Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт
![Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт](/uploads/posts/2016-09/mastika-z-zefru-v-domashnh-umovah-recept_401.jpeg)
Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зефір ділимо на половинки. Потім поміщаємо його в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці протягом 20 секунд при максимальній потужності. Тут же додаємо сік лимона і цукрову пудру, яку обов'язково потрібно попередньо просіяти і вимішуємо мастику. Потім загортаємо її в плівку і на 40 хвилин ставимо в холод. Після цього її можна розкочувати і використовувати далі.
Мастика з жувального зефіру
Інгредієнти:
Приготування
Жувальний зефір поміщаємо в миску, туди ж кладемо вершкове масло і відправляємо в мікрохвильову піч з максимальною потужністю на півхвилини. Вироби добре збільшаться в обсязі і почнуть плавитися. Частинами додаємо в миску попередньо просіяне цукрову пудру і розмішуємо до однорідного стану. Коли маса вже сильно загусне, поміщаємо її на робочу поверхню і вимішуємо руками, як тісто, підсипаючи пудру. В результаті вийде пластична маса типу пластиліну. За бажанням додаємо барвники і приступаємо до роботи. Мастику з зефіру маршмеллоу потрібно розкачати на поверхні, притрушенной картопляним крохмалем.
Мастика для торта з зефіру
Інгредієнти:
Приготування
![Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт Мастика з зефіру в домашніх умовах – рецепт](/uploads/posts/2016-09/mastika-z-zefru-v-domashnh-umovah-recept_752.jpeg)
Зефір роздруковуємо і поміщаємо в мисочку. Додаємо воду і ставимо в мікрохвильовку. Нагріваємо близько 30 секунд при максимальній потужності. За цей час зефір розплавиться і вийде однорідна маса, додаємо в неї рідкий екстракт і розмішуємо, цукрову пудру гіркою просіваємо на стіл. У центрі формуємо невелике поглиблення і виливаємо в неї зефірну суміш. Починаємо вимішувати зефирное тісто. В результаті вийде м'яка, приємна для роботи маса. Відщипуємо потрібний нам для роботи шматочок, а решту мастику обертаємо харчовою плівкою і зберігаємо в холодильнику. А щоб надати масі потрібний колір, капаємо в неї трохи фарби і вимішуємо. Якщо хочеться більш насичений колір, то барвника потрібно додати ще.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як зробити мастику в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-09/yak-zrobiti-mastiku-v-domashnh-umovah_771.jpeg)
Як зробити мастику в домашніх умовах?
Поступово стає все популярнішим тенденція до прикраси готових тортів мастикою. Нею можна повністю покрити виріб або додатково прикрасити його
![Мастика у домашніх умовах](/uploads/posts/2016-09/mastika-u-domashnh-umovah_861.jpeg)
Мастика у домашніх умовах
Торти, декоровані мастикою, завжди привертають увагу, особливо ті, що прикрашені різнобарвним матеріалом або різноманітними фігурками, квітами. Також
![Кондитерська мастика](/uploads/posts/2016-09/konditerska-mastika_621.jpeg)
Кондитерська мастика
Кондитерська мастика широко використовується для прикраси тортів, пасок, кексів та інших десертів. З неї можна створювати приголомшливі тематичні
![Як зробити мастику з маршмеллоу?](/uploads/posts/2016-04/yak-zrobiti-mastiku-z-marshmellou_591.jpeg)
Як зробити мастику з маршмеллоу?
Чудовою альтернативою дорогій покупної мастиці стане матеріал, зроблений власноруч. Винахідливі господині придумали досить бюджетний спосіб
![Рецепт мастики з «Зефір»](/uploads/posts/2015-01/recept-mastiki-z-zefr_991.jpeg)
Рецепт мастики з «Зефір»
Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині
![Мастика з зефіру](/uploads/posts/2015-01/mastika-z-zefru_761.jpeg)
Мастика з зефіру
Часто в магазинах ми бачимо красиво прикрашену випічку: торти, тістечка. Але якщо ви любите піч самі, то і прикрасити випічку можна в домашніх