Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепти з сиром маскарпоне

Рецепти з сиром маскарпоне

18-01-2015, 20:23
1 192
Рецепти з сиром маскарпоне
Сир маскарпоне - дивовижний продукт. Його можна просто намазувати на хліб і використовувати як масло, а можна готувати з ним чудові десерти. Рецепти страв з сиром маскарпоне чекають вас нижче.

Рецепт торта з сиром маскарпоне


Інгредієнти:

  • борошно - 350 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • молоко - 450 мл;

  • цукор - 300 г;

  • мелені волоські горіхи - 100 г;

  • жовтки яєць - 4 шт.;

  • сир маскарпоне - 800 р.


  • Приготування
    Спочатку готуємо тісто для блінов . Для цього в глибокій мисці змішуємо борошно, 4-5 столових ложок цукру, яйця і подрібнені до стану пудри волоські горіхи. Потім вливаємо молоко і розмішуємо, щоб не було грудочок. Залишаємо тісто хвилин на 20 щоб воно стало більш в'язким.
    Рецепт крему з сиру маскарпоне абсолютно простий - цукром збиваємо жовтки, в отриману суміш викладаємо сир маскарпоне і добре перемішуємо. Випікаємо млинці на сковороді діаметром 20 см. Кожен млинець викладаємо на блюдо, змащуємо підготовленим кремом, далі кладемо другий млинець, крем і так далі, поки не закінчаться всі інгредієнти. Верхнім повинен бути шар крему. Прикрашаємо тортик за своїм бажанням, потім прибираємо в холодильник години на 2 а вже тоді насолоджуємося його неповторним ніжним смаком.

    Рецепт чізкейку з сиром маскарпоне


    Інгредієнти:

  • вершки - 200 мл;

  • ваніль в стручках - 1 шт.;

  • сир маскарпоне - 500 г;

  • пудра цукрова - 150 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • пісочне печиво - 200 г;

  • вершкове масло - 100 р.


  • Приготування
    Пісочне печиво за допомогою блендера перетворюємо в дрібну крихту, додати м'яке вершкове масло і розтираємо руками. Беремо роз'ємну форму діаметром 22 см, викладаємо в неї піщану масу і формуємо корж з бортиками висотою 2 див. Поки відправляємо основу в холодильник і займаємося приготуванням начинки. Сир збиваємо з цукровою пудрою і за допомогою віночка або вилки перетворюємо все в однорідну масу. Поступово вводимо вершки і перемішуємо, потім додаємо яйця по одному. Додаємо насіння ванілі і знову добре все розмішуємо. Роз'ємну форму з пісочної основою обмотуємо 3-4 шарами фольги і вливаємо на основу сирну начинку.
    Ставимо чізкейк на деко з водою. Вода повинна покривати форму приблизно до половини. При 160 градусах випікаємо близько 80 хвилин, потім чізкейк виймаємо і акуратно відокремлюємо від стіночок форми. Залишаємо його остигати при кімнатній температурі у формі. Потім викладаємо його на блюдо і відправляємо в холодильник години на 3. А вже безпосередньо перед подачею прикрашаємо за бажанням.

    Рецепт десерту з сиром маскарпоне


    Інгредієнти:

  • сир маскарпоне - 250 г;

  • чорниця - 150 г;

  • масло вершкове - 30 г;

  • вершки - 4 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 4 ст. ложки;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • печиво - 5 шт.;

  • лимон - 1 шт.


  • Приготування
    Печиво перетираємо в крихту і змішати з розтопленим вершковим маслом. У каструлю додаємо чорницю, додаємо половину цукру, проварюємо 3 хвилини, а потім даємо охолонути. Маскарпоне змішуємо з вершками, з цукровою пудрою, соком і цедрою лимона. Десерт викладаємо в креманки шарами, чергуючи печиво, чорницю і крем. Подаємо такий десерт до столу в охолодженому вигляді.

    Бутерброди з сиром маскарпоне


    Інгредієнти:

  • житні булочки для сендвічів - 4 шт.;

  • раки - 4 шт.;

  • сир маскарпоне - 130 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • тархун - 1 пучок;

  • пір'я зеленої цибулі - 3 шт.;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • цедра 1 лимона.


  • Рецепти з сиром маскарпоне
    Приготування
    Раків відварюємо в солоній воді зі спеціями хвилин 40. Потім відокремлюємо ракові шийки від панцира. Зубчик часнику чистимо і з дрібкою солі перетираємо до стану пюре. Дрібно нарізаємо зелену цибулю і тархун і змішуємо зелень з часником. Додаємо оливкову олію, сир маскарпоне і добре розтираємо.
    Коли маса стане однорідною, додаємо терту на дрібній тертці цедру лимона, лимонний сік і перемішуємо. Подрібнюємо ракові шийки і з'єднуємо їх з сирною сумішшю. Булки розрізаємо навпіл, одну половинку намазуємо начинкою і накриваємо другою половинкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Десерт з маскарпоне
    Десерт з маскарпоне
    На основі сиру маскапоне можна приготувати не тільки відоме «Тірамісу», але ще і безліч інших, не менш смачних десертів, рецептами яких ми ділимося в
    Торт з сиром маскарпоне
    Торт з сиром маскарпоне
    Маскарпоне - це італійський вершковий сир, який має пастоподібну консистенцію. Його досить часто використовують в створенні різних десертів. І
    Брауні з маскарпоне
    Брауні з маскарпоне
    Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
    Тірамісу з полуницею
    Тірамісу з полуницею
    Тірамісу - популярний італійський десерт, який робить печиво савоярді і сиром маскарпоне. А сьогодні ми пропонуємо вам цю смакота додати полуницю.
    Семіфредо з маскарпоне
    Семіфредо з маскарпоне
    Семіфредо - італійське морозиво, яке готується з додаванням сиру та вершків. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів її створення з
    Чізкейк з маскарпоне
    Чізкейк з маскарпоне
    Чізкейк - дуже поширеною блюдо в європейських країнах, а також Америці. Її готують і як десерт, і як закуску. Особливу ніжність йому надає