Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - приголомшливо соковите і смачне блюдо, яке чудово підходить і в якості закуски до пива, і є повноцінним стравою до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти.
Рецепт крилець в соєвому соусі
Інгредієнти:
курячі крильця - 700 г;
соєвий соус - 150 мл;
кетчуп - 150 мл;
цибулина - 1 шт.
Приготування
Зараз розповімо, як замаринувати крильця в соєвому соусі. Цибулька чистимо, дрібно нарізаємо. Соєвий соус з'єднуємо з кетчупом, додаємо цибулю і перемішуємо. Тепер кладемо в готовий маринад оброблені крила і ставимо їх на 3-4 години в холодильник. Потім викладаємо у форму для запікання і ставимо в гарячу духовку хвилин на 30. Готову страву перекладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжими овочами, зеленню і подаємо до столу.
Запечені крильця в соєвому соусі з медом
Інгредієнти:
крильця курячі - 700 г;
мед - 2 ст. ложки;
соус соєвий - 6 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Курячі крильця промиваємо і складаємо в миску. В піалі з'єднуємо мед і соєвий соус, кладемо за смаком спецій для курки. Цим маринадом заливаємо крильця і ставимо на добу в холодне місце. Потім перекладаємо м'ясо у форму і запікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин. Періодично поливаємо крильця соусом і за 2-3 хвилини до закінчення приготування виставляємо програму «гриль». При подачі посипаємо блюдо кунжутом і зеленню.
Тушковані крильця в соєвому соусі
Інгредієнти:
курячі крильця - 5 шт.;
цибулина - 1 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
соус соєвий - 50 мл;
червоне сухе вино - 100 мл;
рослинна олія;
паприка, спеції - за смаком.
Приготування
Цибулю чистимо від луски і нарізаємо тонкими півкільцями. Перець обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо тонкими кільцями. Помідори подрібнюємо часточками. Потім в казан наливаємо трохи рослинного масла, розігріваємо, опускаємо в нього крильця і обсмажуємо до білого стану. Потім кладемо цибулька, перець і помідори, перемішуємо. Тушкуємо все 5-7 хвилин, після чого вливаємо соєвий соус і червоне вино. Солі, перчимо м'ясо за смаком і готуємо на сильному вогні до повного випаровування алкогольного запаху. Потім зменшуємо вогонь і тушкуємо хвилин 15-20 до готовності.
Смажені крильця в соєвому соусі в мікрохвильовці
Інгредієнти:
курячі крильця - 10 шт.;
соус соєвий - 5 ст. ложок;
рідкий мед - 1 ст. ложка;
приправа каррі - за смаком;
олія оливкова;
картопля на гарнір;
сіль.
Приготування
Курячі крильця спочатку потрібно гарненько замаринувати. Для цього давайте приготуємо соус. Соєвий соус змішати з медом, посипаємо каррі і сіллю. Все добре перемішуємо і виливаємо в миску з обробленими курячими крильцями. Ставимо м'ясо хвилин на 25 в холодильник. Якщо вони пролежать там довше, то страва вийде соковитіше і смачніше.
Не втрачаючи часу дарма, поки справах гарнір. Для цього чистимо картоплю, нарізаємо його на четвертинки. У чашу мультиварки наливаємо оливкова масло, викладаємо рівномірним шаром замариновані крильця, зверху встановлюємо ємність для варіння на пару і вкладаємо в нього картоплю. Включаємо режим «Випічка» і засікаємо 40 хвилин. Через 20 хвилин перевертаємо крильця, знову закриваємо кришку приладу і чекаємо на сигнал готовності.
Крильця в гірчично-соєвому соусі
Інгредієнти:
курячі крильця - 700 г;
соєвий соус - 50 мл;
лимон;
гірчиця - за смаком;
каррі.
Приготування
Пропонуємо ще один рецепт, як приготувати курячі крильця. Отже, м'ясо промиваємо, відрізаємо кінчики і складаємо в миску. Тепер готуємо соус: змішуємо соєвий соус з гірчицею, додаємо трохи лимонного соку і каррі. Заливаємо крильця маринадом і залишаємо хвилин на 20-25. Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі, або запікаємо в духовці.
Рецепт крилець в соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як замаринувати крильця в соєвому соусі. Цибулька чистимо, дрібно нарізаємо. Соєвий соус з'єднуємо з кетчупом, додаємо цибулю і перемішуємо. Тепер кладемо в готовий маринад оброблені крила і ставимо їх на 3-4 години в холодильник. Потім викладаємо у форму для запікання і ставимо в гарячу духовку хвилин на 30. Готову страву перекладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжими овочами, зеленню і подаємо до столу.
Запечені крильця в соєвому соусі з медом
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо і складаємо в миску. В піалі з'єднуємо мед і соєвий соус, кладемо за смаком спецій для курки. Цим маринадом заливаємо крильця і ставимо на добу в холодне місце. Потім перекладаємо м'ясо у форму і запікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин. Періодично поливаємо крильця соусом і за 2-3 хвилини до закінчення приготування виставляємо програму «гриль». При подачі посипаємо блюдо кунжутом і зеленню.
Тушковані крильця в соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо від луски і нарізаємо тонкими півкільцями. Перець обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо тонкими кільцями. Помідори подрібнюємо часточками. Потім в казан наливаємо трохи рослинного масла, розігріваємо, опускаємо в нього крильця і обсмажуємо до білого стану. Потім кладемо цибулька, перець і помідори, перемішуємо. Тушкуємо все 5-7 хвилин, після чого вливаємо соєвий соус і червоне вино. Солі, перчимо м'ясо за смаком і готуємо на сильному вогні до повного випаровування алкогольного запаху. Потім зменшуємо вогонь і тушкуємо хвилин 15-20 до готовності.
Смажені крильця в соєвому соусі в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця спочатку потрібно гарненько замаринувати. Для цього давайте приготуємо соус. Соєвий соус змішати з медом, посипаємо каррі і сіллю. Все добре перемішуємо і виливаємо в миску з обробленими курячими крильцями. Ставимо м'ясо хвилин на 25 в холодильник. Якщо вони пролежать там довше, то страва вийде соковитіше і смачніше.
Не втрачаючи часу дарма, поки справах гарнір. Для цього чистимо картоплю, нарізаємо його на четвертинки. У чашу мультиварки наливаємо оливкова масло, викладаємо рівномірним шаром замариновані крильця, зверху встановлюємо ємність для варіння на пару і вкладаємо в нього картоплю. Включаємо режим «Випічка» і засікаємо 40 хвилин. Через 20 хвилин перевертаємо крильця, знову закриваємо кришку приладу і чекаємо на сигнал готовності.
Крильця в гірчично-соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один рецепт, як приготувати курячі крильця. Отже, м'ясо промиваємо, відрізаємо кінчики і складаємо в миску. Тепер готуємо соус: змішуємо соєвий соус з гірчицею, додаємо трохи лимонного соку і каррі. Заливаємо крильця маринадом і залишаємо хвилин на 20-25. Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі, або запікаємо в духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі крильця в медовому соусі
Смажені курячі крильця - хто ж з нас не пробував таку смакота? Звичайно ж, багато хто знайомий з цією стравою. І сьогодні ми пропонуємо приготувати
Крильця в духовці з картоплею
Крильця в духовці з картоплею - казково смачне і просте у приготуванні блюдо, чудово підійде для сімейного обіду або вечері у вихідний день. Ми
Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
Крильця в мультиварці
Курячі крильця можна приготувати різними способами, і вони завжди виходять ніжними, соковитими і дивовижно смачними. І зараз ми розповімо, як їх