Печінковий салат з солоними огірками
Печінковий салат з солоними огірками – смачне, досить ситне і в той же час досить легке в приготуванні блюдо. Його можна подавати на стіл не тільки в якості цікавої закуски, але і як самостійне повноцінне блюдо. За нашими рецептами, приготуйте цю страву і здивуйте ваших гостей.
Інгредієнти:
картопля – 2 шт.;
печінка куряча 250 г;
майонез оливковий – 70 мл;
цибулина – 40 г;
масло рослинне – 30 мл;
мариновані огірки – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції;
яйце – 2 шт.
Приготування
Для приготування листкового печінкового салату з солоними огірками, готуємо спочатку всі інгредієнти. Цибулину і моркву промиваємо, чистимо і дрібно натираємо на терочке. Потім викладаємо овочі на сковороду з рослинним маслом і тушкуємо, помішуючи, до м'якості. Картоплю відварюємо в мундирі, очистити, шаткуємо на тертці і викладаємо першим шаром. Промазуємо злегка майонезом і розподіляємо відварну і дрібно нарізану курячу печінку. Далі викладаємо овочеву обжарку і посипаємо зверху тертим солоними огірками. Яйця відварюємо хвилин 10 чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і подрібнюємо перші на терочке. Промазуємо майонезом і останнім шаром розподіляємо жовтки, розім'яті виделкою. Ось і все, печінковий салат з маринованими огірками готовий.
Інгредієнти:
сира печінка яловича – 490 г;
яйце – 2 шт.;
морква – 125 г;
цибулина – 1 шт.;
огірок солоний бочковий – 3 шт.;
помідори черрі – 4 шт.;
спеції;
майонез.
Приготування
Печінка звільняємо від пленочек, промиваємо і відварюємо до готовності, підсолюємо за смаком. Далі м'ясо остуджуємо і шаткуємо тоненькою соломкою. Моркву і яйця варимо окремо, а потім чистимо і натираємо на тертці. Цибуля обробляємо і нарізаємо як можна дрібніше, а солоні огірки шаткуємо півкільцями. Після цього змішуємо всі інгредієнти в мисці, поливаємо майонезом, викладаємо в салатник і прикрашаємо печінковий салат з огірком помідорками черрі.
Інгредієнти:
сира печінка яловича – 500 г;
солоні домашні огірки – 3 шт.;
цибулина – 2 шт.;
молоко коров'яче – 05 ст.;
сир – 50 г;
олія оливкова – 50 г;
майонез – 35 мл;
морква – 1 шт.;
свіжий кропу.
Приготування
Печінка обполіскуємо, звільняємо від пленочек, нарізаємо пластинами і заливаємо молоком на 20 хвилин. Не гаючи часу, шаткуємо соломкою солоні огірки, очищену свіжу моркву і ріпчасту цибулю. Далі підготовлені овочі підрум'янюємо окремо на оливковій масло і викладаємо в салатник. Печінка обсмажуємо на повільному вогні 10 хвилин, додаємо до основних інгредієнтів, посипаємо рубаною зеленню і поливаємо майонезом. Ретельно все перемішуємо і прикрашаємо тертим сиром.
Печінковий листковий салат з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування листкового печінкового салату з солоними огірками, готуємо спочатку всі інгредієнти. Цибулину і моркву промиваємо, чистимо і дрібно натираємо на терочке. Потім викладаємо овочі на сковороду з рослинним маслом і тушкуємо, помішуючи, до м'якості. Картоплю відварюємо в мундирі, очистити, шаткуємо на тертці і викладаємо першим шаром. Промазуємо злегка майонезом і розподіляємо відварну і дрібно нарізану курячу печінку. Далі викладаємо овочеву обжарку і посипаємо зверху тертим солоними огірками. Яйця відварюємо хвилин 10 чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і подрібнюємо перші на терочке. Промазуємо майонезом і останнім шаром розподіляємо жовтки, розім'яті виделкою. Ось і все, печінковий салат з маринованими огірками готовий.
Печінковий салат з солоними огірками і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Печінка звільняємо від пленочек, промиваємо і відварюємо до готовності, підсолюємо за смаком. Далі м'ясо остуджуємо і шаткуємо тоненькою соломкою. Моркву і яйця варимо окремо, а потім чистимо і натираємо на тертці. Цибуля обробляємо і нарізаємо як можна дрібніше, а солоні огірки шаткуємо півкільцями. Після цього змішуємо всі інгредієнти в мисці, поливаємо майонезом, викладаємо в салатник і прикрашаємо печінковий салат з огірком помідорками черрі.
Рецепт печінкового салату з огірками
Інгредієнти:
Приготування
Печінка обполіскуємо, звільняємо від пленочек, нарізаємо пластинами і заливаємо молоком на 20 хвилин. Не гаючи часу, шаткуємо соломкою солоні огірки, очищену свіжу моркву і ріпчасту цибулю. Далі підготовлені овочі підрум'янюємо окремо на оливковій масло і викладаємо в салатник. Печінка обсмажуємо на повільному вогні 10 хвилин, додаємо до основних інгредієнтів, посипаємо рубаною зеленню і поливаємо майонезом. Ретельно все перемішуємо і прикрашаємо тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яловичини з солоним огірком
Урізноманітнити домашній обід можна звичайним салатом з найпростіших компонентів. Хоча рецепти, наведені далі, цілком підійдуть і для святкового
Салат з солоними огірками
Погодьтеся, що салати, до складу яких входять солоні огірки мають свій неповторний смак. Навіть найпростіший салат з додаванням солоних огірків стає
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Рецепт азу з солоними огірками
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте
Картопляний салат
Картопляний салат з грибами і солоними огірками Іноді гості з'являються в будинку настільки несподівано, що господиня не знає, за що хапатися першим