Салат з червоною рибою
Готуючи закуски в честь свята, будьте впевнені в тому, що зіркою завжди будуть салати з червоною рибою. Легкі і ситні, вони ефектно і свіжо виглядають на столі, а крім іншого, червона риба ідеально поєднується з величезною кількістю інших інгредієнтів. Варіації найбільш цікавих салатів ми детально обговоримо нижче.
Інгредієнти:
шпинат або салатний мікс - 115 г;
солодкий цибуля - 1/4 шт.;
томати черрі - 10-12 шт.;
слабосолона сьомга - 360 г;
солодка гірчиця - 35 г;
мед - 25 мл;
оливкова олія - 65 мл;
лимонний сік - 55 мл;
зелень кропу.
Приготування
Підготуйте вибраний салатний мікс або нарвете, сполосніть і обсушіть шпинатні листя. Покладіть зелень в салатник і змішайте її з тонкими шматочками солодкого лука і половинками помідорів черрі. Розділіть сьомгу на тонкі скибочки і також додайте її в салат.
Збийте разом інгредієнти для заправки, поки не отримаєте емульсію. Додайте кріп і сіль за смаком, після чого заправте салат.
Ми звикли, що разом з овочами у «Цезарі» подають шматочки курятини, але для різноманітності замінити м'ясо птиці можна рибою. Так блюдо не тільки змінить свій смак, але і стане більш ніжним і яскравим.
Інгредієнти:
філе сьомги - 440 г;
суміш спецій для риби - 2 ст. ложки;
головка латуку;
пармезан - 35 г;
жменя сухарів;
зубок часнику;
філе анчоусів - 2 шт.;
майонез - 65 г;
винний оцет - 10 мл
Приготування
Підготовлене рибне філе натріть готовою сумішшю спецій для риби і відправте запікати при 230 градусах на 12 хвилин. Коли філе дійде до готовності, остудіть рибу і розберіть на шматочки.
Руками нарвете промитий і обсушенный латук. Поверх подушки салату розкладіть скибочки риби, посипте все сухариками і тонкими скибочками пармезану.
Збийте залишилися інгредієнти для заправки і полийте ними готову страву.
З метою економії часу, для цієї страви ви можете не запікати або обсмажувати рибу, а брати її консервованої – все одно вийде смачно.
Інгредієнти:
консервована риба - 460 м;
молода картопля - 390 г;
яйця - 6 шт.;
томати - 360 г;
кукурудза - 85 м;
жменя зелені цибулі;
майонез - 145 мл;
діжонська гірчиця - 15 г;
сметана - 145 мл;
зубок часнику.
Приготування
Злийте надлишки рідини з банки консервованої червоною риби, а м'якоть розберіть на шматочки. Відваріть молоді картопляні бульби, після остигання наріжте їх кубиками. За аналогією наріжте помідори і відварені яйця.
Для заправки змішайте майонез з дижонской гірчицею і сметаною. Розітріть в пасту зубок часнику і додайте отриману пасту в соус.
Почніть викладати підготовлені складові салату шарами, промазуючи кожен з них майонезним соусом. Верхівку страви прикрасьте зеленню.
Інгредієнти:
філе лосося - 230 г;
авокадо - 1 шт.;
огірок - 1 шт.;
жменя зелені кропу;
васабі - 1/4 ч. ложки;
майонез - 45 мл;
сік 1/2 лайма.
Приготування
Наріжте філе лосося, авокадо і огірок кубиками, змішайте їх разом і доповніть зеленню. Приготуйте легкий соус із суміші васабі, майонезу і соку лайма, доповніть його дрібкою солі при бажанні. Охолодіть салат перед сервіруванням.
Під час подачі салат можна обережно укласти в сервировочном кільці, злегка утрамбовувавши його поверхню. Блюдо декоруємо скибочкою огірка і кропом.
Салат із солоною червоною рибою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте вибраний салатний мікс або нарвете, сполосніть і обсушіть шпинатні листя. Покладіть зелень в салатник і змішайте її з тонкими шматочками солодкого лука і половинками помідорів черрі. Розділіть сьомгу на тонкі скибочки і також додайте її в салат.
Збийте разом інгредієнти для заправки, поки не отримаєте емульсію. Додайте кріп і сіль за смаком, після чого заправте салат.
Салат «Цезар» з червоною рибою
Ми звикли, що разом з овочами у «Цезарі» подають шматочки курятини, але для різноманітності замінити м'ясо птиці можна рибою. Так блюдо не тільки змінить свій смак, але і стане більш ніжним і яскравим.
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене рибне філе натріть готовою сумішшю спецій для риби і відправте запікати при 230 градусах на 12 хвилин. Коли філе дійде до готовності, остудіть рибу і розберіть на шматочки.
Руками нарвете промитий і обсушенный латук. Поверх подушки салату розкладіть скибочки риби, посипте все сухариками і тонкими скибочками пармезану.
Збийте залишилися інгредієнти для заправки і полийте ними готову страву.
Листковий салат з червоною рибою і помідорами
З метою економії часу, для цієї страви ви можете не запікати або обсмажувати рибу, а брати її консервованої – все одно вийде смачно.
Інгредієнти:
Приготування
Злийте надлишки рідини з банки консервованої червоною риби, а м'якоть розберіть на шматочки. Відваріть молоді картопляні бульби, після остигання наріжте їх кубиками. За аналогією наріжте помідори і відварені яйця.
Для заправки змішайте майонез з дижонской гірчицею і сметаною. Розітріть в пасту зубок часнику і додайте отриману пасту в соус.
Почніть викладати підготовлені складові салату шарами, промазуючи кожен з них майонезним соусом. Верхівку страви прикрасьте зеленню.
Салат з авокадо і копченої червоної риби
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте філе лосося, авокадо і огірок кубиками, змішайте їх разом і доповніть зеленню. Приготуйте легкий соус із суміші васабі, майонезу і соку лайма, доповніть його дрібкою солі при бажанні. Охолодіть салат перед сервіруванням.
Під час подачі салат можна обережно укласти в сервировочном кільці, злегка утрамбовувавши його поверхню. Блюдо декоруємо скибочкою огірка і кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з копченою рибою
Надати особливу ароматну нотку звичайного салату можна, доповнивши основний склад копченою рибкою. Закуска виходить настільки незвичайною, що і на
Салат з мандаринами і куркою
Не секрет, що м'ясо птиці чудово поєднується з різними, іноді зовсім несподіваними компонентами і цитрусовими також. Тому рецепти, представлені далі,
Салат з ковбасним сиром
Навіть з такого, здавалося б неабиякого продукту, як ковбасний сир можна зробити чудову закуску. Рецепти салатів, які описані далі, доповнені
Салат з курячою грудкою і кукурудзою
З курячої грудки готують безліч страв. Адже її нейтральний смак і м'яка консистенція поєднується з більшістю продуктів. Особливо вона хороша в
Салат з консервованою кукурудзою
Давайте пофантазуємо на тему салату, щоб можна було прилаштувати залежану баночку консервованої кукурудзи. Пропонуємо кілька рецептів, в яких
Рулет з лаваша з червоною рибою
Самий вдалий варіант вишуканою закуски або швидкого перекусу - це, звичайно ж, рулет з тонкого лаваша з різноманітною начинкою. Це неймовірно