Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Закуска з печених перців

Закуска з печених перців

30-11-2014, 19:41
2 505
Закуска з печених перців



Салат з печених перців Запікання вважається одним з найбільш корисних видів теплової обробки. Даний рецепт закуски з перців простий у приготуванні, а також страва може подаватися як салат або як начинка для бутербродів, грінок. Перці вкрай бажано брати з товстої м'якоттю. Якщо після запікання перець помістити в харчовій пакет це дозволить легше зняти з них шкірку. Цибулину потрібно брати невелику або ж половинку великої. Інгредієнти:
  • Перець солодкий 4 шт.
  • Лук фіолетовий 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Оцет бальзамічний темний 1 ч. л.
  • Сіль 1 г
  • Інструкції
  • Крок 1 Підготувати продукти для приготування закуски: солодкий перець, цибулю і спеції.
  • Крок 2 Перці промити, викласти у вогнетривку форму. Поставити в духовку і запікати 30 хвилин при температурі 200 °C. Гарячі перці вийняти з духовки, покласти в харчовій пакет на 15 хвилин.
  • Крок 3 Цибулю почистити і дрібно нарізати.
  • Крок 4 З перців зняти шкірку.
  • Крок 5 Цибулю викласти зверху, полити оливковою олією і бальзамічним оцтом і трохи посолити. Залишити на ніч у холодильнику.
  • Крок 6 Потім акуратно видалити плодоніжку і насіння, м'якоть крупно нарізати. Подавати разом з цибулею.