Рисовий суп зі свининою - рецепт
Суп, зварений з додаванням рису, овочів і м'яса – один з найпопулярніших супів на території нашої країни. Такий суп хоч і простий у приготуванні, але завжди виходить дуже смачним. Нижче наведемо кілька рецептів приготування рисового супу зі свининою.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
картопля – 2 шт.;
рис – 100 г;
морква – 1 шт.;
цибуля– 1 шт.;
сіль;
перець.
Приготування
Варимо бульйон, м'ясо варимо до готовності і витягуємо його з води. Даємо йому охолонути і ріжемо шматочками. Рис добре промиваємо, додаємо його в бульйон, варимо до напівготовності, додаємо натерту моркву і картоплю. Коли картопля майже зварилася додаємо в суп дрібно нарізану цибулю. За кілька хвилин до вимикання супу додаємо в каструлю дрібно нарізану цибулю, проварюємо, і повертаємо в нього свинину, нарізану шматочками, і даємо супу трохи прокипіти.
Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
цибуля – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
свинина – 05 кг;
рис – 200 г;
зелень;
олія соняшникова;
сіль;
перець мелений чорний;
перець мелений червоний;
коріандр;
базилік .
Приготування
Цибулю очищаємо від шкірки, одну цибулину нарізаємо, другу залишаємо цілою для бульйону. Моркву очищаємо, натираємо на тертку. На сковороді обсмажуємо кілька хвилин додаємо цибулю і моркву, смажимо овочі до готовності. На другій сковороді обсмажуємо м'ясо, нарізане шматочками. Коли м'ясо готове, додаємо до нього овочі, солимо і обсмажуємо разом ще кілька хвилин. В каструлю, заливаємо воду, доводимо її до кипіння. Кидаємо цілу цибулину, 3 лаврові листки і засмажку. Варимо м'ясо 20 хвилин додаємо добре вимитий рис і картоплю, нарізану невеликими шматками, варимо ще 35 хвилин. Додаємо в суп по одній чайній ложці всіх спецій, сіль за смаком, зелень, проварюємо ще кілька хвилин і знімаємо каструлю з вогню. Виймаємо з супу цілу цибулину, викидаємо її. Суп готовий.
Інгредієнти:
картопля – 300 г;
рис – 1 склянка;
морква – 1 шт.;
м'ясо – 300 г;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
олія рослинна;
зелень петрушки;
сіль, перець.
Приготування
Картоплю і цибулю нарізаємо шматочками і відправляємо в чашу мультиварки, морква подрібнюємо і додаємо до овочів. М'ясо миємо, нарізаємо шматками, кладемо в каструлю, додаємо помитий рис. Заливаємо інгредієнти водою, додаємо спеції. Вибираємо в мультиварці програму для приготування супу і встановлюємо час приготування 80 хвилин.
Рецепт рисового супу зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Варимо бульйон, м'ясо варимо до готовності і витягуємо його з води. Даємо йому охолонути і ріжемо шматочками. Рис добре промиваємо, додаємо його в бульйон, варимо до напівготовності, додаємо натерту моркву і картоплю. Коли картопля майже зварилася додаємо в суп дрібно нарізану цибулю. За кілька хвилин до вимикання супу додаємо в каструлю дрібно нарізану цибулю, проварюємо, і повертаємо в нього свинину, нарізану шматочками, і даємо супу трохи прокипіти.
Картопляно-рисовий суп зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від шкірки, одну цибулину нарізаємо, другу залишаємо цілою для бульйону. Моркву очищаємо, натираємо на тертку. На сковороді обсмажуємо кілька хвилин додаємо цибулю і моркву, смажимо овочі до готовності. На другій сковороді обсмажуємо м'ясо, нарізане шматочками. Коли м'ясо готове, додаємо до нього овочі, солимо і обсмажуємо разом ще кілька хвилин. В каструлю, заливаємо воду, доводимо її до кипіння. Кидаємо цілу цибулину, 3 лаврові листки і засмажку. Варимо м'ясо 20 хвилин додаємо добре вимитий рис і картоплю, нарізану невеликими шматками, варимо ще 35 хвилин. Додаємо в суп по одній чайній ложці всіх спецій, сіль за смаком, зелень, проварюємо ще кілька хвилин і знімаємо каструлю з вогню. Виймаємо з супу цілу цибулину, викидаємо її. Суп готовий.
Рисовий суп зі свинячими реберцями
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і цибулю нарізаємо шматочками і відправляємо в чашу мультиварки, морква подрібнюємо і додаємо до овочів. М'ясо миємо, нарізаємо шматками, кладемо в каструлю, додаємо помитий рис. Заливаємо інгредієнти водою, додаємо спеції. Вибираємо в мультиварці програму для приготування супу і встановлюємо час приготування 80 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Суп з квашеної капусти
Пропоную вам спробувати приготувати пікантний суп з квашеної капусти, смак якого вас не розчарує. Саме квашена капуста надає звичайному супу кислинку
Рисовий суп з м'ясом
Рисовий суп люблять всі - він смачний, поживний, корисний. Ще одна відмінна якість - його дуже просто готувати. У кожної господині є власні рецепти
Рисовий суп - рецепт
Рисовий суп - дуже хороший варіант для обіду, адже перші страви їсти потрібно щодня, причому і дорослим, і дітям. Представляємо вашій увазі рецепти
Суп з фаршем
Всі господині знають рецепти приготування супу з фрикадельками, але лише деякі можуть зварити суп з простим фаршем. Як це зробити? Простіше просто!
Суп з рисом - рецепт
Рис - дуже корисна крупа, в якій містяться вітаміни групи В, нормалізують роботу нервової системи. Він також виводить з організму токсини і шлаки. І