Баунті - рецепт
Для любителів кокосового ласощі під назвою «Баунті» пропонуємо приготувати його власноруч у себе на кухні. Ви будете приємно здивовані легкістю процесу створення цього апетитного десерту і його досконалої доступністю.
Інгредієнти:
стружка кокосова – 360 г;
молоко згущене – 375 г;
шоколад – 220 р.
Приготування
Для приготування Баунті за даним рецептом досить змішати кокосову стружку зі згущеним молоком, сформувати з отриманої маси невеликі ковбаски і занурити їх у розтоплений на водяній бані шоколад. Для більш ґрунтовного шоколадного шару останню процедуру слід повторити через деякий час. Для просушування викладаємо вироби на пергаментний лист, вистелений на блюді або деко і ставимо в прохолодне місце.
Інгредієнти:
стружка кокосова – 260 г;
вершки жирністю більше 20% – 220 мл;
цукровий пісок – 90 г;
вершкове масло – 60 г;
молочний шоколад – 320 р.
Приготування
Для приготування цукерок розпускаємо в ковшике або невеликій каструльці масло вершкове, вливаємо вершки, всипаємо цукор і розмішуємо, щоб всі солодкі кристали розчинилися. Тепер додаємо кокосову стружку, перемішуємо масу ретельно і викладаємо в прямокутну форму або іншу ємність. Поміщаємо заготовку в холодильник і даємо охолонути і застигнути протягом двох годин, після чого виймаємо з форми ріжемо на кубики і знову ставимо на деякий час на полицю холодильника.
Тепер розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі молочний шоколад, кожний заготовлений кубик наколюємо зубочисткою, занурюємо в шоколадну масу, покриваємо нею цукерки зі всіх сторін і викладаємо для застигання на пергаментний аркуш. Через деякий час можемо насолоджуватися гарним домашнім ласощами.
Інгредієнти:
пісочне печиво – 320 г;
порошок какао – 90 г;
цукровий пісок – 90 г;
окріп – 95 мл;
стружка кокосова – 120 г;
цукрова пудра – 90 г;
вершкове масло – 160 р.
Приготування
Щоб приготувати рулет, подрібнюємо за допомогою блендера пісочне печиво в дуже дрібну крихту, з'єднуємо з порошком какао і вливаємо окріп, попередньо розчинивши в ньому цукровий пісок. Масу ретельно вимішуємо до гладкості і пластичності, а потім поміщаємо на лист харчової плівки і розкачуємо до товщини приблизно три міліметри. Тепер змішуємо м'яке масло, цукрову пудру і кокосову стружку, наносимо рівномірним шаром отриманий крем поверх «тесту» і звертаємо рулетом, поступово відокремлюючи харчову плівку. Загорнути готовий виріб плівкою зверху і поміщаємо для застигання в морозилку хвилин на сорок.
Як зробити Баунті в домашніх умовах - простий рецепт зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування Баунті за даним рецептом досить змішати кокосову стружку зі згущеним молоком, сформувати з отриманої маси невеликі ковбаски і занурити їх у розтоплений на водяній бані шоколад. Для більш ґрунтовного шоколадного шару останню процедуру слід повторити через деякий час. Для просушування викладаємо вироби на пергаментний лист, вистелений на блюді або деко і ставимо в прохолодне місце.
Рецепт цукерок «Баунті» в домашніх умовах з маслом і вершками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цукерок розпускаємо в ковшике або невеликій каструльці масло вершкове, вливаємо вершки, всипаємо цукор і розмішуємо, щоб всі солодкі кристали розчинилися. Тепер додаємо кокосову стружку, перемішуємо масу ретельно і викладаємо в прямокутну форму або іншу ємність. Поміщаємо заготовку в холодильник і даємо охолонути і застигнути протягом двох годин, після чого виймаємо з форми ріжемо на кубики і знову ставимо на деякий час на полицю холодильника.
Тепер розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі молочний шоколад, кожний заготовлений кубик наколюємо зубочисткою, занурюємо в шоколадну масу, покриваємо нею цукерки зі всіх сторін і викладаємо для застигання на пергаментний аркуш. Через деякий час можемо насолоджуватися гарним домашнім ласощами.
Рулет «Баунті» - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати рулет, подрібнюємо за допомогою блендера пісочне печиво в дуже дрібну крихту, з'єднуємо з порошком какао і вливаємо окріп, попередньо розчинивши в ньому цукровий пісок. Масу ретельно вимішуємо до гладкості і пластичності, а потім поміщаємо на лист харчової плівки і розкачуємо до товщини приблизно три міліметри. Тепер змішуємо м'яке масло, цукрову пудру і кокосову стружку, наносимо рівномірним шаром отриманий крем поверх «тесту» і звертаємо рулетом, поступово відокремлюючи харчову плівку. Загорнути готовий виріб плівкою зверху і поміщаємо для застигання в морозилку хвилин на сорок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Баунті»
У пошуках ідеального десерту, можна звернути увагу на рецепти незрівнянного домашнього «Баунті», який рекомендуємо оформити у вигляді торта. Жоден
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
Баунті в домашніх умовах
Баунті - неймовірно смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і малята. Але ось проблема - магазинні шоколадні батончики містять безліч непотрібних
Рецепт рафаелло
Дивлячись на рекламу цукерок рафаелло, так і хочеться побігти в магазин за заповітної коробочкою і подарувати собі райське насолоду. Але можливість
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Кокосове печиво
Кокосове печиво - ласощі незвичайне і дуже смачне. Всі любителі солодкого просто зобов'язані спробувати приготувати і поїсти такий десерт. Для цього