Давайте дізнаємося з вами, як приготувати салат «Цезар» з куркою і з сухариками. Це популярне блюдо американської кухні подають у найкращих ресторанах світу і саме їм завжди пригощають дорогих гостей.
Рецепт салату «Цезар» з сухариками і курячою грудкою
Інгредієнти: листовий салат - 1 пучок; яйце - 3 шт.; куряча грудка - 200 г; лимонний сік - за смаком; часник - 2 зубчики; білий хліб - 1 скибочка; сир - 50 р. Приготування Отже, яйця відварюємо круто, листя салату промиваємо й обсушуємо. Оливкова масло змішуємо з видавленим через прес часником. Білий хліб нарізаємо маленькими кубиками і підсушуємо на сухій сковороді до утворення скоринки. Куряче м'ясо солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо в оливковій маслечко до готовності.
Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, переходимо безпосередньо до складання салату. Викладаємо в салатницю листя салату, потім крупно нарізані яйця, сухарі, присипаємо тертим сиром, заправляємо оливковою маслом з часником і скроплюємо лимонним соком. Куряче філе шаткуємо великими пластинами і додаємо в салат.
Класичний салат «Цезар» з сухариками
Інгредієнти: філе куряче - 300 г; батон - 200 г; зелений салат - 1 пучок; сир - 50 г; базилік - за смаком; олія оливкова - для смаження; часник - 2 зубчики; яйце - 2 шт. Для заправки:
яйце - 2 шт.; часник - 1 зубчик; гірчиця солодка - 2 ч. ложки; спеції; олія оливкова - 100 мл; сік лимонний - 25 мл Приготування Батон нарізаємо невеликими кубиками і підсушуємо в духовці до рум'яності. На оливковій маслечко обсмажуємо до готовності подрібнене шматочками куряче філе, посолене і поперченное. Листя салату промиваємо, обсушуємо і прибираємо в холодильник.
Для приготування заправки, яйця відварюємо круто, чистимо, витягаємо жовток і розтираємо його з солодкою гірчицею в однорідну масу. Потім додаємо подрібнений часник, лимонний сік, оливкова масло і спеції. Листя салату рвемо руками на великі шматочки і викладаємо в глибокий салатник. Туди ж додаємо сухарики і шматочки м'яса. Заправляємо блюдо соусом і гарненько перемішуємо. Зверху посипаємо «Цезар» з курячим філе і сухариками тертим сиром і подаємо до столу.
Салат «Цезар» з сухариками
Інгредієнти: салат листовий - пучок; куряче філе - 200 г; спеції; волоські горіхи - 50 г; батон - 1 скибочка. Для заправки:
оливкова олія - 3 ст. ложки; оцет бальзамічний - 1 ч. ложка; лимонний сік -1 ч. ложка; французька гірчиця - 1 ч. ложка; сир - 50 р. Приготування Заздалегідь зварене куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Салатні листя промиваємо під холодною водою і просушуємо на паперовому рушнику. Миску гарненько натираємо розрізаним зубчиком часнику і кидаємо подрібнене листя салату. Зверху викладаємо шматочки курки. Тепер давайте приготуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло з бальзамічним оцтом, додаємо трохи лимонного соку, гірчиці і тертого сиру. Солимо, перчимо соус за смаком і ставимо в холодильник.
Білий батон ріжемо на квадратики, гарненько обвалюємо в соусі з оливкового масла, дрібно нарізаного часничку і кропу. Потім перекладаємо їх на деко і підсушуємо грінки в гарячій духовці 5-7 хвилин до неймовірно смачного аромату і золотистого кольору.
Далі перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо соусом, посипаємо подрібненими волоськими горішками, а безпосередньо перед самою подачею до столу прикрашаємо блюдо сухариками і злегка присипаємо тертим сиром. Подаємо салат «Цезар» з куркою на плоских порційних тарілках.