Свинина в аерогрилі
Приготувати соковиту і ароматну свинину в аерогрилі дуже просто. Вона обов'язково всім сподобається, а подавати її найкраще з відварною картоплею або овочевим салатом. Давайте дізнаємося з вами які страви можна приготувати з свинини в аерогрилі.
Інгредієнти:
помідори - 2 шт.;
свинина - 500 г;
сир - 200 г;
часник - 3 зубчики;
спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати свинину в аерогрилі. Помідори промиваємо та нарізаємо кружечками. Сир шаткуємо пластинками. Часник спочатку чистимо, а потім подрібнюємо тонкими часточками. На м'ясі робимо глибокі надрізи, натираємо з усіх сторін сіллю, перцем і спеціями. Потім вкладаємо в розрізи шматочки помідорів, сир і часник. Загортаємо м'ясо у фольгу і викладаємо на найнижчу решітку аэрогриля. Готуємо при температурі приблизно 230 градусів приблизно 20 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і засікаємо ще 25 хвилин. Після закінчення часу запечена свинина в аерогрилі готова!
Інгредієнти:
свинина - 700 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
сухарі панірувальні - 2 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
гірчиця - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо і нарізаємо впоперек волокон на порційні шматки. Потім свинину солимо, натираємо перчиком і гарненько відбиваємо молоточком. Гірчицю збиваємо з розтопленим маслом і з'єднуємо з панірувальними сухарями . Часник видавлюємо через прес і змішати з приготованим раніше гірчичним соусом. Тепер перекладаємо м'ясо на середню грати аэрогриля і запікаємо при температурі 260 градусів приблизно 20 хвилин. Потім промазуємо кожен шматочок гірчичним соусом і знову відправляємо відбивні в аерогриль приблизно на 20 хвилин.
Інгредієнти:
сало - 200 г;
свинина - 1 кг;
приправа для шашлику - за смаком;
цибулина - 2 шт.;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
М'ясо і сало нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо і натираємо на середній терочке або подрібнюємо блендером. Додаємо приправи, сіль, перчик, масло. Все перемішуємо і залишаємо м'ясо хвилин на 20-30. Цим часом розігріваємо протягом 10 хвилин аерогриль, беремо дерев'яні шпажки і одягаємо, чергуючи шматочки м'яса і сала. На дно аэрогриля викладаємо фольгу, шашлики розкладаємо на решітці і готуємо при температурі 220-230 градусів 25 хвилин, періодично перевертаючи.
Свинина в аерогрилі у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати свинину в аерогрилі. Помідори промиваємо та нарізаємо кружечками. Сир шаткуємо пластинками. Часник спочатку чистимо, а потім подрібнюємо тонкими часточками. На м'ясі робимо глибокі надрізи, натираємо з усіх сторін сіллю, перцем і спеціями. Потім вкладаємо в розрізи шматочки помідорів, сир і часник. Загортаємо м'ясо у фольгу і викладаємо на найнижчу решітку аэрогриля. Готуємо при температурі приблизно 230 градусів приблизно 20 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і засікаємо ще 25 хвилин. Після закінчення часу запечена свинина в аерогрилі готова!
Відбивні зі свинини в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і нарізаємо впоперек волокон на порційні шматки. Потім свинину солимо, натираємо перчиком і гарненько відбиваємо молоточком. Гірчицю збиваємо з розтопленим маслом і з'єднуємо з панірувальними сухарями . Часник видавлюємо через прес і змішати з приготованим раніше гірчичним соусом. Тепер перекладаємо м'ясо на середню грати аэрогриля і запікаємо при температурі 260 градусів приблизно 20 хвилин. Потім промазуємо кожен шматочок гірчичним соусом і знову відправляємо відбивні в аерогриль приблизно на 20 хвилин.
Шашлик зі свинини в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо і сало нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо і натираємо на середній терочке або подрібнюємо блендером. Додаємо приправи, сіль, перчик, масло. Все перемішуємо і залишаємо м'ясо хвилин на 20-30. Цим часом розігріваємо протягом 10 хвилин аерогриль, беремо дерев'яні шпажки і одягаємо, чергуючи шматочки м'яса і сала. На дно аэрогриля викладаємо фольгу, шашлики розкладаємо на решітці і готуємо при температурі 220-230 градусів 25 хвилин, періодично перевертаючи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля в аерогрилі
Картопля - відмінний гарнір до будь-якої страви. Якщо ви хочете зберегти всі цінні властивості цього овоча, то варто готувати його в аерогрилі. Це не
Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
Шашлик в аерогрилі
Шашлик - це те блюдо, яке у всіх асоціюється з весняними сонячними днями, коли можна вийти на природу або просто у двір, розпалити вогнище та
Яловичина в аерогрилі
Страви з яловичини можна готувати на плиті, в духовці, а ще в аерогрилі. Ми вирішили розповісти, як приготувати смачні стейки, а так само як запекти
Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте