Печеня з свинини в мультиварці - рецепти з картоплею, гречкою, овочами і чорносливом
Побутові прилади створені для господині, щоб полегшити її праця на кухні і приготувати абсолютно будь-яке блюдо, яке зберігає свої поживні речовини і смакові якості. Прекрасним рішенням буде - приготувати печеня з свинини в мультиварці, вона суттєво спростить процес створення багатокомпонентного частування.
Головний секрет, щоб зробити смачну печеню з свинини, це те, що його потрібно не тушкувати або смажити, а просто томити на повільному вогні. Готування з допомогою мультиварки полягає в наступному:
Спочатку в приладі потрібно обсмажити м'ясо. Потім до них додаються додаткові компоненти, це картопля, цибуля та інші овочі.
Свинину краще нарізати на невеликі шматочки, але не надто маленькі, адже під час термічної обробки м'ясо стане менше.
Інгредієнти рекомендується обсмажувати при відкритій кришці, періодично помішуючи.
Якщо в процесі готування стане мало води, її можна буде долити.
Приготувати смачну печеню по-домашньому з свинини стало набагато простіше, особливо з допомогою мультиварки. Все, що потрібно зробити, це підготувати необхідні компоненти, покласти їх у чашу, а потім включити потрібну програму. М'ясо рекомендується взяти без кісточок і не дуже жирне, це буде сприяти кращому смаку страви.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
картопля – 500 г;
моркву і цибулю – по 1 шт.;
томати – 4 шт.;
рослинна олія – 2 ст. л.;
вода – 1 склянка;
сіль, перець.
Приготування
М'ясо нарізати.
У ємність налити олію і включити програму «Смаження», час готування встановлюється автоматично. Викласти м'ясо.
Порізати цибулю і моркву, додати до м'яса після 10 хвилин обсмажування.
Томати та картопля нарізати кружечками.
У чашу налити воду, всипати сіль і перець. Висипати картопля з томатами.
Встановити програму «Гасіння», печеня з свинини в мультиварці буде готове через годину.
Ситним і ароматним виходить печеня з свинячих реберець з картоплею. Рецепт страви дуже проста, при бажанні його можна приготувати порційно, взявши для цього велику каструлю, казан або горщики. Відмінним помічником у приготуванні стане мультиварка, з допомогою якої страва зробити простіше, ніж традиційним способом.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 1 кг;
картопля – 1 кг;
цибуля – 3 шт.;
морква – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
масло рослинне – 4-5 ст. л.;
сіль -2 ч. л.;
перець;
вода – 1 стакан.
Приготування
Реберця розрізати на шматки. Обжаритьих на розігрітій олії в мультиварці на режимі «Смаження» з усіх сторін.
Порізати цибулю і моркву, обсмажити їх окремо від м'яса 5-7 хвилин.
Додати ребра, влити воду, посолити, поперчити, включити режим «Гасіння» на 1 годину.
Картоплю нарізати кубиками, після 20 хвилин гасіння відправити до м'яса.
Печеня з свинини в мультиварці буде готове через встановлений час. Перед вимиканням додати подрібнений часник.
Неперевершеним смаком володіє печеня зі свинини з картоплею і овочами. Склад компонентів може змінюватись в залежності від індивідуальних побажань господині. Виходячи з цього, можна надати страві солодкуватий або гострий присмак. Особливістю цього рецепту є те, що спочатку обсмажується цибуля, а потім м'ясо.
Інгредієнти:
свинина – 400 г;
болгарський перець – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
томатна паста – 2 ст. л.;
картопля – 800 г;
масло – 2 ст. л.;
зерна гірчиці – 1 /2 ч. л.;
зелень, сіль, спеції.
Приготування
Цибулю порізати, обсмажити його в чаші в розігрітому маслі.
Додати порізане м'ясо, смажити 20 хвилин при відкритій кришці.
Додати перець, нарізаний соломкою.
Томатну пасту змішати з 1 ст. л. кип'яченої води і залити в чашу.
Перемішати всі компоненти і готувати в режимі «Смаження» ще 10 хвилин.
Після викласти підготовлений картопля, спеції, посолити і поперчити.
Закрити кришку і встановити програму «Випічка». Печеня з свинини в мультиварці буде готуватися близько 1 години.
