Деруни без яєць
![Деруни без яєць Деруни без яєць](/uploads/posts/2016-01/deruni-bez-yayec_111.jpeg)
Картопляні деруни - рецепт без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування картопляних драніков вимиті бульби картоплі позбавляємо від шкірки і натираємо на середній або дрібній тертці. Аналогічним чином подрібнюємо очищену цибулину. Можна спростити собі завдання і подрібнити підготовлені овочі за допомогою кухонного комбайна.
Поміщаємо отриману овочеву масу в миску, приправляємо до смаку сіллю і свежесмолотым чорним перчиком і перемішуємо. Якщо картопля виявився соковитим і маса досить рідка, додаємо трохи борошна і знову гарненько перемішуємо.
Смажимо картопляні деруни, як звичайні оладки, накладаючи картопляну масу ложкою в прогріте на сковороді рафінована олія і підрум'янюючи з двох сторін.
По готовності витягаємо рум'яні деруни без яєць на деякий час на серветку, щоб позбутися від надлишків жиру, а потім поміщаємо на блюдо і можемо подавати. До такого страва до речі сметана або пісний майонез (пост).
Як посмажити деруни без яєць та муки?
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо бульби картоплі, промиваємо їх гарненько і пропускаємо через середню або дрібну тертку. Поміщаємо картопляну масу в емальовану або скляну ємність, приправляємо до смаку сіллю, меленим чорним перчиком, кидаємо дрібненько порізану зелень кропу, за бажанням мелений коріандр і асафетіду, ретельно перемішуємо і приступаємо до формування драніков.
Щоб посмажити деруни без яєць і борошна, формувати ми їх будемо руками. Для цього набираємо потроху картопляної маси, віджимаємо надлишки соку, притискаємо між двома руками для отримання плоскої коржі і викладаємо в сковорідку з добре прогрітим рафінованою олією. Після підрум'янення виробів з двох сторін, виймаємо їх на блюдо і можемо подавати. При бажанні можна подати до таких дерунам сметану, пісний або звичайний майонез.
Як зробити деруни без яєць в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати деруни в духовці, як і в попередніх рецептах, першим ділом займемося підготовкою
![Деруни без яєць Деруни без яєць](/uploads/posts/2016-01/deruni-bez-yayec_472.jpeg)
Деко вистилаємо пергаментным листом і накладаємо на нього за допомогою ложки потроху картопляної маси, формуючи деруни. Розміщуємо блюдо в заздалегідь прогрітій до 185 градусів духовці і запікаємо протягом тридцяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Деруни без борошна](/uploads/posts/2016-01/deruni-bez-boroshna_831.jpeg)
Деруни без борошна
Деруни - це чудове блюдо, яке відмінно підійде для швидкого і дуже ситного перекусу. Варіантів їх приготування безліч, про одному з них поговоримо
![Картопляні деруни з фаршем](/uploads/posts/2016-01/kartoplyan-deruni-z-farshem_261.jpeg)
Картопляні деруни з фаршем
Напевно багато готували традиційні білоруські драники з минималистичному рецептом, однак страву можна урізноманітнити вельми успішно. Слідуючи
![Смачні деруни](/uploads/posts/2016-01/smachn-deruni_571.jpeg)
Смачні деруни
Звичайний рецепт дерунів неймовірно простий і мінімалістичний, з ним напевно здатний кожен кулінар впоратися. Але ми пропонуємо урізноманітнити цю
![Деруни в духовці](/uploads/posts/2016-01/deruni-v-duhovc_101.jpeg)
Деруни в духовці
Простий класичний рецепт звичайних драніков відомий всім, але пропонуємо трохи урізноманітнити їх звичайне приготування і розповімо, як запекти ці
![Картопляні деруни](/uploads/posts/2015-03/kartoplyan-deruni_321.jpeg)
Картопляні деруни
Ну, хто не знає, що таке деруни? Це ті ж деруни, тільки називаються по-іншому. Деякі вміють готувати цю страву, а деякі - ні. Дана стаття пропонує
![Деруни в горщику](/uploads/posts/2015-01/deruni-v-gorschiku_571.jpeg)
Деруни в горщику
Відомі і улюблені багатьма деруни можна не тільки посмажити на сковороді і подати до столу. З них вийде відмінний і ситне блюдо, якщо приготувати їх