Салат з солоними огірками
Солоні огірки роблять страви, до складу яких вони входять, більш пікантними і смачними. Нижче вас чекають рецепти приготування салатів з солоними огірками.
Інгредієнти:
картопля відварена в мундирі» - 5 шт.;
ріпчаста цибуля – 100 г;
гриби мариновані – 150 г;
огірки солоні – 400 г;
мелений чорний перець – щіпка;
нерафінована соняшникова олія – 50 мл;
петрушка – 1 пучок.
Приготування
Картопля, солоні огірки, цибуля та гриби нарізаємо кубиками. Додаємо подрібнену зелень петрушки. З'єднуємо всі інгредієнти, приправляємо салатик чорним меленим перцем, рослинною олією і перемішуємо!
Інгредієнти:
печінка – 600 г;
цибуля – 120 г;
морква – 450 г;
огірки солоні – 350 г;
помідори черрі – 5 шт.;
яйця курячі – 2-3 шт.;
легкий солодкий майонез – 150 г;
сіль.
Приготування
Чистимо печінку від плівок, моєму, кладемо в каструлю і варимо до готовності. Після цього печінка остуджуємо і шаткуємо тонкою соломкою. Моркву відварюємо, очищаємо і тремо на тертці для моркви по-корейськи. Варені яйця рубаємо дрібненькими кубиками. Ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо дрібненькими кубиками. Якщо хочеться прибрати його гіркуватий присмак, обдаємо його окропом. Солоні огірочки ріжемо кружальцями, а один з них залишаємо цілим – він потрібен для прикраси. З'єднуємо морква, печінка, цибуля і яйця, кладемо майонез, солимо і перемішуємо. Зверху салат з печінкою і солоними огірками прикрашаємо зверху порізаними навпіл помідорами черрі, кружальцями огірка і «ниточками» моркви.
Інгредієнти:
яловичина – 04 кг;
солоні огірки – 300 г;
цибуля – 200 г;
морква – 250 г;
часник – 2 зубчики;
майонез – 30 г;
сіль.
Приготування
Яловичину нарізаємо тоненькою соломкою. Найлегше це зробити, якщо м'ясо трохи подморожено. Моркву теж ріжемо соломкою, а цибулю – півкільцями. Обсмажуємо яловичину в мінімальній кількості олії на сковороді з тефлоновим покриттям. Готове м'ясо покласти в друшляк, щоб стекли залишки олії. Точно так само готуємо цибулю і моркву окремо трохи обсмажуємо, а потім – в друшляк. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо огірки, нарізані під стати решти інгредієнтів соломкою, подрібнений часник і майонез. Гарненько перемішуємо і все, можна подавати салат до столу! Ну а краще поставити його в холодильник – салатик стане смачнішим!
Інгредієнти:
буряк – 200 г;
солоні огірки – 450 г;
морква – 200 г;
картопля – 150 г;
сир твердий – 120 г;
курячі яйця – 1-2 шт.;
сметана 15%-ной жирності – 150 г;
майонез – 240 г;
зелена цибуля – 30 р.
Приготування
Овочі (картопля, морква і буряк) відварюємо прямо в шкірці, а потім остуджуємо і подрібнюємо за допомогою великої терки. Солоні огірки, твердий сир і яйце, відварене круто, подрібнюємо таким же чином. У майонез додаємо сметану. Якщо потрібно, підсолюємо і перемішуємо. Інгредієнти викладаємо шарами: картопля, моркву, солоні огірочки, буряк, твердий сир і яйця. Всі шари промазуємо підготовленим соусом. Верх простого, але смачного салату з солоними огірками посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Інгредієнти:
копчена курка – 200 г;
цибуля – 100 г;
свіжі печериці – 200 г;
солоні огірки – 280 м;
майонез;
зелень петрушки;
рослинне масло.
Приготування
Печериці ріжемо невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями. Обсмажуємо обидва продукту разом до готовності. Копчену курку і солоні огірки нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і перемішуємо. Прикрашаємо салат листочками петрушки і полукружками солоних огірків.
Картопляний салат з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Картопля, солоні огірки, цибуля та гриби нарізаємо кубиками. Додаємо подрібнену зелень петрушки. З'єднуємо всі інгредієнти, приправляємо салатик чорним меленим перцем, рослинною олією і перемішуємо!
Печінковий салат з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо печінку від плівок, моєму, кладемо в каструлю і варимо до готовності. Після цього печінка остуджуємо і шаткуємо тонкою соломкою. Моркву відварюємо, очищаємо і тремо на тертці для моркви по-корейськи. Варені яйця рубаємо дрібненькими кубиками. Ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо дрібненькими кубиками. Якщо хочеться прибрати його гіркуватий присмак, обдаємо його окропом. Солоні огірочки ріжемо кружальцями, а один з них залишаємо цілим – він потрібен для прикраси. З'єднуємо морква, печінка, цибуля і яйця, кладемо майонез, солимо і перемішуємо. Зверху салат з печінкою і солоними огірками прикрашаємо зверху порізаними навпіл помідорами черрі, кружальцями огірка і «ниточками» моркви.
Салат «Шахтарський» з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо тоненькою соломкою. Найлегше це зробити, якщо м'ясо трохи подморожено. Моркву теж ріжемо соломкою, а цибулю – півкільцями. Обсмажуємо яловичину в мінімальній кількості олії на сковороді з тефлоновим покриттям. Готове м'ясо покласти в друшляк, щоб стекли залишки олії. Точно так само готуємо цибулю і моркву окремо трохи обсмажуємо, а потім – в друшляк. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо огірки, нарізані під стати решти інгредієнтів соломкою, подрібнений часник і майонез. Гарненько перемішуємо і все, можна подавати салат до столу! Ну а краще поставити його в холодильник – салатик стане смачнішим!
Салат листковий з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Овочі (картопля, морква і буряк) відварюємо прямо в шкірці, а потім остуджуємо і подрібнюємо за допомогою великої терки. Солоні огірки, твердий сир і яйце, відварене круто, подрібнюємо таким же чином. У майонез додаємо сметану. Якщо потрібно, підсолюємо і перемішуємо. Інгредієнти викладаємо шарами: картопля, моркву, солоні огірочки, буряк, твердий сир і яйця. Всі шари промазуємо підготовленим соусом. Верх простого, але смачного салату з солоними огірками посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Смачний салат з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Печериці ріжемо невеликими шматочками, а цибулю – півкільцями. Обсмажуємо обидва продукту разом до готовності. Копчену курку і солоні огірки нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо майонез і перемішуємо. Прикрашаємо салат листочками петрушки і полукружками солоних огірків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з печерицями та огірками
Салати є різноманітним прикрасою наші столів, як святкові, так і буденних. І деколи в них дуже добре поєднуються, здавалося б, непоєднувані
Салат з солоними грибами
Салат з солоними грибами - пісне, але в теж час оригінальна і смачна страва. Він володіє легкою пікантністю і насиченим смаком. Пропонуємо вам кілька
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з кальмарами і картоплею
Кальмари - дієтичний морепродукт, який широко використовується в кулінарії. Він чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як
Рецепт азу з солоними огірками
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте
Картопляний салат
Картопляний салат з грибами і солоними огірками Іноді гості з'являються в будинку настільки несподівано, що господиня не знає, за що хапатися першим