На вечерю або до святкового столу ідеально підійде печеня зі свинини з картоплею та грибами. Це надзвичайно смачний рецепт, хоча він дуже простий, в результаті може вийти урочисте блюдо. Страва подається до столу, попередньо посипаний зеленню. Вона стане прекрасним доповненням до інших компонентів.
Інгредієнти:
свиняча грудинка – 500 г;
картопля – 1 кг;
гриби – 150 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
рослинне масло – 70 мл;
сіль, чорний перець і зелень.
Приготування
Порізане м'ясо відправити в миску, змащену маслом, обсмажити 10 хвилин.
Подрібнити овочі і гриби, додати до м'яса і продовжувати смажити ще 7 хвилин.
Включити режим «Гасіння», печеня з соковитої свинини в мультиварці буде готове через годину.
Надзвичайно смачним виходить печеня зі свинини з чорносливом. Сухофрукти додадуть певної пікантності, по індивідуальним побажанням господині можна взяти будь-яку іншу відповідне м'ясо: курку, індичку або яловичину. Після готування рекомендується дати страві настоятися до повного охолодження, потім воно подається до столу.
Інгредієнти:
свинина – 05 кг;
чорнослив – 150 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
картопля – 5-6 шт.;
рослинна олія;
сіль, суміш спецій.
Приготування
М'ясо відбити, порізати, посолити і поперчити, обсмажити з двох сторін. Потім додати цибулю та моркву і продовжити смажити.
Промитий чорнослив залити окропом і настоювати 15-20 хвилин. Викласти його до м'яса разом з картоплею.
Залити в чашу воду, щоб вона покривала компоненти.
Включити режим «Гасіння». Печеня з соковитої свинини в мультиварці буде готове через годину.
Однією з найбільш неординарних варіацій страви є печеня з свинячої грудинки, до складу якого входить гранатовий сік. Цей компонент надає неймовірну пікантність, завдяки кисло-солодким ноток. За час гасіння в приладі м'ясо рівномірно насичується цим присмаком і непередаваним ароматом.
Інгредієнти:
м'ясо – 300 г;
цибуля – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
гранатовий сік – 300 мл;
часник - 2 зубчики;
рослинна олія;
сіль, перець, спеції.
Приготування
М'ясо порізати, обсмажити в чаші.
Додати цибулю, моркву і часник, продовжити смаження.
Влити сік, всипати сіль, спеції і перець.
Встановити режим «Гасіння». Печеня з підливою зі свинини буде готове через годину.
Справжньою родзинкою святкового столу здатне стати свиняче печеня з апельсинами . Щоб зробити страву більш пікантним, можна використовувати додавання алкоголю, наприклад, хересу. За індивідуальним побажанням господині цей вид цитрусового можна замінити на грейпфрут, тоді замість солодкого присмаку вийде трохи терпкий і кислуватий.
Інгредієнти:
м'ясо – 1 кг;
апельсин – 4 шт.;
вода – 1 склянка;
сухий херес – 60 мл;
рослинне масло – 5 ст. л.;
вершкове масло – 30 р.
Приготування
Апельсинову цедру змішати з хересом, маслом. Сумішшю змастити м'ясо і дати йому настоятися 12 годин.
Обсмажити свинину.
Влити воду і апельсиновий сік.
Включити режим «Гасіння». Печеня по-домашньому з свинини в мультиварці буде готове через годину.
Надзвичайно смачним і поживним стравою є свинячу печеню, приготоване разом з гречкою. Ці два компоненти прекрасно комбінуються між собою. Страва відомо під назвою «м'ясо по-купецькому», в якості інших додаткових компонентів виступають цибулю і моркву, а додати гостроту допоможуть спеціально підібрані спеції.
Інгредієнти:
м'ясо – 500 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
гречка – 1 склянка;
вода – 15 склянки;
сіль, спеції.
Приготування
М'ясо порізати на шматки, обсмажити 5 хвилин.
Додати спеції, цибулю та моркву, смажити ще 5 хвилин.
Приєднати промиту гречку, все залити водою.
Виставити режим «Крупа» на 40 хвилин.
Ще одним спрощеним способом готування є рецепт жаркого зі свининою, приготованого з допомогою скороварки. Цей прилад допоможе істотно скоротити час на підготовку. До основного компоненту за індивідуальним побажанням господині можна додавати всілякі овочі, створюючи асорті з воістину неповторним смаком.
Інгредієнти:
м'ясо – 05 кг;
цибулю, моркву, кабачок – 1 шт.;
картопля – 6 шт.;
вершкове масло – 50 г;
сіль, перець.
