Картопля у фользі
Гаряча печена картопелька з запалі з жару - ну хто може встояти проти такої спокуси! Тим більш що страви з картоплі у фользі дуже прості у виконанні, а рецептів існує безліч. Спорудити на швидку руку чудовий вечеря з того, що є в холодильнику, коли всі сили віддані роботі і дітям - чи це не мрія кожної жінки? А те, що не зможуть знищити ненажерливі домочадці - приховайте, у фользі печена картопля не сохне. Розігрієте вранці, вийти ситний сніданок!
Інгредієнти:
сьомга - 400 г;
картопля - 6 шт.;
цибуля - 1 шт.;
лимон - 1/2 шт.;
селера - 1/2 головки;
олія оливкова - 4 ст. ложки;
суміш перців (свежемолотая) - 1/2 ч. ложки;
італійські трави - 1 ч. ложка;
сіль - за смаком.
Приготування
Сьомгу солимо, перчимо, поливаємо соком половини лимона і загортаємо в харчову плівку. Залишаємо маринуватися на півгодини.
Чистимо картоплю, розрізаємо на четвертинки, солимо, перчимо, посипаємо італійськими травами, додаємо 2 ст. ложки масла і перемішуємо. Нарізаємо цибулю півкільцями, обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо нашатковану соломкою селера.
Для кожного стейки сьомги на окремий шматок фольги (краще взяти подвійний шар) викладаємо цибулю з селерою, зверху рибку, з боків - часточки картоплі, знову покриваємо обсмаженою цибулею і щільно загортаємо все. Відправляємо на півгодини в духовку, розігріту до 200 градусів.
Подавати до столу рибу з картоплею можна прямо у фользі або викласти її на тарілку, прикрасивши зеленню. Це залежить від демократичності обстановки. Але, в будь-якому випадку, готову страву порадує вас чудовим смаком.
Інгредієнти:
картопля - 6 шт.;
вершки - 200 г;
бекон - 150 г;
гриби свіжі - 300 г;
масло вершкове - 50 г;
часник - 2 зубчики;
пармезан (тертий) - 3 ст. ложки;
кінза - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Загортаємо кожну картоплину у фольгу і запікаємо на сильному вогні хвилин 40. Перевіряємо на м'якість, проколу зубочисткою.
Обсмажуємо дрібно нарізаний бекон, додаємо масло, нарізані пластинками гриби і смажимо до готовності. Вливаємо вершки (можна замінити сметаною), роздавлений часник, солимо, перчимо. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Запечена картопля розгортаємо і розрізаємо вздовж навпіл. Ложкою виймаємо серцевину так, щоб вийшла кошичок з товщиною стінки близько сантиметра. Змішуємо вийнятий картопля з грибами і фаршируємо цією заправкою кошики. Подаємо гарячими, посипавши сиром і зеленню.
Інгредієнти:
філе курки - 400 г;
картопля - 8 шт.;
цибуля - 1 шт.;
масло вершкове - 30 г;
мед - 1 ч. ложка;
гірчиця - 2 ст. ложки;
каррі - 1 /2 ч. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Філе курки промиваємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Заправляємо сумішшю гірчиці з медом, додаємо карі, солимо, перчимо, перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин 30.
Чистимо картоплю й нарізаємо її шматочками, солимо, перчимо. Цибулю ріжемо півкільцями. Змащуємо шматок фольги вершковим маслом, викладаємо половину картоплі, курки і цибулі, щільно загортаємо. Повторюємо точно так само з другою порцією. Запікаємо півгодини в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Інгредієнти:
картопля - 8 шт.;
бекон - 100 г;
кріп - 1 пучок;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Як приготувати картоплю з беконом у фользі? Бульби (краще вибирати довгасті, а картопля не повинна бути розсипчастою) чистимо і робимо глибокі надрізи, в які вставляємо тонкі скибочки бекону. Солимо, перчимо і загортаємо кожну картоплину в окрему фольгу.
Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів, хвилин 40. Перевіряємо на м'якість зубочисткою. Готовий картопля з беконом присипаємо рубаним кропом і подаємо з великою кількістю зелені і овочів.
Сьомга з картоплею в фользі
Інгредієнти:
Приготування
Сьомгу солимо, перчимо, поливаємо соком половини лимона і загортаємо в харчову плівку. Залишаємо маринуватися на півгодини.
Чистимо картоплю, розрізаємо на четвертинки, солимо, перчимо, посипаємо італійськими травами, додаємо 2 ст. ложки масла і перемішуємо. Нарізаємо цибулю півкільцями, обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо нашатковану соломкою селера.
Для кожного стейки сьомги на окремий шматок фольги (краще взяти подвійний шар) викладаємо цибулю з селерою, зверху рибку, з боків - часточки картоплі, знову покриваємо обсмаженою цибулею і щільно загортаємо все. Відправляємо на півгодини в духовку, розігріту до 200 градусів.
Подавати до столу рибу з картоплею можна прямо у фользі або викласти її на тарілку, прикрасивши зеленню. Це залежить від демократичності обстановки. Але, в будь-якому випадку, готову страву порадує вас чудовим смаком.
Фарширований картопля у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Загортаємо кожну картоплину у фольгу і запікаємо на сильному вогні хвилин 40. Перевіряємо на м'якість, проколу зубочисткою.
Обсмажуємо дрібно нарізаний бекон, додаємо масло, нарізані пластинками гриби і смажимо до готовності. Вливаємо вершки (можна замінити сметаною), роздавлений часник, солимо, перчимо. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Запечена картопля розгортаємо і розрізаємо вздовж навпіл. Ложкою виймаємо серцевину так, щоб вийшла кошичок з товщиною стінки близько сантиметра. Змішуємо вийнятий картопля з грибами і фаршируємо цією заправкою кошики. Подаємо гарячими, посипавши сиром і зеленню.
Курка з картоплею в фользі
Інгредієнти:
Приготування
Філе курки промиваємо, висушуємо паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Заправляємо сумішшю гірчиці з медом, додаємо карі, солимо, перчимо, перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин 30.
Чистимо картоплю й нарізаємо її шматочками, солимо, перчимо. Цибулю ріжемо півкільцями. Змащуємо шматок фольги вершковим маслом, викладаємо половину картоплі, курки і цибулі, щільно загортаємо. Повторюємо точно так само з другою порцією. Запікаємо півгодини в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Картопля з беконом у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати картоплю з беконом у фользі? Бульби (краще вибирати довгасті, а картопля не повинна бути розсипчастою) чистимо і робимо глибокі надрізи, в які вставляємо тонкі скибочки бекону. Солимо, перчимо і загортаємо кожну картоплину в окрему фольгу.
Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів, хвилин 40. Перевіряємо на м'якість зубочисткою. Готовий картопля з беконом присипаємо рубаним кропом і подаємо з великою кількістю зелені і овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
Картопля у фользі, запечений в духовці
Картоплю можна приготувати по-різному: на плиті, в аерогрилі, в мікрохвильовці, і, звичайно ж, в духовці. Якщо ви хочете запекти картоплю у фользі,
Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо
Картопля з беконом в духовці
Поєднання м'яса з картоплею ніколи не буває недоречним, адже такі страви відрізняються особливою ситність, поживність і приємним смаком. Додати
Печена картопля
Печена картопля - проста і смачна їжа, яка улюблена багатьма. Приготувати її можна декількома способами. У нашій статті ми розглянемо найбільш