Приготувати соковиту і ароматну свинину в аерогрилі дуже просто. Вона обов'язково всім сподобається, а подавати її найкраще з відварною картоплею або овочевим салатом. Давайте дізнаємося з вами які страви можна приготувати з свинини в аерогрилі.
Свинина в аерогрилі у фользі
Інгредієнти: помідори - 2 шт.; свинина - 500 г; сир - 200 г; часник - 3 зубчики; спеції. Приготування Зараз розповімо, як приготувати свинину в аерогрилі. Помідори промиваємо та нарізаємо кружечками. Сир шаткуємо пластинками. Часник спочатку чистимо, а потім подрібнюємо тонкими часточками. На м'ясі робимо глибокі надрізи, натираємо з усіх сторін сіллю, перцем і спеціями. Потім вкладаємо в розрізи шматочки помідорів, сир і часник. Загортаємо м'ясо у фольгу і викладаємо на найнижчу решітку аэрогриля. Готуємо при температурі приблизно 230 градусів приблизно 20 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і засікаємо ще 25 хвилин. Після закінчення часу запечена свинина в аерогрилі готова!
Відбивні зі свинини в аерогрилі
Інгредієнти: свинина - 700 г; масло вершкове - 2 ст. ложки; сухарі панірувальні - 2 ст. ложки; часник - 3 зубчики; гірчиця - 2 ст. ложки; спеції. Приготування М'ясо обробляємо і нарізаємо впоперек волокон на порційні шматки. Потім свинину солимо, натираємо перчиком і гарненько відбиваємо молоточком. Гірчицю збиваємо з розтопленим маслом і з'єднуємо з панірувальними сухарями . Часник видавлюємо через прес і змішати з приготованим раніше гірчичним соусом. Тепер перекладаємо м'ясо на середню грати аэрогриля і запікаємо при температурі 260 градусів приблизно 20 хвилин. Потім промазуємо кожен шматочок гірчичним соусом і знову відправляємо відбивні в аерогриль приблизно на 20 хвилин.
Шашлик зі свинини в аерогрилі
Інгредієнти: сало - 200 г; свинина - 1 кг; приправа для шашлику - за смаком; цибулина - 2 шт.; рослинна олія; сіль. Приготування М'ясо і сало нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо і натираємо на середній терочке або подрібнюємо блендером. Додаємо приправи, сіль, перчик, масло. Все перемішуємо і залишаємо м'ясо хвилин на 20-30. Цим часом розігріваємо протягом 10 хвилин аерогриль, беремо дерев'яні шпажки і одягаємо, чергуючи шматочки м'яса і сала. На дно аэрогриля викладаємо фольгу, шашлики розкладаємо на решітці і готуємо при температурі 220-230 градусів 25 хвилин, періодично перевертаючи.