Морковник
![Морковник Морковник](/uploads/posts/2015-07/morkovnik_931.jpeg)
Торт морковник c яблуком і горіхами – рецепт
Інгредієнти:
Для торта:
Для соусу:
Для крему:
Приготування
Температуру духовки доводимо до стандартних 180°С. Змащені маслом 20-см форми посипаємо половиною подрібнених горіхів біля дна і стінок.
З'єднуємо борошно з содою і спеціями. Окремо збиваємо яйця з кефіром і маслом, додаємо до них цукор. Змішуємо сухі інгредієнти з вологими, а однорідне тісто доповнюємо тертою морквою, залишилися горіхами і яблуками.
Розподіляємо тісто по двом формам і відправляємо бісквіти в духовку на півгодини. До речі, приготувати бісквіти для морковника можна і в мультиварці: режим "Випічка" і час 45 хвилин.
Для карамелі в сотейнику выпариваем сидр до обсягу чверть склянки. Додаємо цукор, масло, вершки і варимо на середньому вогні 2 хвилини. Половину сиропу виливаємо на остиглий бісквіт, накриваємо другим бісквітом зверху і виливаємо залишки.
Для крему збиваємо вершки з цукровою пудрою і ваніліном до стійких піків. Додаємо маскаропне і покриваємо кремом верхівку торта.
Як приготувати морковник з манкою?
Інгредієнти:
Приготування
Духовку доводимо до температуру до 180°С.
Заливаємо манну крупу молоком і залишаємо набухати протягом півгодини. По закінченні відведеного часу змішуємо манку з йогуртом або кефіром, додаємо цукор, терту моркву і розтертий в борошно, мигдаль. Щоб запіканка вийшла пишною, доповнюємо її розпушувачем, а для смаку кладемо жменю родзинок і мелений кардамон. Через 35 хвилин, проведених в духовці, солодкий і ароматний морковник буде готовий.
Подавати морковник можна як звичайну манну запіканку зі сметаною, джемом або сиропом. До речі, для тих, хто любить більш пишні запіканки, на етапі замішування всіх інгредієнтів рекомендує додати пару збитих в піну яєчних білків і столову ложку борошна.
Рецепт пирога морковника в духовці
Цей пишний і ароматний пиріг нагадує морквяний хліб завдяки своєму щільному і повітряному м'якушці.
Інгредієнти:
![Морковник Морковник](/uploads/posts/2015-07/morkovnik_792.jpeg)
Приготування
Розігрів духовку до 160°С, змащуємо маслом форму для випікання.
У мисці з'єднуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, соду, сіль і корицю. Окремо збиваємо м'яке масло, додаючи яйця по одному. З'єднуємо масло і суху суміш, а потім додаємо в тісто натерту моркву, родзинки і збиті в пюре ананаси. Завдяки фруктових і овочевих соків тісто має стати більш рідким.
Перекладаємо тісто в підготовлену форму і готуємо пиріг протягом години, ближче до закінчення часу перевіряючи готовність зубочисткою або сірником.
Перш ніж вийняти з форми залишаємо пиріг охолонути хоча б півгодини, а після нарізаємо і поглинаємо з задоволенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Шарлотка з абрикосами](/uploads/posts/2015-07/sharlotka-z-abrikosami_381.jpeg)
Шарлотка з абрикосами
Шарлотка часто нас виручає, коли треба спекти пиріг на швидку руку з того, що є в холодильнику. Класична шарлотка готується з яблуками. Ми пропонуємо
![Морквяний торт - рецепт](/uploads/posts/2015-01/morkvyaniy-tort-recept_411.jpeg)
Морквяний торт - рецепт
Морквяний торт приготувати не так складно, як може здатися на перший погляд. Базовий рецепт бісквіта, трохи тертої моркви і крему, і цікавий
![Яблучний торт](/uploads/posts/2015-01/yabluchniy-tort_991.jpeg)
Яблучний торт
Всі ми любимо солодощі, в тому числі і торти. Різновидів їх створення дуже багато. В нашій сьогоднішній статті ми докладно поговоримо про яблучному
![Морквяний кекс](/uploads/posts/2015-01/morkvyaniy-keks_601.jpeg)
Морквяний кекс
Кекс - це дивовижно смачна випічка. А чи знаєте ви, що його можна приготувати з морквою? Вийде смачно і корисно. Пропонуємо вашій увазі кілька
![Манник з сиром - рецепт](/uploads/posts/2015-01/mannik-z-sirom-recept_551.jpeg)
Манник з сиром - рецепт
Манник являє собою звичайний пиріг, борошно в якому замінена манною крупою. Його можна спекти і подати окремо, а можна використовувати як коржі для
![Манник з яблуками](/uploads/posts/2015-01/mannik-z-yablukami_421.jpeg)
Манник з яблуками
Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І