Горіхова начинка для рулету
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати горіхову начинку для рулету. Випічка виходить надзвичайно смачною, запашною і всі будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей.
Горіхова начинка для рулету з дріжджового тіста
Інгредієнти:
волоські горіхи – 245 г;
вишня свіжа або ізюм – за смаком;
мед квітковий – 35 ст. ложки.
Приготування
Отже, волоські горіхи звільняємо від шкаралупи, перекручуємо ядра через м'ясорубку і висипаємо в миску. Додаємо подрібнену вишню без кісточок або пропарений родзинки. Заправляємо все медом і ретельно перемішуємо. Горіхова начинка готова і можна приступати до замісу дріжджового тіста для рулету.
Рецепт горіхової начинки для рулету
Інгредієнти:
борошно – 220 г;
цукор – 205 г;
масло вершкове – 205 г;
волоські горіхи – 215 р.
Приготування
Для начинки борошно просіваємо, висипаємо тоненьким шаром на гарячу сковороду і, помішуючи лопаткою, обсмажуємо його до світло-коричневого кольору. Після цього пересипаємо борошно в чашку і остуджуємо. Вершкове масло натираємо на крупній тертці, додаємо цукор і перемішуємо. Очищені горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і змішуємо з масляною сумішшю і борошном. Готову начинку використовуємо в якості наповнювача для рулету.
Горіхова начинка з яблуками для здобного рулету
Інгредієнти:
цукор – 175 г;
мелена кориця – 10 г;
масло вершкове – 105 г;
яйце – 1 шт.;
волоські горіхи – 175 г;
яблуко – 75 р.
Приготування
У сотейник висипаємо цукор, мелену корицю, додаємо вершкове масло і яйце. Ставимо посуд на повільний вогонь і готуємо до загустіння. Потім знімаємо з плити, акуратно вводимо подрібнені горіхи і нарізані кубиками яблука. Ретельно перемішуємо і залишаємо начинку при кімнатній температурі.
Маково-горіхова начинка для рулету
Інгредієнти:
волоські горіхи – 105 г;
чай;
родзинки – 55 г;
мак сухий – 75 г;
вода – 285 мл;
цукор – 85 м;
кориця мелена – щіпка;
цедра лимонна – 1 ч. ложка;
манка – 10 р.
Приготування
Мак промиваємо, заливаємо водою і проварюємо півгодини під кришкою. Потім зливаємо залишки рідини і перекручуємо мак з цукром через м'ясорубку. Родзинки замочуємо на 10 хвилин теплим чаєм, а потім обсушуємо. Горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і подрібнюємо за допомогою качалки. Лимонну цедру подрібнюємо на тертці і змішуємо з ложкою цукру і корицею. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
Як зробити горіхову начинку для рулету?
Інгредієнти:
ванілін – 5 г;
лимон – 15 г;
мед – 85 мл;
горіхи волоські – 455 г;
молоко – 165 мл;
цукор – 225 р.
Приготування
Молоко виливаємо в миску, додаємо цукор, мед і підігріваємо на невеликому вогні. Потім заливаємо гарячою сумішшю мелені горіхи, додаємо подрібнену на терці лимонну цедру, ванілін і замішуємо горіхову начинку.
Горіхова начинка для рулету з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Отже, волоські горіхи звільняємо від шкаралупи, перекручуємо ядра через м'ясорубку і висипаємо в миску. Додаємо подрібнену вишню без кісточок або пропарений родзинки. Заправляємо все медом і ретельно перемішуємо. Горіхова начинка готова і можна приступати до замісу дріжджового тіста для рулету.
Рецепт горіхової начинки для рулету
Інгредієнти:
Приготування
Для начинки борошно просіваємо, висипаємо тоненьким шаром на гарячу сковороду і, помішуючи лопаткою, обсмажуємо його до світло-коричневого кольору. Після цього пересипаємо борошно в чашку і остуджуємо. Вершкове масло натираємо на крупній тертці, додаємо цукор і перемішуємо. Очищені горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і змішуємо з масляною сумішшю і борошном. Готову начинку використовуємо в якості наповнювача для рулету.
Горіхова начинка з яблуками для здобного рулету
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник висипаємо цукор, мелену корицю, додаємо вершкове масло і яйце. Ставимо посуд на повільний вогонь і готуємо до загустіння. Потім знімаємо з плити, акуратно вводимо подрібнені горіхи і нарізані кубиками яблука. Ретельно перемішуємо і залишаємо начинку при кімнатній температурі.
Маково-горіхова начинка для рулету
Інгредієнти:
Приготування
Мак промиваємо, заливаємо водою і проварюємо півгодини під кришкою. Потім зливаємо залишки рідини і перекручуємо мак з цукром через м'ясорубку. Родзинки замочуємо на 10 хвилин теплим чаєм, а потім обсушуємо. Горіхи підрум'янюємо на сухій сковороді і подрібнюємо за допомогою качалки. Лимонну цедру подрібнюємо на тертці і змішуємо з ложкою цукру і корицею. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в миску і ретельно перемішуємо.
Як зробити горіхову начинку для рулету?
Інгредієнти:
Приготування
Молоко виливаємо в миску, додаємо цукор, мед і підігріваємо на невеликому вогні. Потім заливаємо гарячою сумішшю мелені горіхи, додаємо подрібнену на терці лимонну цедру, ванілін і замішуємо горіхову начинку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка з маку для рулету
Солодка макова начинка – ідеальний наповнювач для домашньої випічки, включаючи не тільки булочки та пироги, але і класичні дріжджові рулети. І щоб
Тісто для рулету з маком
Рулет з маком - завжди смачний і дуже ефектний варіант домашньої випічки. У статті розповімо, як підібрати ідеальну основу для такого роду ласощі.
Штрудель з яблуками з листкового тіста
Найскладніше в процесі приготування класичного штруделя - це зробити якісне витяжний тісто. Однак винахідливі кулінари успішно замінили цю основу
Горіхова паста
Горіхова паста - смачна солодка закуска, яку можна просто намазати на хліб, або використовувати в якості начинки для млинців та іншої випічки. А як
Горіховий рулет
Горіховий рулет - смачні ласощі до чаю, здатне повернути багатьох людей у далеке дитинство. Готувати його не дуже просто і швидко, а ось з'їдається