Віденське печиво з варенням – рецепт
Австрія – батьківщина різних кондитерських шедеврів. Зараз піде мова про один з них – читайте нижче, як приготувати віденське печиво в домашніх умовах.
Інгредієнти:
маргарин – 230 г;
яйця – 2 шт.;
борошно – 320-350 м;
цукор – 1 склянка;
розпушувач – 5 г;
варення – 1 склянка;
сіль.
Приготування
Яйця, цукор, пекарський порошок і щіпку солі додаємо в розтоплений маргарин. Перемішуємо і туди ж відправляємо просіяне борошно. З підготовлених інгредієнтів робимо тісто. Кількість борошна регулюємо самостійно – тісто має вийти крутим. Ділимо його на дві нерівні частини – одна з них побільше, а друга відповідно – поменше. Її ми злегка подмораживаем, давши полежати в морозилці 20 хвилин. А решта тісто розкочуємо. Змащуємо його варенням. А поверх розміщуємо подрібнене за допомогою великої терки масло з морозилки. Відправляємо віденське печиво в духовку. Через 25 хвилин воно буде готове, якщо температура складе 180 градусів. По закінченню цього часу корж витягуємо, і коли він охолоне, нарізаємо його.
Інгредієнти:
крохмаль картопляний – 90 г;
борошно вищого сорту – 310 г;
яйця – 1 шт.;
цукор – 1/2 склянки;
вершкове масло 73% жирності – 180 г;
джем – 1 склянка;
пекарський порошок – 1 маленький пакетик.
Приготування
Маргарин (вершкове масло) розтоплюємо, охолоджуємо, додаємо цукор, яйце і добре розмішуємо. Потім всипаємо борошно, картопляний крохмаль і розпушувач. Замішуємо тісто і ділимо його на 2 нерівні частини. Ту частину, яка більше, кладемо в холодильник, а другу частину відправляємо в морозилку хвилин на 15. Тісто з холодильника розгортаємо в пласт товщиною 1 см і кладемо на деко, застелений пекарської папером. Змащуємо тісто джемом, потім дістаємо тісто з морозилки і трьом його поверх джему. Випікаємо При 200 градусах віденське печиво 20 хвилин. Потім даємо коржу охолонути, і нарізаємо його шматочками бажаного розміру.
Інгредієнти:
пшеничне борошно – 380 г;
цукровий пісок – 110 г;
ягідний джем – 170 г;
масло вершкове 73% жирності – 180 г;
сіль – щіпка;
яйця – 1 шт.
Приготування
У миску розбиваємо яйце, додаємо цукор, м'яке вершкове масло і гарненько перемішуємо. Отриману масу можна навіть злегка збити за допомогою міксера. Додаємо борошно, просіяне разом з сіллю. Замішуємо тісто. Відокремлюємо від нього приблизно 1/3 частину і прибираємо в морозилку на 20 хвилин. Інше тісто нехай постоїть просто в холодильнику. Потім дістаємо і розкочуємо. Повинен вийти пласт товщиною близько 7 мм Поміщаємо його на деко і змащуємо джемом. Поверх джему тремо на тертці тісто, яке було в морозилці. Духовку нагріваємо до 190 градусів і ставимо в неї печиво хвилин на 20. Після цього його витягуємо і після охолодження нарізаємо. Приємного чаювання!
Рецепт печива з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Яйця, цукор, пекарський порошок і щіпку солі додаємо в розтоплений маргарин. Перемішуємо і туди ж відправляємо просіяне борошно. З підготовлених інгредієнтів робимо тісто. Кількість борошна регулюємо самостійно – тісто має вийти крутим. Ділимо його на дві нерівні частини – одна з них побільше, а друга відповідно – поменше. Її ми злегка подмораживаем, давши полежати в морозилці 20 хвилин. А решта тісто розкочуємо. Змащуємо його варенням. А поверх розміщуємо подрібнене за допомогою великої терки масло з морозилки. Відправляємо віденське печиво в духовку. Через 25 хвилин воно буде готове, якщо температура складе 180 градусів. По закінченню цього часу корж витягуємо, і коли він охолоне, нарізаємо його.
Як приготувати віденське печиво?
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин (вершкове масло) розтоплюємо, охолоджуємо, додаємо цукор, яйце і добре розмішуємо. Потім всипаємо борошно, картопляний крохмаль і розпушувач. Замішуємо тісто і ділимо його на 2 нерівні частини. Ту частину, яка більше, кладемо в холодильник, а другу частину відправляємо в морозилку хвилин на 15. Тісто з холодильника розгортаємо в пласт товщиною 1 см і кладемо на деко, застелений пекарської папером. Змащуємо тісто джемом, потім дістаємо тісто з морозилки і трьом його поверх джему. Випікаємо При 200 градусах віденське печиво 20 хвилин. Потім даємо коржу охолонути, і нарізаємо його шматочками бажаного розміру.
Печиво з начинкою з варення
Інгредієнти:
Приготування
У миску розбиваємо яйце, додаємо цукор, м'яке вершкове масло і гарненько перемішуємо. Отриману масу можна навіть злегка збити за допомогою міксера. Додаємо борошно, просіяне разом з сіллю. Замішуємо тісто. Відокремлюємо від нього приблизно 1/3 частину і прибираємо в морозилку на 20 хвилин. Інше тісто нехай постоїть просто в холодильнику. Потім дістаємо і розкочуємо. Повинен вийти пласт товщиною близько 7 мм Поміщаємо його на деко і змащуємо джемом. Поверх джему тремо на тертці тісто, яке було в морозилці. Духовку нагріваємо до 190 градусів і ставимо в неї печиво хвилин на 20. Після цього його витягуємо і після охолодження нарізаємо. Приємного чаювання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з варенням «Швидко і просто» - рецепт
Якщо ви вважаєте, що випічка дуже клопітка заняття, то постараємося переконати вас у зворотному. Рецепти печива, представлені далі можна віднести до
Пісочне печиво з варенням
Пісочне печиво з варенням - це смачне ласощі, яка чарівним чином повертає нас у дитинство. Здивуйте своїх близьких і друзів, приготувавши цей
Фігурне печиво
Іноді так хочеться побалувати себе і своїх близьких чимось незвичайним, оригінальним і смачненьким. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати чудове
Печиво з яблуками
Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
Віденське печиво - рецепт
Не завжди ж готувати серйозні страви. Вірно? Вашій увазі представлений рецепт віденського печива. Це ласощі не зможе залишити байдужим навіть самих