Горбуша в клярі
Горбуша в клярі - досить просте блюдо, не вимагає багато часу і сил. Ця риба не тільки виходить дуже смачною, але вона дуже корисна. В ній містить багато корисних речовин і мінералів. Пропонуємо вам докладніше дізнатися, як приготувати горбушу в клярі.
Інгредієнти:
горбуша - 800 г;
спеції;
свіжа зелень - для прикраси;
олія - за смаком.
Для кляру:
молоко - 150 мл;
яйце - 2 шт.;
борошно - 7 ст. ложок.
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Беремо рибу, промиваємо її, обсушуємо і очищаємо від шкіри і кісток. Потім нарізаємо порційними шматочками і обов'язково посипаємо спеціями. Прибираємо горбушу поки в сторону, а самі переходимо до приготування кляру .
Для цього в окремий посуд виливаємо молоко, всипаємо борошно і розбиваємо яйця. Далі вимішуємо густе однорідне тісто за допомогою блендера, без грудочок. Сковорідку з рослинним маслом добре розігріваємо, занурюємо в кляр шматочки риби і обсмажуємо їх до апетитної золотистої скоринки з двох сторін. Готові шматочки викладаємо на тарілку, прикрашені свіжою зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
горбуша - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
лимон - 1 шт.;
томатний соус - 05 ст.;
оцет 3 % - 3 ст. ложки;
зелень - 05 пучка;
спеції.
Для кляру:
куряче яйце - 2 шт.;
молоко - 15 склянки;
борошно - 05 склянки;
масло рослинне - 2 ч. ложки.
Приготування
Давайте дізнаємося ще один спосіб, як посмажити горбушу в клярі. Отже, рибне філе очищаємо від шкіри, витягуємо всі кістки, промиваємо та нарізаємо на шматочки. Для маринаду змішуємо лимонний сік з оцтом, додаємо білий і чорний перець, січену свіжу петрушку і укропчик. В отриманий маринад кладемо рибу і відставляємо її на 15-20 хвилин.
Щоб приготувати кляр, молоко заздалегідь охолоджуємо, вливаємо рослинне масло, кидаємо яєчні жовтки і підсолюємо за смаком. Потім всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. Яєчні білки збиваємо в густу піну, акуратно викладаємо в кляр і гарненько перемішуємо. Шматки риби мачає в приготовану суміш, викладаємо на сковороду і смажимо до утворення рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
філе горбуші - 400 г;
цибулина - 1 шт.;
борошно - 6 ст. ложок;
яйце - 1 шт.;
вода - 150 мл;
спеції;
цукор - щіпка;
олія рослинна.
Приготування
Для приготування горбуші в клярі рибу обробляємо, знімаємо шкіру, виймаємо кістки, обробляємо на філе і ріжемо невеликими порційними шматочками. Потім солимо, перчимо горбушу і посипаємо злегка цукровим піском.
Тепер переходимо до підготовки кляру. Для цього беремо цибулину, чистимо від луски і натираємо на маленькій терочке. Потім всипаємо борошно, сіль, розбиваємо яйце, ретельно перемішуємо і поступово вливаємо крижану воду. У результаті тісто має нагадувати по консистенції густу сметану. Далі ставимо на вогонь сковороду, наливаємо в неї рослинне масло, добре розігріваємо, потім рибу в кляр і смажимо на середньому вогні з 2-х сторін до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
горбуша - 1 кг;
яйце - 2 шт.;
молоко - 100 мл;
сметана - 100 г;
мука - 4 ст. ложки;
спеції;
масло рослинне - 2 ст.
Приготування
Спочатку обробляємо рибу, готуємо філе і розрізаємо на квадратики. Потім солимо їх, перчимо за смаком і приправляємо спеціями. Далі готуємо тісто, як на оладки: змішуємо в мисці молоко, сметану, яйця, борошно і сіль. Тепер обережно занурюємо кожен шматочок риби в тісто і відразу відправляємо в розігріте масло. Для цих цілей беремо глибоку каструльку і обсмажуємо горбушу в клярі на середньому вогні хвилинки 3-4.
Рецепт горбуші в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Беремо рибу, промиваємо її, обсушуємо і очищаємо від шкіри і кісток. Потім нарізаємо порційними шматочками і обов'язково посипаємо спеціями. Прибираємо горбушу поки в сторону, а самі переходимо до приготування кляру .
Для цього в окремий посуд виливаємо молоко, всипаємо борошно і розбиваємо яйця. Далі вимішуємо густе однорідне тісто за допомогою блендера, без грудочок. Сковорідку з рослинним маслом добре розігріваємо, занурюємо в кляр шматочки риби і обсмажуємо їх до апетитної золотистої скоринки з двох сторін. Готові шматочки викладаємо на тарілку, прикрашені свіжою зеленню і подаємо до столу.
Рецепт філе горбуші в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Давайте дізнаємося ще один спосіб, як посмажити горбушу в клярі. Отже, рибне філе очищаємо від шкіри, витягуємо всі кістки, промиваємо та нарізаємо на шматочки. Для маринаду змішуємо лимонний сік з оцтом, додаємо білий і чорний перець, січену свіжу петрушку і укропчик. В отриманий маринад кладемо рибу і відставляємо її на 15-20 хвилин.
Щоб приготувати кляр, молоко заздалегідь охолоджуємо, вливаємо рослинне масло, кидаємо яєчні жовтки і підсолюємо за смаком. Потім всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. Яєчні білки збиваємо в густу піну, акуратно викладаємо в кляр і гарненько перемішуємо. Шматки риби мачає в приготовану суміш, викладаємо на сковороду і смажимо до утворення рум'яної скоринки.
Простий рецепт горбуші в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування горбуші в клярі рибу обробляємо, знімаємо шкіру, виймаємо кістки, обробляємо на філе і ріжемо невеликими порційними шматочками. Потім солимо, перчимо горбушу і посипаємо злегка цукровим піском.
Тепер переходимо до підготовки кляру. Для цього беремо цибулину, чистимо від луски і натираємо на маленькій терочке. Потім всипаємо борошно, сіль, розбиваємо яйце, ретельно перемішуємо і поступово вливаємо крижану воду. У результаті тісто має нагадувати по консистенції густу сметану. Далі ставимо на вогонь сковороду, наливаємо в неї рослинне масло, добре розігріваємо, потім рибу в кляр і смажимо на середньому вогні з 2-х сторін до золотистої скоринки.
Горбуша в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку обробляємо рибу, готуємо філе і розрізаємо на квадратики. Потім солимо їх, перчимо за смаком і приправляємо спеціями. Далі готуємо тісто, як на оладки: змішуємо в мисці молоко, сметану, яйця, борошно і сіль. Тепер обережно занурюємо кожен шматочок риби в тісто і відразу відправляємо в розігріте масло. Для цих цілей беремо глибоку каструльку і обсмажуємо горбушу в клярі на середньому вогні хвилинки 3-4.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба в клярі зі сметаною - рецепт
Риба в клярі зі сметаною - ситне і апетитне блюдо, яке приготувати досить просто. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього популярного і
Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,
Горбуша копчена
Горбуша - корисна і смачна рибка, з якої можна створити безліч страв. І сьогодні ми розповімо, що можна приготувати з копченої горбуші. Це може бути
Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за