Апельсиновий сорбет - рецепт
![Апельсиновий сорбет - рецепт Апельсиновий сорбет - рецепт](/uploads/posts/2015-01/apelsinoviy-sorbet-recept_871.jpeg)
Як приготувати апельсиновий сорбет?
Інгредієнти:
Приготування
Сік виливаємо в сотейник і додаємо до нього аніс і цукор. Доводимо рідину до кипіння на середньому вогні і варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться. Аніс витягуємо з сотейника і переливаємо сік з цукром в мороженицю. Якщо морожениці немає, то перелийте сік у ємність для заморожування і залиште в морозильній камері до затвердіння, після чого перемішуйте сорбет виделкою кожну годину, щоб руйнувати утворюються кристали льоду.
Апельсиновий сорбет з курагою
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт приготування сорбету вимагає використання дуже потужного блендера. У чашу блендера необхідно покласти всі інгредієнти і збити їх поступово збільшуючи швидкість збивання пристрою до максимуму. Як тільки маса стане однорідною - сорбет можна подавати до столу.
Апельсиновий сорбет з ананасом
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо воду і додаємо до неї цукор, після чого варимо рідину до розчинення кристалів цукру. З допомогою міксера пюрируем скибочки ананаса, додаємо до них сироп, сік апельсина і лимона, а також апельсинову цедру. Переливаємо рідина у форму для заморозки і залишаємо в морозильній камері до легкого затвердіння, після чого сорбет знову збиваємо з допомогою блендера і повертаємо в морозилку на 2 години.
Апельсиновий сорбет з кампарі
Інгредієнти:
![Апельсиновий сорбет - рецепт Апельсиновий сорбет - рецепт](/uploads/posts/2015-01/apelsinoviy-sorbet-recept_222.jpeg)
Приготування
Цедру апельсинів натираємо на тертці, а вичавлюємо сік. Змішуємо цедру з соком, додаємо до суміші цукор, гілочки м'яти і уварюємо рідина на середньому вогні до тих пір, поки кристали цукру не розчиняться. Охолодити рідину до кімнатної температури і додаємо кампарі. М'яту витягуємо. Перелити сік в мороженницу і готуємо згідно інструкції, або переливаємо майбутній сорбет в форму і через годину заморожування починаємо перемішувати його кожні 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Лимонний сорбет](/uploads/posts/2015-01/limonniy-sorbet_561.jpeg)
Лимонний сорбет
Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
![Ягідний сорбет](/uploads/posts/2015-01/yagdniy-sorbet_881.jpeg)
Ягідний сорбет
Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі ягід і фруктів
![М'ятний сорбет](/uploads/posts/2015-01/myatniy-sorbet_941.jpeg)
М'ятний сорбет
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре. І оскільки такий десерт не містить ні грама жиру, він є абсолютно невинним способом доставити собі
![Сорбет з ківі](/uploads/posts/2015-01/sorbet-z-kv_571.jpeg)
Сорбет з ківі
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре з додаванням сиропу. Це відмінний варіант десерту для тих, хто дотримується дієти і стежить за
![Малиновий сорбет](/uploads/posts/2015-01/malinoviy-sorbet_171.jpeg)
Малиновий сорбет
Сорбет - це холодний десерт, який готують з фруктових соків, сиропів або пюре. Іноді у якості доповнення до нього додають різні вина. І зараз ми
![Яблучний сорбет](/uploads/posts/2015-01/yabluchniy-sorbet_801.jpeg)
Яблучний сорбет
Сорбет - це чудовий десерт, який обожнюють і дорослі, і діти. Його готують з фруктового пюре або соку, а потім заморожують до необхідної