Печінковий салат з солоними огірками – смачне, досить ситне і в той же час досить легке в приготуванні блюдо. Його можна подавати на стіл не тільки в якості цікавої закуски, але і як самостійне повноцінне блюдо. За нашими рецептами, приготуйте цю страву і здивуйте ваших гостей.
Печінковий листковий салат з солоними огірками
Інгредієнти: картопля – 2 шт.; печінка куряча 250 г; майонез оливковий – 70 мл; цибулина – 40 г; масло рослинне – 30 мл; мариновані огірки – 2 шт.; морква – 1 шт.; спеції; яйце – 2 шт. Приготування Для приготування листкового печінкового салату з солоними огірками, готуємо спочатку всі інгредієнти. Цибулину і моркву промиваємо, чистимо і дрібно натираємо на терочке. Потім викладаємо овочі на сковороду з рослинним маслом і тушкуємо, помішуючи, до м'якості. Картоплю відварюємо в мундирі, очистити, шаткуємо на тертці і викладаємо першим шаром. Промазуємо злегка майонезом і розподіляємо відварну і дрібно нарізану курячу печінку. Далі викладаємо овочеву обжарку і посипаємо зверху тертим солоними огірками. Яйця відварюємо хвилин 10 чистимо, відокремлюємо білки від жовтків і подрібнюємо перші на терочке. Промазуємо майонезом і останнім шаром розподіляємо жовтки, розім'яті виделкою. Ось і все, печінковий салат з маринованими огірками готовий.
Печінковий салат з солоними огірками і морквою
Інгредієнти: сира печінка яловича – 490 г; яйце – 2 шт.; морква – 125 г; цибулина – 1 шт.; огірок солоний бочковий – 3 шт.; помідори черрі – 4 шт.; спеції; майонез. Приготування Печінка звільняємо від пленочек, промиваємо і відварюємо до готовності, підсолюємо за смаком. Далі м'ясо остуджуємо і шаткуємо тоненькою соломкою. Моркву і яйця варимо окремо, а потім чистимо і натираємо на тертці. Цибуля обробляємо і нарізаємо як можна дрібніше, а солоні огірки шаткуємо півкільцями. Після цього змішуємо всі інгредієнти в мисці, поливаємо майонезом, викладаємо в салатник і прикрашаємо печінковий салат з огірком помідорками черрі.
Рецепт печінкового салату з огірками
Інгредієнти: сира печінка яловича – 500 г; солоні домашні огірки – 3 шт.; цибулина – 2 шт.; молоко коров'яче – 05 ст.; сир – 50 г; олія оливкова – 50 г; майонез – 35 мл; морква – 1 шт.; свіжий кропу. Приготування Печінка обполіскуємо, звільняємо від пленочек, нарізаємо пластинами і заливаємо молоком на 20 хвилин. Не гаючи часу, шаткуємо соломкою солоні огірки, очищену свіжу моркву і ріпчасту цибулю. Далі підготовлені овочі підрум'янюємо окремо на оливковій масло і викладаємо в салатник. Печінка обсмажуємо на повільному вогні 10 хвилин, додаємо до основних інгредієнтів, посипаємо рубаною зеленню і поливаємо майонезом. Ретельно все перемішуємо і прикрашаємо тертим сиром.