Сметанний крем з желатином для торта і бісквіта - рецепти з вершками, бананом і сиром
Сметанний крем з желатином цінується господинями за густу нетекучую текстуру та універсальність, що дозволяє використовувати його для просочення будь-яких коржів або декору десертів. Торти або тістечка з такою добавкою завжди мають приголомшливий ніжний і гармонійний смак.
Крем зі сметани і желатину порівняно просто готується, особливо, якщо в розпорядженні є потужний міксер і якісне сировину.
Сметана повинна бути жирністю не менше 20%, якщо рідкий продукт, що ситуацію виправить попереднє його відважує в марлевому або тканинному відрозі. Таким манером вдасться позбутися від надлишків сироватки, і сметана стане густіше.
Потрібну кількість желатину замочують у воді, а потім прогрівають на водяній бані або в мікрохвильовій печі до розчинення гранул.
Охолоджену сметану збивають міксером на високих обертах до загустіння, поступово підсипаючи в процесі цукровий пісок.
У крем додають охолоджену желейну воду.
Перед використанням сметанний крем з желатином розташовують у холодильнику на 1-3 години.
Приготовлений сметанний крем з желатином для торта повинен мати помірну густоту і ступінь солодощі, яка гармонійно доповнить використовувані коржі. Традиційним доповненням подібної просочення є ванілін або ванільний цукор, який додають разом з іншими інгредієнтами при збиванні основи.
Інгредієнти:
сметана – 600 г;
цукор – 1 склянка;
ванілін – 1 щіпка;
желатин – 3 ч. ложки;
вода – 60 мл
Приготування
Желатин замочують у воді, залишають на 15 хвилин.
Розпускають желейні гранули, нагріваючи суміш при помішуванні, остуджують.
Сметану збивають 5 хвилин міксером, всипають цукор і збивають ще 5 хвилин.
Вмішують в сметанную основу желатин.
Залишають желейний крем зі сметани на годину в холодильнику.
Сирно-сметанний крем для торта з желатином чудово проявляє себе при декорі виробів, просяканні коржів і доповнення їх фруктами, ягодами. Сир бажано використовувати м'який, без крупинок. Зернистий продукт вимагає попереднього перетирання через дрібне металеве сито або обробці його блендером до однорідності.
Інгредієнти:
сир – 400 г;
сметана – 200 г;
цукор – 1 склянка;
вода – 100 мл;
желатин – 2 ст. ложки;
ванілін.
Приготування
Желатин замочують у воді на 15-20 хвилин, розпускають гранули на водяній бані.
Залишають желейну суміш до охолодження.
Сметану змішують з сиром і цукром, додавши ваніль.
Збивають масу міксером 10 хвилин.
Тонкою цівкою вливають в сирно-сметанную основу желейну воду, розмішуючи.
Для більш густою текстурою поміщають сметанний крем з сиром і желатином на годину в холод.
Рецепт сметанного крему з желатином можна урізноманітнити, додавши до складу банани. Отримана субстанція стане не тільки прекрасним доповненням до пишним і повітряним бісквітним коржам при створенні торта, але і потішить смакові рецепти ласунів при самостійній подачі. Якщо банани не солодкі, порцію пудри можна збільшити.
Інгредієнти:
банани – 2 шт.;
сметана – 500 г;
цукрова пудра – 100 г;
вода – 100 мл;
желатин – 20 г;
ванілін.
Приготування
Замочують у воді, а потім розпускають на водяній бані желатин, дають охолонути.
Збивають до густоти сметану, поступово додавши всю пудру.
Додають розтерті банани, желейну воду і поміщають сметанний крем з бананом і желатином мінімум на годину в холодильник.
Крем зі сметани, вершків та желатину підійде для створення тортів-суфле або інших десертів подібного роду. Желейні гранули в даному випадку замочуються і розпускається в молоці, яке може бути домашнім або магазинним. Легкість крему досягається за рахунок вершковою піни, яку можливо отримати тільки з вершків жирністю більше 30%.
Інгредієнти:
вершки – 150 мл;
сметана – 400 г;
цукрова пудра – 150 г;
молоко – 80 мл;
желатин – 20 г;
ванілін.
Приготування
Замочують у молоці, а потім прогрівають і розпускають желатин.
Збивають окремо охолоджену сметану з ваніліном і цукровою пудрою і вершки до піків.
В основу сметанную вмішують на невисоких оборотах желейну воду, а потім акуратними рухами знизу вгору вершкову піну.
Перекладають густий сметанний крем з желатином на бісквіт або в форму і поміщають в холодильник для застигання.
