Печиво на швидку руку
У нашому сьогоднішньому матеріалі ви знайдете рецепти приготування м'якого і смачного печива на швидку руку. Його випічка настільки проста справа, що ви можете відчути себе справжнім кондитером, було б бажання та необхідні інгредієнти під рукою. Головне тут не складність рецепта, а оформлення виробу, адже кожна господиня намагається зробити випічку оригінальною і неповторною на вигляд і, звичайно ж, на смак.
В залежності від уподобань можна випікати печиво розсипчасте пісочне і м'яке медове, в духовці або на сковороді. А любителям дієтичного харчування або людям, які дотримуються посту, ми рекомендуємо приготувати смачне і солодке пісне печиво на швидку руку.
Доповнюючи складу тіста новими інгредієнтами, ви зможете надати печінкою надзвичайні смакові відтінки.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 2 склянки;
апельсин великий – 1 шт.;
рідкий або розтоплений зацукрований мед – 150 г;
соняшникова, обов'язково рафінована олія – 3 ст. ложки;
сіль – 1/3 ч. ложки;
розпушувач – 15 ч. ложки;
цукрова пудра – за бажанням.
Приготування
Апельсин очистити від шкірки, розрізаємо на невеликі шматки і покласти в глибоку ємність. Додаємо мед, рафінована олія, сіль і подрібнюємо і одночасно збиваємо блендером до однорідності. Всипаємо змішану з розпушувачем просіяне борошно і заводимо тісто, консистенцією схожу з густою сметаною. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і, використовуючи насадки, видавлюємо потроху на змащений маслом і застелений пергаментним папером деко і формуємо печива.
Ставимо деко з печивом у нагріту до 190 градусів духовку на двадцять-тридцять хвилин або до світло-золотистого, кремового кольору.
Готові печива остуджуємо і притрушиваем за бажанням цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 15 склянки;
вершкове масло – 65 г;
будь-мед – 1/3 склянки;
цукровий пісок – 2 ст. ложки;
кориця мелена – 3 ч. ложки без гірки;
сода харчова – 05 ч. ложки;
молоко – 1 ст. ложка.
Приготування
У глибокій мисочці змішуємо мед, цукровий пісок і вершкове масло і розтоплюємо на водяній бані. Потім трохи охолоджуємо, вливаємо молоко і, потроху підсипаючи просіяне борошно, змішане з меленою корицею і содою, замішуємо тісто для медового печива. Тепер за допомогою кондитерського мішка з насадками або, при його відсутності, скориставшись чайною ложкою викладаємо невелику кількість на деко, вистелений пергаментом і промазанный маслом. Випікаємо печиво в заздалегідь прогрітому до 220 градусів духовій шафі п'ять-сім хвилин.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 200 г;
вершкове масло – 100 г;
цукрова пудра або дрібний цукор – 80 г;
яйце куряче – 1 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сіль – щіпка;
мелена кориця – 1 ч. ложка;
рослинне масло – 1 ст. ложка;
вода – 1 ст. ложка;
рослинна рафінована олія для смаження.
Приготування
До просіяного борошна додаємо розм'якшене масло і розтираємо до дрібної крихти. Додаємо цукрову пудру або дрібний цукор, мелену корицю, розпушувач і перемішуємо до однорідності, потім додаємо збите з сіллю, водою і олією яйце і замішуємо не туге тісто. Розкачуємо його на присипаному борошном столі, вирізаємо печиво будь-якої форми. У нагріту сковороду наливаємо рослинне рафіноване масло, викладаємо печиво і обсмажуємо до рум'яності на невеликому вогні. Даємо ласощів охолонути, і притрушиваем зверху цукровою пудрою.
В залежності від уподобань можна випікати печиво розсипчасте пісочне і м'яке медове, в духовці або на сковороді. А любителям дієтичного харчування або людям, які дотримуються посту, ми рекомендуємо приготувати смачне і солодке пісне печиво на швидку руку.
Доповнюючи складу тіста новими інгредієнтами, ви зможете надати печінкою надзвичайні смакові відтінки.
Пісне апельсинове печиво в духовці на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
Апельсин очистити від шкірки, розрізаємо на невеликі шматки і покласти в глибоку ємність. Додаємо мед, рафінована олія, сіль і подрібнюємо і одночасно збиваємо блендером до однорідності. Всипаємо змішану з розпушувачем просіяне борошно і заводимо тісто, консистенцією схожу з густою сметаною. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і, використовуючи насадки, видавлюємо потроху на змащений маслом і застелений пергаментним папером деко і формуємо печива.
Ставимо деко з печивом у нагріту до 190 градусів духовку на двадцять-тридцять хвилин або до світло-золотистого, кремового кольору.
Готові печива остуджуємо і притрушиваем за бажанням цукровою пудрою.
М'яке медове печиво на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисочці змішуємо мед, цукровий пісок і вершкове масло і розтоплюємо на водяній бані. Потім трохи охолоджуємо, вливаємо молоко і, потроху підсипаючи просіяне борошно, змішане з меленою корицею і содою, замішуємо тісто для медового печива. Тепер за допомогою кондитерського мішка з насадками або, при його відсутності, скориставшись чайною ложкою викладаємо невелику кількість на деко, вистелений пергаментом і промазанный маслом. Випікаємо печиво в заздалегідь прогрітому до 220 градусів духовій шафі п'ять-сім хвилин.
Печиво на швидку руку на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
До просіяного борошна додаємо розм'якшене масло і розтираємо до дрібної крихти. Додаємо цукрову пудру або дрібний цукор, мелену корицю, розпушувач і перемішуємо до однорідності, потім додаємо збите з сіллю, водою і олією яйце і замішуємо не туге тісто. Розкачуємо його на присипаному борошном столі, вирізаємо печиво будь-якої форми. У нагріту сковороду наливаємо рослинне рафіноване масло, викладаємо печиво і обсмажуємо до рум'яності на невеликому вогні. Даємо ласощів охолонути, і притрушиваем зверху цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Пісочне печиво на швидку руку
Печиво – улюблене ласощі для ласунів будь-якого віку, особливо, якщо його зробити з любов'ю. Випічка насичує будинок щедрим ароматом, який дарує
Печиво на кислому молоці
Не поспішайте позбавлятися від кислого молока. Спробуйте спекти на його основі дуже просте і нехитре печиво. Повірте, це ласощі точно оцінять всі
Вівсяне печиво з сиром
Навіть зі звичайного рецепту домашнього вівсяного печива можна створити щось неймовірне. Просто потрібно додати будь-які цікаві інгредієнти, такі як
Печиво на сироватці
Використовуючи формочки для печива, ви можете весь процес випікання печива на сироватці перетворити в дитячу, приємну і корисну гру, приготувавши
Пісне печиво
Якщо ви дотримуєтесь посту, це не означає, що харчуватися тепер можна тільки одноманітно і без смаку. Є багато чудових пісних страв. Зараз ми вам