Насипний пиріг з сиром
Є безліч різних рецептів домашньої найпростішої випічки. Але особливе місце серед них займає насипний пиріг. Тісто виходить розсипчастим і неймовірно ніжним. Рецепти насипного пирога з сиром чекають вас нижче.
Інгредієнти:
пшеничне борошно вищого сорту – 340 г;
крупа манна – 200 г;
сир 9% – 300 г;
яблука кисло-солодкі – 5 шт.;
вершкове натуральне масло – 120 г;
цукор – 200 г;
розпушувач – 10 г;
фундук подрібнений – 100 г;
пудра цукрова – 50 г;
яйця – 2 шт.
Приготування
З'єднуємо борошно з манкою, цукром, додаємо розпушувач і ще раз вимішуємо. Яйця з сиром і пудрою розтираємо до однорідності. Очищені яблука подрібнюємо за допомогою терки. Форму закриваємо папером для випічки і її промазуємо маслом. Суху суміш ділимо на 3 частини і укладаємо все шарами в такій послідовності: частина сухої суміші, яблука, знову частина сухої суміші, сиркова маса, знову суха суміш. Зверху засипаємо подрібненим фундуком і розкладаємо терте вершкове масло. При 180 градусах печемо 50 хвилин. Готовий пиріг охолодити і притрушиваем цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукор – 3/4 склянки;
борошно пшеничне вищого сорту – 350 г;
натуральне вершкове масло – 130 г;
розпушувач – 10 р.
Для начинки:
сир 9% – 500 г;
цукор – 3/4 склянки;
яйця – 3 шт.
Приготування
Масло беремо з холодильника, подрібнюємо його і всипаємо борошно, цукор і все це перетираємо руками до крихти. Додаємо розпушувач і ще раз перемішуємо. Сир змішуємо з яйцями, цукром і розтираємо блендером. На дно мультиварочной каструльки насипаємо 2/3 тіста і злегка утрамбовуємо, викладаємо начинку і закриваємо рештою тестом. Готуємо 1 годину на «Випікання».
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне вищого сорту – 3 склянки;
масло натуральне вершкове 73% – 200 г;
розпушувач – 10 г;
цукор – 200 р.
Для начинки:
сир – 400 г;
кисло-солодкі яблука – 2 шт.;
густе варення – 1 склянка;
цукрова пудра – 120 г;
яйця курячі – 2 шт.;
цукор ванільний – 10 р.
Приготування
Змішуємо борошно з додаванням цукру і розпушувача. Потім натираємо вершкове масло. Отриману суміш перетираємо руками до однорідності. Поділяємо тісто на 5 частин – 4 з них однакового розміру і одну зовсім маленьку. Розтираємо сир з цукровою пудрою і яйцями. Глибоку форму змащуємо маслом, на дно рівним шаром насипаємо 1/4 частина сухої суміші. Рівним шаром зверху наносимо половину сирної маси і посипаємо однією чвертю сухої суміші. Тепер викладаємо шар варення і закриваємо його чвертю тесту. Кладемо шар тертих яблук, притрушиваем ванільним цукром і далі викладаємо ще чверть тесту. Наносимо залишилася сирну суміш і притрушиваем жменькою сухої суміші. Випікаємо пиріг при 180 градусах близько чверті години, а потім виставляємо температуру 200 градусів і готуємо ще чверть години. Пиріг охолодити прямо у формі, а потім його витягуємо і нарізаємо.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне вищого сорту – 3 склянки;
сода харчова – щіпка;
сіль – щіпка;
натуральне масло або маргарин вершковий – 200 г;
Для начинки:
сметана – 40 г;
сир 9% – 250 г;
варення або джем.
Приготування
Борошно насипати в миску. Заморожений маргарин подрібнюємо на тертці. Руками розтираємо суміш до крихти, підсолюємо трохи, кладемо соду і знову розмішуємо. 2/3 тіста висипаємо в форму і злегка придавлюємо руками. Якщо варення з цілими ягодами або шматочками фруктів, то краще збити блендером для отримання однорідної маси. Сир змішуємо зі сметаною і рівним шаром наносимо на тісто. Зверху наносимо шар варення. Засипаємо залишками тіста і розрівнюємо. При 170 градусах випікаємо хвилин 20. Потім виймаємо його, і нарізаємо, тільки коли охолоне. Нарізаємо його шматочками. Приємного чаювання!