Менш калорійним буде сметанно-желейний крем для торта, якщо порцію сметани доповнити натуральним густим йогуртом. Ніжна текстура подібної просочення чудово гармонує з скибочками персиків, ананасів, м'якоттю бананів, апельсинів або мандаринів, іншими фруктами.
Інгредієнти:
йогурт натуральний – 400 г;
сметана – 400 г;
цукор – 250 г;
вода – 1/3 склянки;
желатин – 20 г;
ванілін.
Приготування
Замочують желатинові гранули у воді, залишають на 20 хвилин.
Нагрівають желатин з водою на водяній бані, розмішуючи, до розчинення гранул.
Залишають желейну воду остигати.
Збивають сметану з цукром 10 хвилин, додавши ванілін.
Додають йогурт і желатинову основу, розмішують міксером на низьких обертах.
Поміщають сметанний крем з желатином на годину в холодильник.
Рецепт крему зі сметаною і желатином нерідко доповнюють згущеним молоком, яка стане підсолоджувачем основи і її додатковим смаковими наповнювачем. Більш легкої просочення буде, якщо желатин розчиняти у воді. Максимально насичений ж смак вдасться отримати, замінивши воду жирним домашнім молоком.
Інгредієнти:
згущене молоко – 400 р;
сметана – 400 г;
молоко – 100 мл;
желатин – 1 ст. ложка.
Приготування
Розпускають желатин в молоці, замочивши гранули на 20 хвилин і підігрів суміш на водяній бані.
Збивають сметану ретельно до пишної піни.
Додають порціями згущене молоко, щоразу збиваючи масу.
На низьких обертах вмішують потроху в охолоджений крем желейну воду.
Поміщають просочення на пару годин в холодильник.
Сметанний крем для бісквіта з желатином легко наповнити шоколадним смаком, додавши до складу какао порошок. Ще більш насиченою просочення виходить, якщо вмішати в основу розпущений на водяній бані шоколад, темний чи молочний. Густоту і щільність крему легко відрегулювати, зменшивши або збільшивши на третину порцію желейних гранул.
Інгредієнти:
какао порошок – 4 ст. ложки;
сметана – 500 г;
цукор – 1 склянка;
вода – 100 мл;
желатин – 20 г;
ванільний цукор – 1 ч. ложка.
Приготування
Замочують у воді желатин, прогрівають до розчинення гранул, остуджують.
Збивають сметану з додаванням звичайного і ванільного цукру 10 хвилин.
Додають в сметанную масу какао, збивають на малих обертах.
Вмішують невеликими порціями в крем желейну воду, поміщають просочення на 1-2 години на холод.
Крем зі сметани з желатином для торта «Медовика» можна приготувати з додаванням молока, води або молочної сироватки, в якій розчинити желейні гранули. В останньому випадку просочення набуває приємну кислинку, яка як не можна краще гармонує з солодкими насиченими медовими коржами.
Інгредієнти:
сметана – 500 г;
цукор – 1 склянка;
сироватка – 1 склянка;
желатин – 15 ст. ложки.
Приготування
У сироватці желатин замочують, а через 30 хвилин прогрівають трохи до розчинення гранул, помішуючи.
Збивають сметану з цукром на високих оборотах міксера 10 хвилин.
Після охолодження желейної сироватки її вмішують в сметанную основу.
Поміщають крем на 30-40 хвилин в холод, після чого використовують для промазування медових коржів.
Якщо хочеться поласувати смачним сметанним кремом, приготовленим у вигляді десерту, саме час виконати наступний рецепт. В основу в даному випадку додається бананове пюре і апельсиновий сік, а при подачі ласощі доповнюється скибочками свіжої м'якоті цитрусів. При бажанні можна використовувати інші фрукти або ягоди на вибір.
Інгредієнти:
банани – 3 шт.;
апельсини – 2 шт.;
сметана – 350 г;
цукор – 05 склянки;
желатин – 20 г;
ванілін – 2 щіпки.
Приготування
Желатин заливають склянкою води, залишають для набухання, після чого прогрівають до розпускання гранул і остуджують.
Змішують сметану, цукор, банани, ваніль.
Додають сік одного апельсина і пробивають все ретельно змішати.
Масу розливають по креманкам, додають шматочки залишився апельсина.
Залишають сметанний крем з желатином і фруктами в холодильнику до застигання.
Як зробити сметанний крем з желатином?
Крем зі сметани і желатину порівняно просто готується, особливо, якщо в розпорядженні є потужний міксер і якісне сировину.
