Як зробити арахісову пасту?
Арахісова паста – не тільки смачні ласощі, але і корисне. Її можна просто намазати на скибочку хліба або додавати у випічку. Сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити справжню арахісову пасту самостійно в домашніх умовах.
Інгредієнти:
арахіс сирий – 205 г;
мед – 30 мл;
какао – на смак;
масло рослинне – 45 мл;
сіль екстра.
Приготування
Арахіс неочищений висипаємо рівним шаром на сухе деко і на 15 хвилин відправляємо в духовку, прогріту до 180 градусів. Після цього остуджуємо горіхи, чистимо і висипаємо в чашу блендера. Подрібнюємо до стану дрібної крихти і додаємо сіль, какао за бажанням, рідкий мед і рослинне масло. Знову збиваємо все і в результаті у вас повинна вийти блискуча, гладка і однорідна паста. Розкладаємо ласощі по банках і зберігати досить тривалий час.
Інгредієнти:
арахіс очищений – 155 г;
мигдаль – 155 г;
масло рослинне – 35 мл;
какао в порошку – 40 г;
фруктоза – 165 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Починаємо приготування пасти з підготовки горіхів: промиваємо їх, очищаємо при необхідності від шкірки і викладаємо в чашу блендера. Тепер подрібнюємо їх у дрібну крихту і трохи відкладаємо в мисочку. До основної маси додаємо сіль, фруктозу, рослинне масло і кидаємо за бажанням какао-порошок. В кінці кладемо відстрочені горіхи, ретельно все перемішуємо до однорідної маси і викладаємо арахісову пасту в герметичну ємність.
У цьому рецепті ми розповімо, що можна зробити з арахісової пасти.
Інгредієнти:
арахісова паста – 165 г;
вершкове масло – 105 г;
цукор – 190 г;
яйце відбірне – 1 шт.;
борошно – 190 г;
сода, розпушувач – по щіпці.
Приготування
В широку миску просіваємо борошно, сіль, розпушувач і харчову соду. В іншому посуді розтираємо міксером арахісову пасту з розм'якшеним вершковим маслом до гладкого стану. Поступово вводимо курячі яйця, додаємо за смаком цукровий пісок і продовжуємо збивати до повного розчинення інгредієнтів. Потім всипаємо суху суміш і перемішуємо. Вимішуємо гладке тісто, відриваємо від нього шматочки маленьких розмірів і формуємо кругленькі печива. Точно також чинимо з рештою тестом і розкладаємо заготовки на промаслений лист. Випікаємо арахісові печива 15 хвилин при температурі 175 градусів до рум'яного стану. За бажанням присипаємо десерт цукровою пудрою.
Як зробити арахісову пасту будинку?
Інгредієнти:
Приготування
Арахіс неочищений висипаємо рівним шаром на сухе деко і на 15 хвилин відправляємо в духовку, прогріту до 180 градусів. Після цього остуджуємо горіхи, чистимо і висипаємо в чашу блендера. Подрібнюємо до стану дрібної крихти і додаємо сіль, какао за бажанням, рідкий мед і рослинне масло. Знову збиваємо все і в результаті у вас повинна вийти блискуча, гладка і однорідна паста. Розкладаємо ласощі по банках і зберігати досить тривалий час.
Як зробити арахісову пасту?
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування пасти з підготовки горіхів: промиваємо їх, очищаємо при необхідності від шкірки і викладаємо в чашу блендера. Тепер подрібнюємо їх у дрібну крихту і трохи відкладаємо в мисочку. До основної маси додаємо сіль, фруктозу, рослинне масло і кидаємо за бажанням какао-порошок. В кінці кладемо відстрочені горіхи, ретельно все перемішуємо до однорідної маси і викладаємо арахісову пасту в герметичну ємність.
Печиво з арахісової пасти
У цьому рецепті ми розповімо, що можна зробити з арахісової пасти.
Інгредієнти:
Приготування
В широку миску просіваємо борошно, сіль, розпушувач і харчову соду. В іншому посуді розтираємо міксером арахісову пасту з розм'якшеним вершковим маслом до гладкого стану. Поступово вводимо курячі яйця, додаємо за смаком цукровий пісок і продовжуємо збивати до повного розчинення інгредієнтів. Потім всипаємо суху суміш і перемішуємо. Вимішуємо гладке тісто, відриваємо від нього шматочки маленьких розмірів і формуємо кругленькі печива. Точно також чинимо з рештою тестом і розкладаємо заготовки на промаслений лист. Випікаємо арахісові печива 15 хвилин при температурі 175 градусів до рум'яного стану. За бажанням присипаємо десерт цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Арахісова паста в домашніх умовах
Сьогодні досить популярний продукт - арахісову пасту, пропонуємо зробити власноруч. У процесі її виготовлення немає нічого складного, але в
Як зробити арахісову пасту в домашніх умовах?
Дивовижне ласощі можна без особливих зусиль і знань приготувати з арахісу. Спробуйте слідувати докладних рекомендацій, і паста з горіхів неодмінно
Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною
Арахісова халва
Халва з арахісу - не тільки смачне ласощі, улюблене ласунами, але ще і дуже корисний! Арахіс володіє безліччю корисних властивостей, які позитивно
Шоколадно-горіховий крем
Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще
Горіхова паста
Горіхова паста - смачна солодка закуска, яку можна просто намазати на хліб, або використовувати в якості начинки для млинців та іншої випічки. А як