Лимонад з тархуна в домашніх умовах
Сьогодні ми розповімо вам, як самостійно зробити лимонад з тархуну. Цей напій освіжить і підбадьорить в літній спекотний день, а також зарядить вас позитивом і хорошим настроєм.
Інгредієнти:
свіжий лайм – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
тархун – 05 пучка;
цукор – 75 г;
вода мінеральна – 1 л;
вода – 75 мл.
Для соку:
тархун – 05 пучка;
вода питна – 205 мл
Приготування
Цитрусові фрукти промиваємо і ошпарюємо окропом. Пучок тархуну поділяємо на частини і викладаємо одну в чисту каструлю. Заливаємо склянкою питної прохолодної води і ретельно розминаємо зелень ступкою, щоб з неї виділився сік. Після цього траву виймаємо і викидаємо. В чистій каструлі розчиняємо цукор у воді, кип'ятимо сироп, а потім охолодити його. Очищений лимон лайм та поділяємо руками на шматочки. Остиглий солодкий сироп і концентрований сік тархуна в каструлі змішуємо і додаємо решту необроблену зелень. Тепер заливаємо напій холодною мінеральною водою, ретельно перемішуємо, додаємо лід і розливаємо тархун по келихах.
Інгредієнти:
тархун свіжий – 1 пучок;
лимон – 2 шт.;
вода – 590 мл;
цукор – 215 г;
лід – для подачі;
свіжа м'ята – по смаку.
Приготування
Тархун і м'яту промиваємо, струшуємо і дрібно нарізаємо зелень ножем. Лимони ошпарюємо окропом, вичавлюємо з нього сік і виливаємо його в миску.
Окремо варимо сироп: у каструлю з окропом кидаємо цукор, відправляємо посуд на плиту і кип'ятимо вміст до повного розчинення кристалів. Потім додаємо в остиглий сироп сік, додаємо підготовлену зелень, перемішуємо і наполягаємо напій в холодильнику 45 хвилин. Перед подачею лимонад з тархуном, м'ятою і лимоном проціджуємо, перелити в глечик, кидаємо лід і подаємо напій до столу.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 985 мл;
лимон – 05 шт.;
лайм – 1 шт.;
свіжа зелень м'яти – 2 гілочки;
тархун – 2 гілочки;
полуниця – 5-7 шт.;
цукор – за смаком;
лід.
Приготування
Лимон і лайм промиваємо, обсушуємо і видавлюємо сік. Переливаємо його в прозорий глечик і додаємо цедру від фруктів. М'яту і тархун промиваємо і відправляємо туди ж цілими гілочками. Полуницю обполіскуємо, відриваємо плодоніжки і нарізаємо шматочками. Додаємо ягоду до решти інгредієнтів і сахарим за смаком. Воду кип'ятимо, заливаємо фрукти з травами і наполягаємо напій близько 15 хвилин. Остуджуємо домашній лимонад «Тархун», відправляємо на кілька годин у холодильник, а потім розливаємо по склянках, прикрасивши напій часточкою лимона і кинувши трохи колотого льоду.
Рецепт лимонаду з тархуном
Інгредієнти:
Для соку:
Приготування
Цитрусові фрукти промиваємо і ошпарюємо окропом. Пучок тархуну поділяємо на частини і викладаємо одну в чисту каструлю. Заливаємо склянкою питної прохолодної води і ретельно розминаємо зелень ступкою, щоб з неї виділився сік. Після цього траву виймаємо і викидаємо. В чистій каструлі розчиняємо цукор у воді, кип'ятимо сироп, а потім охолодити його. Очищений лимон лайм та поділяємо руками на шматочки. Остиглий солодкий сироп і концентрований сік тархуна в каструлі змішуємо і додаємо решту необроблену зелень. Тепер заливаємо напій холодною мінеральною водою, ретельно перемішуємо, додаємо лід і розливаємо тархун по келихах.
Рецепт лимонаду з тархуна в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Тархун і м'яту промиваємо, струшуємо і дрібно нарізаємо зелень ножем. Лимони ошпарюємо окропом, вичавлюємо з нього сік і виливаємо його в миску.
Окремо варимо сироп: у каструлю з окропом кидаємо цукор, відправляємо посуд на плиту і кип'ятимо вміст до повного розчинення кристалів. Потім додаємо в остиглий сироп сік, додаємо підготовлену зелень, перемішуємо і наполягаємо напій в холодильнику 45 хвилин. Перед подачею лимонад з тархуном, м'ятою і лимоном проціджуємо, перелити в глечик, кидаємо лід і подаємо напій до столу.
Рецепт домашнього лимонаду з тархуном і полуницею
Інгредієнти:
Приготування
![Лимонад з тархуна в домашніх умовах Лимонад з тархуна в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-09/limonad-z-tarhuna-v-domashnh-umovah_712.jpeg)
Лимон і лайм промиваємо, обсушуємо і видавлюємо сік. Переливаємо його в прозорий глечик і додаємо цедру від фруктів. М'яту і тархун промиваємо і відправляємо туди ж цілими гілочками. Полуницю обполіскуємо, відриваємо плодоніжки і нарізаємо шматочками. Додаємо ягоду до решти інгредієнтів і сахарим за смаком. Воду кип'ятимо, заливаємо фрукти з травами і наполягаємо напій близько 15 хвилин. Остуджуємо домашній лимонад «Тархун», відправляємо на кілька годин у холодильник, а потім розливаємо по склянках, прикрасивши напій часточкою лимона і кинувши трохи колотого льоду.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Домашній лимонад з лимонів](/uploads/posts/2016-09/thumbs/domashny-limonad-z-limonv_861.jpeg)
Домашній лимонад з лимонів
По-справжньому тонізуючий прохолодний напій можна без труднощів зробити власноруч, використовуючи повсюдно доступні компоненти. Лимонад на базовій
![Рецепт напою «Тархун»](/uploads/posts/2016-09/thumbs/recept-napoyu-tarhun_641.jpeg)
Рецепт напою «Тархун»
Купити сьогодні максимально натуральний напій майже неможливо. Але його завжди можна приготувати власноруч. Розповімо, як здивувати рідних,
![Як зробити напій «Тархун» в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-09/thumbs/yak-zrobiti-napy-tarhun-v-domashnh-umovah_821.jpeg)
Як зробити напій «Тархун» в домашніх умовах?
Цікава альтернатива домашнього лимонаду - тархун. Напій виходить такий же свіжий, дивовижно смачний, та й склад його дійсно мінімальний. Головна
![Як зробити тархун?](/uploads/posts/2016-09/thumbs/yak-zrobiti-tarhun_481.jpeg)
Як зробити тархун?
Приголомшливо смачні напої можна без особливих труднощів створювати власноруч. Далі розповімо, як зробити шалено смачний тархун на основі естрагону.
![Літні напої з м'ятою](/uploads/posts/2015-03/ltn-napoyi-z-myatoyu_751.jpeg)
Літні напої з м'ятою
У жарку пору хочеться чого-небудь прохолодного освіжаючого. І зараз ми вам розповімо, як легко і швидко зробити літні напої з м'ятою. Такий напій
![Лимонад «Тархун»](/uploads/posts/2015-03/limonad-tarhun_991.jpeg)
Лимонад «Тархун»
У спекотний літній день завжди хочеться випити чогось освіжаючого. Одними з найпопулярніших напоїв у цей час року є лимонади. Сьогодні ми розповімо