Карпаччо з телятини
Carpaccio - блюдо, яке представляє собою тоненько нарізане сире м'ясо, приправлене оливковим маслом і лимонним соком. Традиційно, карпаччо роблять тільки з яловичини, але зараз таким способом готують та інше м'ясо, овочі, рибу і навіть фрукти. Ми пропонуємо вам сьогодні рецепти приготування соковитого карпаччо з телятини.
Інгредієнти:
олія оливкова - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 10 мл;
телятина - 400 г;
суміш перців - 1 ст. ложка;
лайязикай сік - 1 ст. ложка;
рукола - 30 г;
сир пармезан - 20 р.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати карпаччо з телятини. Отже, м'ясо щільно загортаємо в харчову плівочку, надаємо йому циліндричну форму і прибираємо на 30 хвилин в морозильну камеру. Підмерзлу телятину нарізаємо впоперек волокон на невеликі шматочки гострим ножем. Потім на робочу поверхню вистилаємо харчову плівку, зверху викладаємо шматочки м'яса і знову закриваємо плівкою. Злегка відбиваємо м'ясо молоточком. Тепер беремо красиву сервірувальну тарілку, наливаємо на неї трохи масла, викладаємо підготовлене м'ясо, посипаємо перцем, збризкуємо оливковою маслом, соєвим соусом і соком лайма. Прикрашаємо карпаччо з телятини руколою і посипаємо тертим сиром.
Інгредієнти:
вирізка теляча - 150 г;
сир моцарелла - 30 г;
базилік - 20 г;
рукола - 20 г;
лимон - 1 шт.;
білий і чорний перець, спеції;
олія рослинна.
Для соусу:
цибулина червона -1 шт.;
оцет бальзамічний - 1 ч. ложка;
соус соєвий - 1 ст. ложка;
олія оливкова - 1 ст. ложка.
Приготування
Телячу вирізку розрізаємо вздовж і розгортаємо. Отриманий пласт трохи відбиваємо. Моцарелу подрібнюємо невеликими скибочками. Базилік промиваємо і розбираємо на листочки. Відбите м'ясо підсолюємо за смаком, перчимо, викладаємо на один край листочки базиліка і скибочки моцарели. Згортаємо рулет і швидко обсмажуємо її на рослинній маслице, щоб зверху утворилася біла скоринка. Потім щільно загорнути його у харчову плівку і прибираємо на 4 години в морозилку. А цим часом поки робимо соус: червону цибулину натираємо на тертці, зливаємо зайву рідину, додаємо оцет, соєвий соус і оливкове масло, все ретельно перемішуємо. Заморожений рулет тонко нарізаємо скибочками, красиво викладаємо на тарілку, поливаємо соусом і прикрашаємо подрібненої руколою.
Карпаччо з телятини в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати карпаччо з телятини. Отже, м'ясо щільно загортаємо в харчову плівочку, надаємо йому циліндричну форму і прибираємо на 30 хвилин в морозильну камеру. Підмерзлу телятину нарізаємо впоперек волокон на невеликі шматочки гострим ножем. Потім на робочу поверхню вистилаємо харчову плівку, зверху викладаємо шматочки м'яса і знову закриваємо плівкою. Злегка відбиваємо м'ясо молоточком. Тепер беремо красиву сервірувальну тарілку, наливаємо на неї трохи масла, викладаємо підготовлене м'ясо, посипаємо перцем, збризкуємо оливковою маслом, соєвим соусом і соком лайма. Прикрашаємо карпаччо з телятини руколою і посипаємо тертим сиром.
Рецепт карпаччо з телятини
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Телячу вирізку розрізаємо вздовж і розгортаємо. Отриманий пласт трохи відбиваємо. Моцарелу подрібнюємо невеликими скибочками. Базилік промиваємо і розбираємо на листочки. Відбите м'ясо підсолюємо за смаком, перчимо, викладаємо на один край листочки базиліка і скибочки моцарели. Згортаємо рулет і швидко обсмажуємо її на рослинній маслице, щоб зверху утворилася біла скоринка. Потім щільно загорнути його у харчову плівку і прибираємо на 4 години в морозилку. А цим часом поки робимо соус: червону цибулину натираємо на тертці, зливаємо зайву рідину, додаємо оцет, соєвий соус і оливкове масло, все ретельно перемішуємо. Заморожений рулет тонко нарізаємо скибочками, красиво викладаємо на тарілку, поливаємо соусом і прикрашаємо подрібненої руколою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Карпаччо з яловичини
Карпаччо - дуже ніжна закуска, родом з Італії. Подається вона сирої, однак переживати немає за що, адже таке страву їсти дуже корисно. Ну а якщо сире
Карпаччо з лосося
Карпаччо напевно припаде до смаку любителям сашимі. Тонкі скибочки сирої лососини, приправлені лимонним соком, оливковою олією, сіллю і перцем
Карпаччо з помідор
Карпаччо - італійське блюдо, яке популярне у всьому світі. Способів його створення з різноманітними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде
Карпаччо з курки
Карпаччо - це популярна страва італійської кухні. У класичному варіанті його готують з м'яса яловичини, нарізаної тонкими скибочками з додаванням
Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно
Карпаччо з свинини
Карпаччо - це чудова холодна закуска до основної страви, що готується вона з сирого тонко нарізаного м'яса або овочів, политих оливковим маслом.