Шоколадний торт без випічки

Шоколадно-банановий торт з печивом без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку займемося начинкою. Ставимо На водяну баню чашу зі склянкою вершків і 1/2 склянки арахісового масла. Як тільки масло повністю розійдеться, дайте суміші охолонути в холодильнику близько години, але не заморожуйте її.
Повторюємо процедуру з водяною банею, але на цей раз в чашу наливаємо 2 склянки вершків і засипаємо до них розкришений шоколад. Як тільки шоколад розтане - додаємо до нього щіпку солі, а після залишаємо суміш у холодильнику.
Поки обидва види начинки остигають, займемося основою з печива. За допомогою блендера перетворюємо в крихту печиво і 1/2 склянки кренделів (останні можна замінити еквівалентним кількістю печива). Змішуємо крихту з розтопленим вершковим маслом, а готову суміш рівномірно утрамбовуємо по дну і стінкам форми. На дно основи з печива викладаємо кружечки 1 1/2 нарізаного бананів.
Остигнула начинку з арахісовим маслом дістаємо з холодильника і змішуємо її з залишками масла до однорідності. Розподіляємо шар начинки поверх бананів. Шоколадну начинку збиваємо міксерів до збільшення в розмірі. Розподіляємо шоколадний шар поверх арахісового.
Залишками бананів і кренделів прикрашаємо наш торт і ставимо його в холодильник до повного застигання (від 3 до 12 годин)
Рецепт шоколадного торта без випічки
Простий торт-суфле або суфле без випічки - мрія будь-якої господині, яка вже давно стала реальністю. Трохи желатину або агар-агару - і ваш десерт буде тримати форму і залишатися таким же повітряним без особливих клопотів.
Інгредієнти:
Приготування
Молоко, шоколад і каву змішуємо з половиною всієї кількості цукру. Доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи і чекаємо, поки цукор не розтане повністю. Прибираємо суміш з вогню і залишаємо повністю охолонути.
Розчиняємо Желатин в 1/2 склянці гарячої води, постійно помішуючи виделкою до тих пір, поки гранули желатину не розчиняться повністю, а вода не придбає легких золотистий відтінок. Даємо желатинової суміші трохи охолонути (близько 15 хвилин), після чого тонкою

Додаємо цукор, що залишився в вершки для збивання і починаємо збивати їх міксером до тих пір, поки не сформуються м'які піки. Додаємо збиті вершки до шоколадної суміші і обережно перемішуємо обидві суміші силіконової лопаткою. Переливаємо суміш у форму і залишаємо шоколадний торт-суфле, приготований без випічки, до повного застигання.
За бажанням такий торт можна чергувати з шарами просто бісквіта за класичним рецептом, а можна вилити на основу з печива, приготовану за рецептом вище. Якщо ви бажаєте зробити суфле порційним стравою - розлийте суміш в невеликі формочки або келихи.
Готовий торт можна прикрасити збитими вершками, топленным шоколадом, горіхами або цедрою цитрусових.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з печива і згущеного молока
Торт з печива зі згущеним молоком - самий елементарний у виконанні, але тим не менше один з найулюбленіших у досвідчених ласунів. Приготувати таке

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати

Торт з печива «Рибки»
Пересічні крекери «Рибки» можна використовувати вельми незвичайним способом - зробити з них основу для різноманітних цікавих смакоти. Це може бути і

Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам

Банановий торт без випічки
Якщо ваші стосунки з духовкою ще не встигли скластися, або ви перебуваєте в пошуках швидкого десерту без клопоту, то зверніть увагу на рецепт