ч. ложки;
коричневий цукор - 75 г;
цедра 1 лимона;
листкове тісто - 1 упаковка;
вершки - 35 мл
Приготування
Розморозьте пласт листкового тіста і злегка розкачайте його. Викладіть тісто на покритий пергаментом деко і наколіть виделкою по всьому основи, на яку будуть викладатися фрукти. Самі плоди наріжте невеликими шматочками. Змішайте всі шматочки разом, доповніть цедрою, цукром і корицею. Якщо виділяється занадто багато соку, то фрукти можна присипати крохмалем, а можна прокласти в основі конструкції шар печива, а вже поверх нього розподіляти фрукти. Розклавши плоди, зберіть краї тіста так, щоб у пирога утворилися бортики. Змастіть борту вершками і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Стандартний бісквіт виходить на новий рівень після додавання винограду. Шматочки ягід роблять м'якуш трохи більш важким і вологим, додаючи ще й яскраве розмаїття.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 85 м;
мигдальна борошно - 85 м;
яйця - 6 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 75 г;
цукровий пісок - 195 г;
гроно винограду.
Приготування
Перетворіть м'яке масло, яєчні жовтки і цукор в пишний білястий крем. Коли крем буде готовий, підсипте до нього обидва види борошна, попередньо з'єднаних з пучкою солі і розпушувачем. Білки, що залишилися перетворіть в стійку піну і обережно ввести його в загальну суміш за допомогою лопатки.
Виноград відокремте від грона і розріжте, якщо в цьому є необхідність. Додайте виноградини в тісто, вилити все у форму і залиште запікати 40-45 хвилин при 180 градусах.
При бажанні, повторити рецепт пирога з виноградом можна в мультиварці. Приготувавши тісто, вилийте його в змащену мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». Через годину можна перевіряти готовність десерту.
Декоруйте охолоджене ласощі ягодами винограду і обвалуванням з цукрової пудри.
Простий пиріг з виноградом і яблуками рецепт
Яблучний пиріг – класичне осіннє ласощі, але спробуйте доповнити його іншими сезонними плодами, наприклад виноградом і нектаринами, і звичне блюдо заграє по-новому.
Інгредієнти:
Приготування
Розморозьте пласт листкового тіста і злегка розкачайте його. Викладіть тісто на покритий пергаментом деко і наколіть виделкою по всьому основи, на яку будуть викладатися фрукти. Самі плоди наріжте невеликими шматочками. Змішайте всі шматочки разом, доповніть цедрою, цукром і корицею. Якщо виділяється занадто багато соку, то фрукти можна присипати крохмалем, а можна прокласти в основі конструкції шар печива, а вже поверх нього розподіляти фрукти. Розклавши плоди, зберіть краї тіста так, щоб у пирога утворилися бортики. Змастіть борту вершками і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Пиріг з виноградом – рецепт
Стандартний бісквіт виходить на новий рівень після додавання винограду. Шматочки ягід роблять м'якуш трохи більш важким і вологим, додаючи ще й яскраве розмаїття.
Інгредієнти:
Приготування
Перетворіть м'яке масло, яєчні жовтки і цукор в пишний білястий крем. Коли крем буде готовий, підсипте до нього обидва види борошна, попередньо з'єднаних з пучкою солі і розпушувачем. Білки, що залишилися перетворіть в стійку піну і обережно ввести його в загальну суміш за допомогою лопатки.
Виноград відокремте від грона і розріжте, якщо в цьому є необхідність. Додайте виноградини в тісто, вилити все у форму і залиште запікати 40-45 хвилин при 180 градусах.
При бажанні, повторити рецепт пирога з виноградом можна в мультиварці. Приготувавши тісто, вилийте його в змащену мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». Через годину можна перевіряти готовність десерту.
Декоруйте охолоджене ласощі ягодами винограду і обвалуванням з цукрової пудри.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з абрикосами в духовці
З абрикосів, крім зимових заготовок, можна готувати чудову домашню випічку. Ці плоди поєднуються практично з будь основою. Пропонуємо спекти
Пиріг з вишнею - простий рецепт
Коли є вільний час і настрій, завжди хочеться побалувати себе і своїх рідних чимось особливо смачненьким. Любителям домашньої випічки пропонуємо
Салат з виноградом
Стиглі ягоди винограду годяться не тільки для приготування десертів і варення. Додавання винограду в салат відмінно балансує смак готового блюда і
Компот з винограду
Компот - це корисний і смачний напій. Готувати його можна з додаванням різних ягід і фруктів, змішуючи їх один з одним. І сьогодні ми розповімо, як
Пиріг з ківі
Вміння пекти пироги - це, так би язикати, надбання кожної господині. Хочете включити у свою колекцію ще один чудовий рецепт? Пиріг з ківі і готувати
Фруктовий пиріг
Фруктовий пиріг - це чудовий десерт зі свіжих фруктів в літній час і з консервованих взимку. Таке ласощі відмінно підійде до чашки чаю або кави в