Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі сердечка з картоплею - рецепт

Курячі сердечка з картоплею - рецепт

21-03-2015, 18:15
7 828
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
З субпродуктів, до яких відносяться печінка і сердечка можна приготувати смачні страви. І ті, хто стверджує, що вони несмачні, просто неправильно їх готували. Нижче вас чекають рецепти приготування курячих сердечок з картоплею.

Сердечка з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • картопля - 05 кг;

  • курячі сердечка - 400 г;

  • морква - 150 г;

  • цибуля - 100 г;

  • масло вершкове - 30 г;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • вода - 2 мультистакана.


  • Приготування
    Сердечка чистимо та миємо. Картоплю, моркву і цибулю чистимо та миємо холодною водою. Ріжемо картоплю брусочками середнього розміру. Подрібнюємо моркву і цибулю. На дно мультиварки викладаємо картоплю, потім - сердечка, моркву і потім цибулю, спеції і масло вершкове. Солимо і заливаємо водою. За бажанням також замість води можна використовувати вершки або молоко - смак стане тільки ніжніше. Вибираємо на дисплеї програму «Гасіння» і час - 1 година. По закінченню цієї програми включаємо режим «Випічка» і час - 20 хвилин. Курячі сердечка з картоплею перемішуємо і гарячими подаємо до столу.

    Курячі сердечка, тушковані з картоплею


    Інгредієнти:

  • картопля середнього розміру - 7 шт.;

  • серця курячі - 500 г;

  • паста томатна - 30 г;

  • цибуля ріпчаста великий - 1 шт.;

  • морква велика - 1 шт.;

  • сіль, чорний мелений перець - за смаком;

  • твердий сир - 100 г;

  • часник - 3-4 зубчики;

  • рослинна олія;

  • зелень.


  • Приготування
    Спочатку готуємо овочі: цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву ріжемо соломкою. Подрібнюємо часник. Картоплю нарізаємо брусочками. Курячі сердечка промиваємо під прохолодною водою, видаляємо судини і надлишки жиру. Викладаємо їх на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Коли виділена сердечками рідина випарується, солимо їх, викладаємо моркву і цибулю. Продовжуємо обсмажувати сердечка приблизно 5 хвилин, а потім кладемо томатну пасту і картоплю. Вливаємо стільки води, щоб вона покрила продукти і після закипання додаємо спеції і сіль. Накриваємо сковороду кришкою і на середньому вогні тушкуємо 20 хвилин. Якщо хочеться, що картопля стала більш розвареним, то збільшуємо час приготування. В кінці посипаємо все тертим сиром, зеленню, накриваємо сковороду кришкою і даємо настоятися хвилин 10 а потім подаємо до столу.

    Смажена картопля з сердечками


    Інгредієнти:

  • сердечка курячі - 700 г;

  • картопля - 700 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • ріпчаста цибуля - 100 г;

  • рослинне масло - 120 мл;

  • вода - 100 мл;

  • сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр.


  • Приготування
    Курячі сердечка промиваємо і кладемо в киплячу воду, проварюємо хвилин 15. Цибулю ріжемо півкільцями. Картоплю чистимо і ріжемо скибочками. Смажимо сердечка з цибулею до золотистого кольору. Потім солимо, приправляємо спеціями, перемішуємо і готуємо 5 хвилин. Потім вливаємо воду, накриваємо вогонь і тушкуємо 20 хвилин. Тепер додаємо картоплю і смажимо до готовності. Курячі сердечка, смажені з картоплею, подаємо до столу з салатом з овочів.

    Картопля з сердечками в горщику


    Інгредієнти:

  • сердечка курячі - 500 г;

  • картопля - 700 г;

  • часник - 5 зубчиків;

  • печериці - 400 р;

  • сир - 170 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква середня - 1 шт.;
  • Курячі сердечка з картоплею - рецепт

  • вершки 20%-ної жирності - 350 г;

  • сіль, перець, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Подрібнюємо цибулю, моркву і обсмажуємо до м'якості. Окремо обсмажуємо нарізані печериці до тих пір, поки з них вийде волога. Тепер смажимо сердечка з перцем і сіллю близько 20 хвилин. На дно горщиків викладаємо нарізану картоплю, солимо і зверху кладемо трохи вершкового масла, потім розміщуємо гриби, курячі сердечка, які посипаємо улюбленими спеціями. Відмінно підходить до них суміш базиліка, орегано і чабру. Зверху викладаємо тушковані овочі і вливаємо вершки приблизно до середини горщика. Посипаємо сиром і при 220°С готуємо 30 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі сердечка з грибами
    Курячі сердечка з грибами
    Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
    Курячі сердечка в сметані
    Курячі сердечка в сметані
    Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка
    Як смачно приготувати курячі сердечка?
    Як смачно приготувати курячі сердечка?
    Курячі сердечка досить універсальний продукт, який можна тушкувати, смажити, запікати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих рецептиков, як
    Курячі сердечка в мультиварці
    Курячі сердечка в мультиварці
    Тушковані або смажені курячі сердечка - досить вишукане блюдо, яке може виступати в якості м'ясної доповнення до обіду або чудовою закускою до пива.