Приготування
Обсмажити м'ясо в приладі.
Приєднати овочі, продовжити смаження.
Посолити, поперчити, влити воду. Гасити спекотне півгодини.
Як приготувати печеня з свинини?
Головний секрет, щоб зробити смачну печеню з свинини, це те, що його потрібно не тушкувати або смажити, а просто томити на повільному вогні. Готування з допомогою мультиварки полягає в наступному:
Рецепт печені зі свинини з картоплею
Приготувати смачну печеню по-домашньому з свинини стало набагато простіше, особливо з допомогою мультиварки. Все, що потрібно зробити, це підготувати необхідні компоненти, покласти їх у чашу, а потім включити потрібну програму. М'ясо рекомендується взяти без кісточок і не дуже жирне, це буде сприяти кращому смаку страви.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з свинячих реберець
Ситним і ароматним виходить печеня з свинячих реберець з картоплею. Рецепт страви дуже проста, при бажанні його можна приготувати порційно, взявши для цього велику каструлю, казан або горщики. Відмінним помічником у приготуванні стане мультиварка, з допомогою якої страва зробити простіше, ніж традиційним способом.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня зі свинини з овочами
Неперевершеним смаком володіє печеня зі свинини з картоплею і овочами. Склад компонентів може змінюватись в залежності від індивідуальних побажань господині. Виходячи з цього, можна надати страві солодкуватий або гострий присмак. Особливістю цього рецепту є те, що спочатку обсмажується цибуля, а потім м'ясо.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня зі свининою та грибами
На вечерю або до святкового столу ідеально підійде печеня зі свинини з картоплею та грибами. Це надзвичайно смачний рецепт, хоча він дуже простий, в результаті може вийти урочисте блюдо. Страва подається до столу, попередньо посипаний зеленню. Вона стане прекрасним доповненням до інших компонентів.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня зі свинини з чорносливом і картоплею
Надзвичайно смачним виходить печеня зі свинини з чорносливом. Сухофрукти додадуть певної пікантності, по індивідуальним побажанням господині можна взяти будь-яку іншу відповідне м'ясо: курку, індичку або яловичину. Після готування рекомендується дати страві настоятися до повного охолодження, потім воно подається до столу.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня зі свинини з гранатовим соком
Однією з найбільш неординарних варіацій страви є печеня з свинячої грудинки, до складу якого входить гранатовий сік. Цей компонент надає неймовірну пікантність, завдяки кисло-солодким ноток. За час гасіння в приладі м'ясо рівномірно насичується цим присмаком і непередаваним ароматом.
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печеню з апельсинами – рецепт
Справжньою родзинкою святкового столу здатне стати свиняче печеня з апельсинами . Щоб зробити страву більш пікантним, можна використовувати додавання алкоголю, наприклад, хересу. За індивідуальним побажанням господині цей вид цитрусового можна замінити на грейпфрут, тоді замість солодкого присмаку вийде трохи терпкий і кислуватий.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня зі свинини з гречкою
Надзвичайно смачним і поживним стравою є свинячу печеню, приготоване разом з гречкою. Ці два компоненти прекрасно комбінуються між собою. Страва відомо під назвою «м'ясо по-купецькому», в якості інших додаткових компонентів виступають цибулю і моркву, а додати гостроту допоможуть спеціально підібрані спеції.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з свинини в скороварці
Ще одним спрощеним способом готування є рецепт жаркого зі свининою, приготованого з допомогою скороварки. Цей прилад допоможе істотно скоротити час на підготовку. До основного компоненту за індивідуальним побажанням господині можна додавати всілякі овочі, створюючи асорті з воістину неповторним смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тефтелі в мультиварці - рецепти з рисом, гречкою, на пару, у вершковому і томатному соусі
Тефтелі в мультиварці являють собою живильне дієтичне блюдо. Їх можна зробити з різних видів м'яса, рибного філе, рису або гречки. Пікантне страва
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
Печеня з м'ясом і картоплею
Саме домашнє блюдо, звичайно, - спекотне. Традиційно готується в жаровні або в глиняних горщиках. Пропонуємо кілька варіантів цього чудового гарячого
Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
Печеня по-домашньому в мультиварці
Домашнє жарке вже зовсім не обов'язково готувати в печі або духовці, тушкувати в горщиках, або на плиті, адже за вас все зробить мультиварка. При