Торт «Медовик» - рецепт
![Торт «Медовик» - рецепт Торт «Медовик» - рецепт](/uploads/posts/2015-08/tort-medovik-recept_131.jpeg)
Почнемо з класики
Цей торт готується абсолютно по-різному. Коржі можуть бути бісквітними, пісочними, приготованими на сковороді або в духовці, сучасні технології також дозволяють спекти торт «Медовик» в мультиварці.
Торт «Медовик» - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з цукровою пудрою – вона повинна розчинитися, щоб крупинки не скрипіли. Після цього додаємо мед (якщо він засахарен – трохи нагріваємо, щоб він розтанув). Гасимо соду і перемішуємо. На робочу поверхню гіркою борошно просіваємо. У гірці робимо поглиблення і натираємо до нього на тертці заморожене масло, швидко перетираємо, з'єднуючи масло з борошном так, щоб воно не встигла сильно нагрітися. Цю крихту пересипаємо в миску, вливаємо яєчну суміш і дуже швидко замішуємо тісто. Деко змащуємо маслом і розподіляємо тісто. Корж випікається близько 22-25 хвилин, про готовність повідомлять рум'яна кірочка і медовий аромат.
Як раз бісквітний корж для медового торта краще пекти в мультиварці – він піднімається добре і не запікається зверху, тому краще просочується. Розповімо, як спекти медовий торт в мультиварці.
Торт «Медовик» в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед білки прибираємо охолоджуватися, а жовтки починаємо збивати з цукром. Коли суміш посвітлішала до кремового кольору і стала однорідною, мед змішуємо з гашеного содою (якщо немає соку лимона, використовуйте звичайний 6% оцту) і добре розмішуємо до появи пінки. Просіваємо борошно. Білки треба ретельно збити з сіллю – так вийдуть більш міцні і стійкі піки. Акуратно перемішуючи, з'єднуємо жовтки, медову суміш, білки і борошно. Не збиваємо! Тісто перелити в ємність мультиварки і в режимі «Випічка» готуємо 45-50 хвилин. Не можна відкривати кришку до повного охолодження коржа – так що після закінчення випічки чекаємо ще близько півгодини. Готовий корж розрізаємо.
Можна і не пекти коржі. Якщо бісквіт рідко виходить, а мультиварки у вас немає, приготуємо медовий торт на сковороді. Це теж досить просто.
Торт «Медовик» на сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Масло повинне бути м'яким, але не розтоплюємо його. Додаємо до нього яйця і цукор і розтираємо (можна збити міксером на
![Торт «Медовик» - рецепт Торт «Медовик» - рецепт](/uploads/posts/2015-08/tort-medovik-recept_342.jpeg)
Крем для медового торта можна використовувати будь – орієнтуйтеся на смакові уподобання, час, який ви готові витратити на приготування крему і поєднання смаків.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Медовий торт - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-08/medoviy-tort-klasichniy-recept_971.jpeg)
Медовий торт - класичний рецепт
Традиційний у багатьох сім'ях торт, звичайно ж «Медовик». Він абсолютно простий у виконанні, склад його не б'є по кишені і на смак виходить чудовим.
![Медовий торт зі сметанним кремом](/uploads/posts/2015-08/medoviy-tort-z-smetannim-kremom_121.jpeg)
Медовий торт зі сметанним кремом
«Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує
![Медовий торт в мультиварці](/uploads/posts/2015-08/medoviy-tort-v-multivarc_661.jpeg)
Медовий торт в мультиварці
Медовий торт – одне з улюблених ласощів багатьох дітей і дорослих. Відомо величезна кількість варіантів цього десерту, об'єднує їх те, що до складу
![Медовик в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/medovik-v-multivarc_321.jpeg)
Медовик в мультиварці
Улюблений багатьма торт "Медовик" можна приготує ще одним легким та швидким способом - за допомогою мультиварки. Це чудо-помічниця сильно спрощує
![Як приготувати торт "Медовик"?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-tort-medovik_161.jpeg)
Як приготувати торт "Медовик"?
Торт "Медовик" являє собою дуже простий, але дуже смачний десерт. А тому якщо ваше сімейство раптово захотілося чого-небудь солоденького, то можна
![Медовий торт на сковороді](/uploads/posts/2015-01/medoviy-tort-na-skovorod_201.jpeg)
Медовий торт на сковороді
Якщо у вас немає можливості приготувати смачний торт у звичній духовці, радимо скористатися більш неординарним способом - сковородою і плитою. Саме