Салат з серця
![Салат з серця Салат з серця](/uploads/posts/2016-06/salat-z-sercya_851.jpeg)
Салат зі свинячого серця з маринованою цибулею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо основу салату. Для цього ретельно промиваємо свинячі сердечка, заливаємо водою, додаємо листя лаврове, горошини чорного і запашного перцю і ставимо на конфорки плити варитися. Після закипання варимо продукт на помірному жарі протягом трьох годин. Хвилин за десять до завершення варіння підсолюємо воду з серцем за смаком. Після цього даємо сердечком трохи охолонути й нарізаємо їх соломкою або невеликими брусочками.
Під час варіння сердець замаринуем також цибулю. Звільняємо цибулину від лушпиння, нарізаємо чвертькільцями і укладаємо в миску. В окремій мисці розчиняємо у воді цукровий пісок, додаємо оцет, щіпку солі і заливаємо отриманою сумішшю підготовлений цибулька. Хвилин через тридцять зливаємо його на сито і даємо стекти.
Тепер з'єднуємо у великій мисці нарізане серце, маринований лук і дрібненько нашатковану зелень, додаємо майонез, при необхідності сіль і перемішуємо.
Салат з курячим серцем і корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Промиті курячі сердечка відварюємо у воді з додаванням горошин перцю і лаврових листочків протягом години, після чого остуджуємо і нарізаємо соломкою. Ріпчасту цибулину замаринуем з оцтом і цукровим піском на півгодини, а в цей час відваримо круто, очистимо й наріжемо дрібно курячі яйця.
Тепер з'єднуємо в будь-якій посудині підготовлені курячі сердечка, яйця, віджатий маринований цибулю і моркву по-корейськи, заправляємо все майонезом і сіллю, перемішуємо і даємо настоятися хвилин п'ятнадцять перед подачею.
Салат з яловичим серцем, солоними огірками і грибами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яловиче серце необхідно попередньо вимочити в холодній чистій воді протягом трьох годин, щогодини міняючи воду. Після цього ставимо субпродукт варитися на три години, додавши у воду листя лаврове і горошини перцю. По готовності серце остуджуємо і нарізаємо соломкою.
Підготуємо також інші компоненти салату.
![Салат з серця Салат з серця](/uploads/posts/2016-06/salat-z-sercya_632.jpeg)
Тепер приступаємо до оформлення салату. Його ми будемо викладати шарами в салатник, промазуючи кожен майонезом і при необхідності подсаливая. Першим шаром розподіляємо гриби. Потім черга серця і огірочків. Завершуємо композицію яйцями і натертим сиром, а прикрашаємо салат зеленим горошком і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з картопляної стружки](/uploads/posts/2016-05/salat-z-kartoplyanoyi-struzhkoyu_701.jpeg)
Салат з картопляної стружки
Навіть самий простенький салатик зміниться, якщо доповнити його чудний хрусткою картопляної стружкою. Розповімо, як зробити цю дивовижно смачну
![Як швидко і смачно замаринувати гливи?](/uploads/posts/2015-12/yak-shvidko-smachno-zamarinuvati-glivi_881.jpeg)
Як швидко і смачно замаринувати гливи?
З наближенням свят господині шукають рецепти закусок, які можна приготувати швидко і, головне, щоб по кишені не вдарили. Використовуючи наші
![Салат зі свинячим язиком](/uploads/posts/2015-03/salat-z-svinyachim-movoyu_661.jpeg)
Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них
![Салат з яловичого серця](/uploads/posts/2015-03/salat-z-yalovichogo-sercya_431.jpeg)
Салат з яловичого серця
Яловиче серце - делікатес, який не кожен день з'являється на нашому столі. І вже якщо цей продукт виявився у вас в холодильнику, то приготувати з
![Салат зі свинячого серця](/uploads/posts/2015-03/salat-z-svinyachogo-sercya_481.jpeg)
Салат зі свинячого серця
Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця
![Страви зі свинячого серця](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-svinyachogo-sercya_971.jpeg)
Страви зі свинячого серця
Свиняче серце - смачний і корисний субпродукт. І сьогодні ми поділимося з вами дивовижними рецептами створенню страв зі свинячого серця. Таку цікаву