Сметанний крем з желатином для бісквітного торта
Приготовлений сметанний крем з желатином для торта повинен мати помірну густоту і ступінь солодощі, яка гармонійно доповнить використовувані коржі. Традиційним доповненням подібної просочення є ванілін або ванільний цукор, який додають разом з іншими інгредієнтами при збиванні основи.
Інгредієнти:
Приготування
Сирно-сметанний крем з желатином
Сирно-сметанний крем для торта з желатином чудово проявляє себе при декорі виробів, просяканні коржів і доповнення їх фруктами, ягодами. Сир бажано використовувати м'який, без крупинок. Зернистий продукт вимагає попереднього перетирання через дрібне металеве сито або обробці його блендером до однорідності.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанний крем з желатином і бананом
Рецепт сметанного крему з желатином можна урізноманітнити, додавши до складу банани. Отримана субстанція стане не тільки прекрасним доповненням до пишним і повітряним бісквітним коржам при створенні торта, але і потішить смакові рецепти ласунів при самостійній подачі. Якщо банани не солодкі, порцію пудри можна збільшити.
Інгредієнти:
Приготування
Крем з вершками, сметаною і желатином
Крем зі сметани, вершків та желатину підійде для створення тортів-суфле або інших десертів подібного роду. Желейні гранули в даному випадку замочуються і розпускається в молоці, яке може бути домашнім або магазинним. Легкість крему досягається за рахунок вершковою піни, яку можливо отримати тільки з вершків жирністю більше 30%.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанно-йогуртовий крем з желатином
Менш калорійним буде сметанно-желейний крем для торта, якщо порцію сметани доповнити натуральним густим йогуртом. Ніжна текстура подібної просочення чудово гармонує з скибочками персиків, ананасів, м'якоттю бананів, апельсинів або мандаринів, іншими фруктами.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанний крем із згущеним молоком і желатином
Рецепт крему зі сметаною і желатином нерідко доповнюють згущеним молоком, яка стане підсолоджувачем основи і її додатковим смаковими наповнювачем. Більш легкої просочення буде, якщо желатин розчиняти у воді. Максимально насичений ж смак вдасться отримати, замінивши воду жирним домашнім молоком.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадний крем з желатином і сметаною
Сметанний крем для бісквіта з желатином легко наповнити шоколадним смаком, додавши до складу какао порошок. Ще більш насиченою просочення виходить, якщо вмішати в основу розпущений на водяній бані шоколад, темний чи молочний. Густоту і щільність крему легко відрегулювати, зменшивши або збільшивши на третину порцію желейних гранул.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанний крем з желатином для «Медовика»
Крем зі сметани з желатином для торта «Медовика» можна приготувати з додаванням молока, води або молочної сироватки, в якій розчинити желейні гранули. В останньому випадку просочення набуває приємну кислинку, яка як не можна краще гармонує з солодкими насиченими медовими коржами.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанний крем-десерт з желатином
Якщо хочеться поласувати смачним сметанним кремом, приготовленим у вигляді десерту, саме час виконати наступний рецепт. В основу в даному випадку додається бананове пюре і апельсиновий сік, а при подачі ласощі доповнюється скибочками свіжої м'якоті цитрусів. При бажанні можна використовувати інші фрукти або ягоди на вибір.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для «Медовика» заварний, сметанний, манний - кращі рецепти зі згущеним молоком, апельсином і крем-чізом
Приготувати крем для «Медовика» можна, застосовуючи на практиці перевірені ідеї досвідчених кондитерів. Правильна просочення гармонійно доповнить
Сметанний крем для торта або бісквіта - рецепти з желатином, згущеним молоком і сиром
Сметанний крем застосовується для просочення бісквітних тортів, наповнення тістечок і всіляких десертів. Його смак можна урізноманітнити за допомогою
Рафаелло - рецепти в домашніх умовах крему, цукерок, торти і тістечка
Рафаелло – рецепт смачного кокосового десерт, який можна приготувати не тільки у вигляді порційних цукерок. Виконуючи на практиці доступні
Сметанний крем для бісквіта
Щоб спорудити смачний бісквітний торт, не обов'язково бути супер-кулінаром. Досить скористатися нашими найпростішими рецептами сметанного крему, який
Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
Часто, господині приготувати сметанний крем, залишаються незадоволені результатом. Тому рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями і у вас вийде
Сметанно-сирний крем
Сметанно-сирний крем чудова прошарок для тортів, тістечок, ватрушок. Він виходить ніжним і повітряним. Давайте розглянемо декілька простих і цікавих