Яблучно-грушевий пиріг
Пропонуємо приготувати вам дивовижно смачний і дуже ніжний домашній яблучно-грушевий пиріг.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 550 г;
будь фруктовий сік – 120 мл;
цукровий пісок – 160 г;
соняшникова олія – 130 мл;
розпушувач – 1 пакет;
ванілін – 1 пакет;
ароматні яблука і груші – 2 шт.
Приготування
Всі фрукти очистити від серцевини і шкірки, а саму м'якоть подрібнюємо кубиками.
У високу миску вливаємо будь, але бажано світлий фруктовий сік і додаємо до нього цукровий пісок з соняшниковою олією, а також ваніллю. З допомогою звичайного міксера збиваємо все і вводимо в цю солодку масу борошно з розпушувачем для тесту, просіваючи їх в миску через сито. Беремо силіконову лопатку і вимішуємо нею наше чудове тісто до зникнення всіх грудок. У промаслений соняшниковою олією чашу мультиварки викладаємо все тісто. Розподіляємо по його поверхні фрукти, які за допомогою тієї ж силіконової лопаточки притискаємо вглиб. В режимі «Випічка» готуємо пишний пиріг 45 хвилин.
Інгредієнти:
жирне молоко – 370 мл;
борошно – 630 г;
вершкове масло (825%) – 125 г;
дрібний цукор – 4 ст. ложки;
великі яйця – 2 шт.;
сухі дріжджі – 1 десертна ложка;
груші, яблука – по 15 шт.;
картопляний крохмаль – 1 ст. ложка.
Приготування
До теплого стану прогріваємо на плиті домашнє молоко. Вводимо в нього свіжі, сухі дріжджі і ставимо їх в сторону, поки не утвориться дріжджова шапочка. Потім в цю миску всипаємо 3 ложки дрібного цукру, вбиваємо одне велике куряче яйце і вливаємо розтоплене в мікрохвильовці масло. Збовтуємо масу віночком і, не припиняючи процесу, поступово вводимо всю муку. Домішують тісто руками, накриваємо миску вафельним рушником і ставимо все на 45-50 хвилин у тепле місце.
Третину тесту відкладаємо вбік. Більшу частину розподіляємо по промасленим будь-яким жиром формі. Всю відкриту поверхню викладеного тесту притрушиваем картопляним крохмалем, а на нього розкладаємо тоненькі часточки ароматних груш і яблук. Присипаємо їх залишилася ложкою дрібного цукру і прикрашаємо за бажанням і фантазії пиріг, відкладеним шматочком тесту. Змащуємо його яйцем і ставимо форму по центру прогрітого до 185 градусної температури духової шафи. Через півгодини можна буде насолодитися свіжоспеченим пирогом.
Рецепт яблучно-грушевого пирога без яєць в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Всі фрукти очистити від серцевини і шкірки, а саму м'якоть подрібнюємо кубиками.
У високу миску вливаємо будь, але бажано світлий фруктовий сік і додаємо до нього цукровий пісок з соняшниковою олією, а також ваніллю. З допомогою звичайного міксера збиваємо все і вводимо в цю солодку масу борошно з розпушувачем для тесту, просіваючи їх в миску через сито. Беремо силіконову лопатку і вимішуємо нею наше чудове тісто до зникнення всіх грудок. У промаслений соняшниковою олією чашу мультиварки викладаємо все тісто. Розподіляємо по його поверхні фрукти, які за допомогою тієї ж силіконової лопаточки притискаємо вглиб. В режимі «Випічка» готуємо пишний пиріг 45 хвилин.
Яблучно-грушевий пиріг з дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Приготування
До теплого стану прогріваємо на плиті домашнє молоко. Вводимо в нього свіжі, сухі дріжджі і ставимо їх в сторону, поки не утвориться дріжджова шапочка. Потім в цю миску всипаємо 3 ложки дрібного цукру, вбиваємо одне велике куряче яйце і вливаємо розтоплене в мікрохвильовці масло. Збовтуємо масу віночком і, не припиняючи процесу, поступово вводимо всю муку. Домішують тісто руками, накриваємо миску вафельним рушником і ставимо все на 45-50 хвилин у тепле місце.
Третину тесту відкладаємо вбік. Більшу частину розподіляємо по промасленим будь-яким жиром формі. Всю відкриту поверхню викладеного тесту притрушиваем картопляним крохмалем, а на нього розкладаємо тоненькі часточки ароматних груш і яблук. Присипаємо їх залишилася ложкою дрібного цукру і прикрашаємо за бажанням і фантазії пиріг, відкладеним шматочком тесту. Змащуємо його яйцем і ставимо форму по центру прогрітого до 185 градусної температури духової шафи. Через півгодини можна буде насолодитися свіжоспеченим пирогом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з малиною і сиром
Ідеальне поєднання в домашній випічці - смачна основа, сирне наповнення і яскраві соковиті ягоди. Ласощі з такими складовими «приречена» на успіх!
Пиріг з грушами і сиром
Цікаві рецепти домашньої випічки ви знайдете, вивчивши нашу статтю. Спробуйте спекти чудовий пиріг, наповнений сиром і ароматними соковитими грушами.
Пісочний пиріг з сиром і яблуками
Пісочне тісто - унікальна база для різноманітних пирогів. Далі підкажемо, як таку основу наповнити найніжнішої сирною начинкою і доповнимо простий
Простий грушевий пиріг рецепт
Груша, додана в якості наповнення в випічку надає особливий аромат і непередавану соковитість виробу. А, якщо десерт, приготований за простим
Грушевий пиріг в мультиварці
Будь-яка випічка з начинкою з груші - чудова! Смачний і неймовірно ароматний пиріг пропонуємо спекти в мультиварці. Розповімо два найбільш вдалих і