Желейний торт з фруктами і сметаною

Сметанно-желейний торт з фруктами
Інгредієнти:
Приготування
Білки п'яти великих яєць збийте з цукровим піском до утворення суміші з стійкими піками. Залишилися жовтки змішайте з розтопленим маслом, какао і борошном. У густе тісто порціями введіть збитий білок, отриману масу викладіть на деко з пергаментом і запікайте при 180 градусах 20-25 хвилин. Розділіть остиглий бісквіт на дві частини.
Желатин розчиніть у воді, дотримуючись інструкції. Поки гранули розбухають у воді, збийте сметану зі згущеним молоком і також окремо збийте вершки до стійких піків. Збитий вершковий крем змішайте зі сметаною максимально акуратно, щоб зберегти якомога більше повітря. Влийте в повітряний крем желатиновий розчин і додайте шматочки апельсинової м'якоті. Розподіліть крем поверх одного з бісквітів у формі, накрийте другим, і поставте охолоджуватися до повного застигання. Бісквітно-желейний торт з фруктами подавайте, полив розтопленим шоколадом.
Желейний торт з фруктами і сметаною без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Желатин залийте половиною молока і дайте набрякнути. Залишилося молоко підігрійте разом з цукром, стежачи за тим, щоб кристали останнього повністю розчинилися. В теплому підсолодженому молоці розведіть набряклий желатин і вилийте суміш у силіконову форму, заповнюючи її на 2/3. Коли сметанне желе повністю застигне, покрийте його шаром консервованих персиків і половинок очищеного від кісточок винограду. Розведіть фруктове желе, дотримуючись інструкції, і вилийте його поверх шару фруктів. Залиште десерт остаточно застигнути і лише потім перекладати на тарілку.
Для смакового і текстурного різноманітності на дно форми, перед заливкою шару желе зі сметаною, можна викласти печиво або вже готовий покупної бісквіт.
Торт сметанно-желейний з фруктами і бісквітом
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для желе і мусу:

Приготування
Технологія приготування бісквіта практично завжди незмінна: збивши яйця з цукровим піском, до суміші слід додати ванілін, влити масло з молоком, а потім порціями підсипати мікс соди і борошна, стежачи за тим, щоб в тісті не було грудочок. Випікати бісквіт слід в розігрітій до 180 градусів духовці близько півгодини. Остиглий корж розріжте горизонтально і викладіть половину назад у форму.
Вершки збийте з 35 грамами цукру. Розчиніть желатин в полуничному пюре і додайте цукор. 2/3 пюре з'єднайте з вершками і викладіть поверх бісквіта, а решті бісквіт в чистому вигляді вилийте поверх шару мусу. Декор залишається на ваше бажання і розсуд.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з печива і сиру
У цій статті наведемо кілька особливо простих рецептів десертів, які порадують вас жарким днем. Давайте приготуємо сирний торт на основі з покупного

Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або

Желейний торт з бісквітом і фруктами
Желейний торт з бісквітом, ягодами і фруктами, підкорить серця навіть ласунів і вибагливих гурманів. Такий десерт вийде вельми таким апетитним, що

Желейний торт з йогуртом
Желейний торт стане окрасою не тільки на дитячому святі, але і дорослі оцінять його яскравий вигляд і ніжний смак. А враховуючи низьку калорійність

Желейний торт з фруктами
Желейний торт з фруктами - чудовий десерт для святкового чаювання. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних рецептиков створення цієї простої

Желейний торт «Мозаїка»
Желейний торт - не тільки смачне, але і яскраве, красиве блюдо. Особливо такий тортик сподобається дітлахам, тому добре готувати його на дитячі