Для любителів кокосового ласощі під назвою «Баунті» пропонуємо приготувати його власноруч у себе на кухні. Ви будете приємно здивовані легкістю процесу створення цього апетитного десерту і його досконалої доступністю.
Як зробити Баунті в домашніх умовах - простий рецепт зі згущеним молоком
Інгредієнти: стружка кокосова – 360 г; молоко згущене – 375 г; шоколад – 220 р. Приготування Для приготування Баунті за даним рецептом досить змішати кокосову стружку зі згущеним молоком, сформувати з отриманої маси невеликі ковбаски і занурити їх у розтоплений на водяній бані шоколад. Для більш ґрунтовного шоколадного шару останню процедуру слід повторити через деякий час. Для просушування викладаємо вироби на пергаментний лист, вистелений на блюді або деко і ставимо в прохолодне місце.
Рецепт цукерок «Баунті» в домашніх умовах з маслом і вершками
Інгредієнти: стружка кокосова – 260 г; вершки жирністю більше 20% – 220 мл; цукровий пісок – 90 г; вершкове масло – 60 г; молочний шоколад – 320 р. Приготування Для приготування цукерок розпускаємо в ковшике або невеликій каструльці масло вершкове, вливаємо вершки, всипаємо цукор і розмішуємо, щоб всі солодкі кристали розчинилися. Тепер додаємо кокосову стружку, перемішуємо масу ретельно і викладаємо в прямокутну форму або іншу ємність. Поміщаємо заготовку в холодильник і даємо охолонути і застигнути протягом двох годин, після чого виймаємо з форми ріжемо на кубики і знову ставимо на деякий час на полицю холодильника.
Тепер розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі молочний шоколад, кожний заготовлений кубик наколюємо зубочисткою, занурюємо в шоколадну масу, покриваємо нею цукерки зі всіх сторін і викладаємо для застигання на пергаментний аркуш. Через деякий час можемо насолоджуватися гарним домашнім ласощами.
Рулет «Баунті» - рецепт
Інгредієнти: пісочне печиво – 320 г; порошок какао – 90 г; цукровий пісок – 90 г; окріп – 95 мл; стружка кокосова – 120 г; цукрова пудра – 90 г; вершкове масло – 160 р. Приготування Щоб приготувати рулет, подрібнюємо за допомогою блендера пісочне печиво в дуже дрібну крихту, з'єднуємо з порошком какао і вливаємо окріп, попередньо розчинивши в ньому цукровий пісок. Масу ретельно вимішуємо до гладкості і пластичності, а потім поміщаємо на лист харчової плівки і розкачуємо до товщини приблизно три міліметри. Тепер змішуємо м'яке масло, цукрову пудру і кокосову стружку, наносимо рівномірним шаром отриманий крем поверх «тесту» і звертаємо рулетом, поступово відокремлюючи харчову плівку. Загорнути готовий виріб плівкою зверху і поміщаємо для застигання в морозилку хвилин на сорок.