Парові рибні кнелі
![Парові рибні кнелі Парові рибні кнелі](/uploads/posts/2015-01/parov-ribn-knel_541.jpeg)
Кнелі з щуки
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування парових кнелей всю рибу чистимо, промиваємо, відокремлюємо від кісток і подрібнюємо блендером або перекручуємо через м'ясорубку до отримання однорідної маси. Далі беремо моркву і ріпчасту цибулю очищаємо і перекручуємо разом з рибою ще раз. Після цього перекладаємо готовий фарш у велику миску. Додаємо сюди курячі яйця і все добре перемішуємо. Далі додаємо трохи солі і цукру, продовжуючи все гарненько заважати, поки рибний фарш не стане повністю однорідним і гладким. Поступово тонкою цівкою вливаємо в суміш крижану кип'ячену воду, додаємо мацу і знову ретельно перемішуємо. Фарш повинен в результаті вийде дуже густим, щоб можна було зліпити руками невеличкі овальні однакові рибні кульки.
Потім беремо 2 каструлі, наповнюємо їх майже до половини холодною водою. В кожну додаємо порізану дрібними кубиками сиру цибулину і невелику моркву. Якщо ви хочете, то можете кинути в каструлі очищені від шкірки риби, щоб надати бульйону більш насичений аромат. Гарненько посипаємо все негострої паприкою, кладемо сіль, цукрову пудру і перець за смаком.
![Парові рибні кнелі Парові рибні кнелі](/uploads/posts/2015-01/parov-ribn-knel_282.jpeg)
Потім мокрими руками беремо трохи рибної маси і ліпимо невеликі кульки, складаючи їх на дерев'яну підкладку. Потім обережно кидаємо їх в киплячий бульйон, не повністю накриваємо каструлю кришкою і варимо все протягом 2 годин на повільному вогні. Після цього, залишаємо рибні кульки в каструлі з бульйоном ще приблизно на 10 хвилин, а потім обережно викладаємо їх в сапние миски і, акуратно проціджуючи через марлю, виливаємо приготований бульйон поверх кнелей з риби так, щоб він трохи їх покривав. Даємо страви повністю охолонути, посипаємо зеленню і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рибні фрикадельки](/uploads/posts/2015-03/ribn-frikadelki_811.jpeg)
Рибні фрикадельки
Хочете приготувати на вечерю щось надзвичайно смачне? Тоді рецепт рибних фрикадельок може бути вам корисний. Для їх створення вам знадобиться зовсім
![Рибні котлети з пікші](/uploads/posts/2015-03/ribn-kotleti-z-pksh_241.jpeg)
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
![Кнелі з курки](/uploads/posts/2015-03/knel-z-kurki_431.jpeg)
Кнелі з курки
У більшості випадків страви, приготовані з м'яса, досить жирні. Хочете поїсти смачну дієтичну їжу, не відмовляючись від м'яса? Приготуйте курячі
![Рибне суфле для дитини](/uploads/posts/2015-03/ribne-sufle-dlya-ditini_401.jpeg)
Рибне суфле для дитини
Маленьким дітям рибу для прикорму починають давати не раніше 7-9 місяців, так як рибні продукти можуть викликати алергічну реакцію. Зазвичай
![Рибні котлети в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/ribn-kotleti-v-multivarc_291.jpeg)
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити
![Кнелі](/uploads/posts/2015-01/knel_801.jpeg)
Кнелі
Кнелі - це ніжні кульки з м'ясного фаршу, перетертого картоплі або рибного фаршу. Хочете нагодувати всіх ніжним і соковитим стравою? Тоді рецепти