Курка з скоринкою в духовці
Курка з хрусткою скоринкою – один з найбільш популярних критеріїв умілого кухаря. По-справжньому хрусткою і засмаженою птах виходить лише в результаті дотримання особливої технології приготування, яка відрізняється для кожної з частин тушки. Про різноманітність відомих нам методів ми розповімо далі.
Схема приготування цілої соковитою курочки з хрусткою скоринкою не полягає у використанні яких-небудь особливих добавок, ні, все, що вам знадобиться - пивна банку, і добре розігріта духовка.
Інгредієнти:
куряча тушка;
сіль, перець.
Приготування
Поки духовка доходить до 215 градусів, прийміть за курочку. Спершу птицю споліскують, а лише потім залишають обсушитись на 20 хвилин при кімнатній температурі (або обсушують додатково рушниками, щоб прискорити процес). Далі тушку натирають оливковою олією, щедро приправляють як зовні, так і всередині.
Настроміть птицю на відкриту пивну банку і запікайте вертикально. Курка з хрусткою скоринкою в духовці буде готова приблизно через півтори години.
Ще один важливий критерій, що гарантує те, що птах буде дійсно хрусткою – встановлення правильної температури. Далі ми будемо готувати звичайні курячі стегна в маринаді, але запікати їх при правильній температурі так, щоб вони стали хрусткими.
Інгредієнти:
оливкова олія - 115 мл;
сушений орегано - 2 ч. ложки;
лимонний сік - 55 мл;
часник - 3 зубки;
винний оцет - 15 мл;
курячі стегна - 8 шт.
Приготування
Змішайте всі компоненти маринаду і залиште в ньому стегна приблизно на годину. Після маринування курятину обсушують і розкладають на деко з гарніром або самостійно. Тепер залишається лише запекти курку в духовці з скоринкою протягом півгодини при 220 градусах.
Гарантований спосіб приготувати хрустку птицю навіть при відсутності навику – запекти її в клярі.
Інгредієнти:
курячі стегна - 940 м;
борошно - 155 г;
кукурудзяне борошно - 45 г;
яйця - 2 шт.;
кефір - 265 мл;
пучок розмарину;
часник - 3 зубки;
сушений часник, цибулю - по 1 ч. ложці;
по дрібці паприки і кайенского перцю.
Приготування
Змішайте пюрированный з часником розмарин разом з кефіром і збитими яйцями. занурте в суміш курку і залиште на кілька годин. Далі обваляйте птицю в суміші з обох видів борошна, змішаних з сушеними спеціями. Запікайте при 190 градусах до готовності.
Ціла курка в духовці з хрусткою скоринкою
Схема приготування цілої соковитою курочки з хрусткою скоринкою не полягає у використанні яких-небудь особливих добавок, ні, все, що вам знадобиться - пивна банку, і добре розігріта духовка.
Інгредієнти:
Приготування
Поки духовка доходить до 215 градусів, прийміть за курочку. Спершу птицю споліскують, а лише потім залишають обсушитись на 20 хвилин при кімнатній температурі (або обсушують додатково рушниками, щоб прискорити процес). Далі тушку натирають оливковою олією, щедро приправляють як зовні, так і всередині.
Настроміть птицю на відкриту пивну банку і запікайте вертикально. Курка з хрусткою скоринкою в духовці буде готова приблизно через півтори години.
Курка в духовці з скоринкою – рецепт
Ще один важливий критерій, що гарантує те, що птах буде дійсно хрусткою – встановлення правильної температури. Далі ми будемо готувати звичайні курячі стегна в маринаді, але запікати їх при правильній температурі так, щоб вони стали хрусткими.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте всі компоненти маринаду і залиште в ньому стегна приблизно на годину. Після маринування курятину обсушують і розкладають на деко з гарніром або самостійно. Тепер залишається лише запекти курку в духовці з скоринкою протягом півгодини при 220 градусах.
Як приготувати курку в духовці до золотистої скоринкою?
Гарантований спосіб приготувати хрустку птицю навіть при відсутності навику – запекти її в клярі.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте пюрированный з часником розмарин разом з кефіром і збитими яйцями. занурте в суміш курку і залиште на кілька годин. Далі обваляйте птицю в суміші з обох видів борошна, змішаних з сушеними спеціями. Запікайте при 190 градусах до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт курки з скоринкою цілком у духовці
Традиційним головною стравою на святковому столі у багатьох будинках є запечена курка. Її часто запікають цілком і наповнюють різними компонентами, а
Курячі ніжки в духовці з хрусткою скоринкою
Деколи в запіканні птиці складно домогтися тієї самої рум'яної засмаженою скоринки. Проте в рецептах з статті детально описано кілька найпростіших
Як приготувати курку гриль?
Не поспішайте купувати некорисну курку гриль у торговій лавці. Приготуйте її власноруч, адже це неймовірно просто. Далі розповімо, як домогтися
Курка з хрусткою скоринкою цілком у духовці
Безсумнівно всі люблять запечену ароматну курочку з запаморочливо хрусткою скоринкою. Але у всіх вона виходить ідеальною? Не сумнівайтеся і
Курка у медовому соусі в духовці
Не секрет, що курятина чудово поєднується з різноманітними оригінальними компонентами, часом дуже несподіваними. Тому напевно вас не здивують рецепти
Курка з медом і гірчицею в духовці
Курка з медом і гірчицею відрізняється своїм насиченим і солодкуватим смаком. Це дозволяє подавати м'ясо з будь-яким гарніром. Поєднання гострого та