Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Давайте дізнаємося з вами, як приготувати салат «Цезар» з куркою і з сухариками. Це популярне блюдо американської кухні подають у найкращих ресторанах світу і саме їм завжди пригощають дорогих гостей.
Інгредієнти:
листовий салат - 1 пучок;
яйце - 3 шт.;
куряча грудка - 200 г;
лимонний сік - за смаком;
часник - 2 зубчики;
білий хліб - 1 скибочка;
сир - 50 р.
Приготування
Отже, яйця відварюємо круто, листя салату промиваємо й обсушуємо. Оливкова масло змішуємо з видавленим через прес часником. Білий хліб нарізаємо маленькими кубиками і підсушуємо на сухій сковороді до утворення скоринки. Куряче м'ясо солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо в оливковій маслечко до готовності.
Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, переходимо безпосередньо до складання салату. Викладаємо в салатницю листя салату, потім крупно нарізані яйця, сухарі, присипаємо тертим сиром, заправляємо оливковою маслом з часником і скроплюємо лимонним соком. Куряче філе шаткуємо великими пластинами і додаємо в салат.
Інгредієнти:
філе куряче - 300 г;
батон - 200 г;
зелений салат - 1 пучок;
сир - 50 г;
базилік - за смаком;
олія оливкова - для смаження;
часник - 2 зубчики;
яйце - 2 шт.
Для заправки:
яйце - 2 шт.;
часник - 1 зубчик;
гірчиця солодка - 2 ч. ложки;
спеції;
олія оливкова - 100 мл;
сік лимонний - 25 мл
Приготування
Батон нарізаємо невеликими кубиками і підсушуємо в духовці до рум'яності. На оливковій маслечко обсмажуємо до готовності подрібнене шматочками куряче філе, посолене і поперченное. Листя салату промиваємо, обсушуємо і прибираємо в холодильник.
Для приготування заправки, яйця відварюємо круто, чистимо, витягаємо жовток і розтираємо його з солодкою гірчицею в однорідну масу. Потім додаємо подрібнений часник, лимонний сік, оливкова масло і спеції. Листя салату рвемо руками на великі шматочки і викладаємо в глибокий салатник. Туди ж додаємо сухарики і шматочки м'яса. Заправляємо блюдо соусом і гарненько перемішуємо. Зверху посипаємо «Цезар» з курячим філе і сухариками тертим сиром і подаємо до столу.
Інгредієнти:
салат листовий - пучок;
куряче філе - 200 г;
спеції;
волоські горіхи - 50 г;
батон - 1 скибочка.
Для заправки:
оливкова олія - 3 ст. ложки;
оцет бальзамічний - 1 ч. ложка;
лимонний сік -1 ч. ложка;
французька гірчиця - 1 ч. ложка;
сир - 50 р.
Приготування
Заздалегідь зварене куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Салатні листя промиваємо під холодною водою і просушуємо на паперовому рушнику. Миску гарненько натираємо розрізаним зубчиком часнику і кидаємо подрібнене листя салату. Зверху викладаємо шматочки курки. Тепер давайте приготуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло з бальзамічним оцтом, додаємо трохи лимонного соку, гірчиці і тертого сиру. Солимо, перчимо соус за смаком і ставимо в холодильник.
Білий батон ріжемо на квадратики, гарненько обвалюємо в соусі з оливкового масла, дрібно нарізаного часничку і кропу. Потім перекладаємо їх на деко і підсушуємо грінки в гарячій духовці 5-7 хвилин до неймовірно смачного аромату і золотистого кольору.
Далі перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо соусом, посипаємо подрібненими волоськими горішками, а безпосередньо перед самою подачею до столу прикрашаємо блюдо сухариками і злегка присипаємо тертим сиром. Подаємо салат «Цезар» з куркою на плоских порційних тарілках.
Рецепт салату «Цезар» з сухариками і курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яйця відварюємо круто, листя салату промиваємо й обсушуємо. Оливкова масло змішуємо з видавленим через прес часником. Білий хліб нарізаємо маленькими кубиками і підсушуємо на сухій сковороді до утворення скоринки. Куряче м'ясо солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо в оливковій маслечко до готовності.
Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, переходимо безпосередньо до складання салату. Викладаємо в салатницю листя салату, потім крупно нарізані яйця, сухарі, присипаємо тертим сиром, заправляємо оливковою маслом з часником і скроплюємо лимонним соком. Куряче філе шаткуємо великими пластинами і додаємо в салат.
Класичний салат «Цезар» з сухариками
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Батон нарізаємо невеликими кубиками і підсушуємо в духовці до рум'яності. На оливковій маслечко обсмажуємо до готовності подрібнене шматочками куряче філе, посолене і поперченное. Листя салату промиваємо, обсушуємо і прибираємо в холодильник.
Для приготування заправки, яйця відварюємо круто, чистимо, витягаємо жовток і розтираємо його з солодкою гірчицею в однорідну масу. Потім додаємо подрібнений часник, лимонний сік, оливкова масло і спеції. Листя салату рвемо руками на великі шматочки і викладаємо в глибокий салатник. Туди ж додаємо сухарики і шматочки м'яса. Заправляємо блюдо соусом і гарненько перемішуємо. Зверху посипаємо «Цезар» з курячим філе і сухариками тертим сиром і подаємо до столу.
Салат «Цезар» з сухариками
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Заздалегідь зварене куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Салатні листя промиваємо під холодною водою і просушуємо на паперовому рушнику. Миску гарненько натираємо розрізаним зубчиком часнику і кидаємо подрібнене листя салату. Зверху викладаємо шматочки курки. Тепер давайте приготуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло з бальзамічним оцтом, додаємо трохи лимонного соку, гірчиці і тертого сиру. Солимо, перчимо соус за смаком і ставимо в холодильник.
Білий батон ріжемо на квадратики, гарненько обвалюємо в соусі з оливкового масла, дрібно нарізаного часничку і кропу. Потім перекладаємо їх на деко і підсушуємо грінки в гарячій духовці 5-7 хвилин до неймовірно смачного аромату і золотистого кольору.
Далі перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо соусом, посипаємо подрібненими волоськими горішками, а безпосередньо перед самою подачею до столу прикрашаємо блюдо сухариками і злегка присипаємо тертим сиром. Подаємо салат «Цезар» з куркою на плоских порційних тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з сухариками і сиром
Сирні салати завжди викликають захват, адже вони такі красиві і апетитні. Приготувати це блюдо не складно, особливо з нашими рецептами. Але щоб салат
Салат з креветками і сухариками
Якщо ви хочете порадувати своїх друзів і близьких новим вишуканим блюдом, тоді пропонуємо вам приготувати смачний салат з креветками і сухариками.
Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
Салат «Цезар» з пекінською капустою
Салат «Цезар» з пекінською капустою - смачне і легке страва, що приготувати досить просто. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш вишуканих
Салат з беконом
Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо
Салат Цезар
Хрусткий салат Завдяки винахідливості і винахідливості власника невеликого ресторанчика, розташованого недалеко від Голлівуду, Цезаря Кардіні,