Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво з вівсяної муки

Печиво з вівсяної муки

22-07-2015, 22:14
1 959
Печиво з вівсяної муки
Печиво з вівсяної муки можна готувати кожен раз по-різному, додаючи в тісто різноманітні добавки: ізюм, сухофрукти , горіхи і т. д., помітно покращуючи смак печива.
Не обов'язково купувати готову вівсяну муку, достатньо з допомогою блендера измельчить вівсяні пластівці. Ця процедура дозволить досягти незвичайної хрусткої скоринки на вашому печиво.

Рецепт печива з вівсяного борошна і сиру


Інгредієнти:

  • пластівці вівсяні – 1 склянка;

  • кориця мелена – 1 ч. ложка;

  • сир нежирний – 100 г;

  • вершкове масло – 2 ст. ложки;

  • цукровий пісок – 05 склянки;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • розпушувач для тіста – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Вівсяні пластівці швидкого приготування подрібнюємо в кавомолці або блендері в борошно, додаємо всі інгредієнти, крім сиру і гарненько перемішуємо. Даємо постояти тридцять хвилин, потім вмішуємо ретельно сир. З отриманої маси формуємо кульки, розміщуємо їх на промазанный лист пергаментного паперу, вистелене попередньо на деко. Ставимо в духовку, нагріту до чергових 180 градусів, на двадцять п'ять хвилин, або до красивого рум'янцю. Час можна підлаштувати під можливості свого духового шафи.

    Пісочне печиво з вівсяної муки з арахісової пастою


    Інгредієнти:

  • пластівці вівсяні – 1 склянка;

  • ванільний порошок – 1 ч. ложка;

  • борошно пшеничне – 2 /3 склянки;

  • арахісова (однорідна) паста – 1/3 склянки;

  • вершкове масло або маргарин – 1/4 склянки;

  • цукровий пісок – 1/4 склянки;

  • коричневий цукор – 1/2 склянки;

  • яйце – 1 шт.;

  • розпушувач для тіста – 1 ч. ложка;

  • сіль – 1/2 ч. ложки;


  • Для начинки:

  • арахісова паста – 1/3 склянки;

  • вершки не менше 20% жирності– 1/3 склянки;

  • цукрова пудра – 200 р.


  • Приготування
    Печиво з вівсяної муки

    М'яке вершкове масло або маргарин розтираємо з двома видами цукру і вводимо по черзі яйце, і пшеничне борошно, змішану з розпушувачем, сіллю і ванільним порошком. Потім додаємо заздалегідь подрібнені вівсяні пластівці і перемішуємо до однорідності. Якщо тісто сильно розсипається, додаємо трохи води або молока. З готової маси викладаємо на деко кружечки за допомогою ложки і злегка притискаємо, надаючи їм форму. Випікаємо печиво при температурі 180 градусів десять-п'ятнадцять хвилин.
    Збиваємо вершки з арахісової пастою і цукровою пудрою, викладаємо отриману масу на одне готове остигле печиво і накриваємо іншим. І насолоджуємося. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Печиво з банана і вівсянки
    Печиво з банана і вівсянки
    Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
    Класичний рецепт вівсяного печива
    Класичний рецепт вівсяного печива
    Серед такого великого асортименту представленої випічки буває так складно визначитися з вибором смачного печива. Але вихід є! Можна спекти його
    Вівсяне печиво без яєць
    Вівсяне печиво без яєць
    Вівсяне печиво без яєць має особливий, неповторний смак, за що його і люблять. Ці печеньки виходять чудово смачними і, звичайно ж, вони корисніші
    Вівсяне печиво з сиром
    Вівсяне печиво з сиром
    Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
    Вівсяне печиво – рецепт
    Вівсяне печиво – рецепт
    Сьогодні прилавки магазинів переповнені великою кількістю різних солодощів, але не всі вони корисні. Інша справа, випічка, приготовлена самостійно
    Вівсяне печиво без борошна
    Вівсяне печиво без борошна
    Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без