Насипний пиріг з яблуками і сиром
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо борошно з манкою, цукром, додаємо розпушувач і ще раз вимішуємо. Яйця з сиром і пудрою розтираємо до однорідності. Очищені яблука подрібнюємо за допомогою терки. Форму закриваємо папером для випічки і її промазуємо маслом. Суху суміш ділимо на 3 частини і укладаємо все шарами в такій послідовності: частина сухої суміші, яблука, знову частина сухої суміші, сиркова маса, знову суха суміш. Зверху засипаємо подрібненим фундуком і розкладаємо терте вершкове масло. При 180 градусах печемо 50 хвилин. Готовий пиріг охолодити і притрушиваем цукровою пудрою.
Насипний пиріг з сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло беремо з холодильника, подрібнюємо його і всипаємо борошно, цукор і все це перетираємо руками до крихти. Додаємо розпушувач і ще раз перемішуємо. Сир змішуємо з яйцями, цукром і розтираємо блендером. На дно мультиварочной каструльки насипаємо 2/3 тіста і злегка утрамбовуємо, викладаємо начинку і закриваємо рештою тестом. Готуємо 1 годину на «Випікання».
Насипний пиріг з сиром і варенням
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо борошно з додаванням цукру і розпушувача. Потім натираємо вершкове масло. Отриману суміш перетираємо руками до однорідності. Поділяємо тісто на 5 частин – 4 з них однакового розміру і одну зовсім маленьку. Розтираємо сир з цукровою пудрою і яйцями. Глибоку форму змащуємо маслом, на дно рівним шаром насипаємо 1/4 частина сухої суміші. Рівним шаром зверху наносимо половину сирної маси і посипаємо однією чвертю сухої суміші. Тепер викладаємо шар варення і закриваємо його чвертю тесту. Кладемо шар тертих яблук, притрушиваем ванільним цукром і далі викладаємо ще чверть тесту. Наносимо залишилася сирну суміш і притрушиваем жменькою сухої суміші. Випікаємо пиріг при 180 градусах близько чверті години, а потім виставляємо температуру 200 градусів і готуємо ще чверть години. Пиріг охолодити прямо у формі, а потім його витягуємо і нарізаємо.
Насипний пиріг з сиром без яєць
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно насипати в миску. Заморожений маргарин подрібнюємо на тертці. Руками розтираємо суміш до крихти, підсолюємо трохи, кладемо соду і знову розмішуємо. 2/3 тіста висипаємо в форму і злегка придавлюємо руками. Якщо варення з цілими ягодами або шматочками фруктів, то краще збити блендером для отримання однорідної маси. Сир змішуємо зі сметаною і рівним шаром наносимо на тісто. Зверху наносимо шар варення. Засипаємо залишками тіста і розрівнюємо. При 170 градусах випікаємо хвилин 20. Потім виймаємо його, і нарізаємо, тільки коли охолоне. Нарізаємо його шматочками. Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з сиром і маком
Побалуйте рідних абсолютно незвичайною випічкою, приготованої за цікавим рецептами, детально описані далі. Розповімо кілька способів створення

Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці
Головною випічкою осіннього меню є всілякі пироги з яблучним наповненням. Сьогодні пропонуємо спекти подібне виріб і скористатися в процесі

Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під

Торф'яної пиріг
Торф'яної пиріг відрізняється від іншої випічки пізнавано хрусткою оболонкою і напрочуд ніжною сирною начинкою. Далі максимально детально опишемо, як

Ягідний пиріг в мультиварці
Ягідні пироги приваблюють багатьох господинь тим, що готувати їх нескладно, а результат завжди фантастичний. Спробуйте використовувати в цій справі

Насипний пиріг з варенням
Насипний пиріг - швидкий і, безсумнівно, оригінальний варіант домашньої випічки. Серед великої кількості рецептів такого виду пирогів складно