Як посмажити насіння в мікрохвильовці?
Якщо ви мучитеся в здогадах можна посмажити насіння в мікрохвильовці, то дана стаття розвіє всі ваші сумніви і допоможе успішно реалізувати перший досвід приготування продукту в печі СВЧ.
У такого роду пристрої можна посмажити насіння соняшника, гарбуза, а також наповнити їх додатковими смаковими якостями, підсолюємо в процесі. Про те, як це правильно зробити, запропоновані нижче рецепти.
Інгредієнти:
насіння соняшнику – 110 г;
дрібна сіль – за смаком.
Приготування
Як і перед традиційною спекотної на сковороді насіння необхідно гарненько промити під проточною теплою водою, після чого розкласти їх на папері або рушник і ретельно просушити. Можна обсушити їх відразу ж в мікрохвильовій печі, в такому випадку буде потрібно трохи більше часу для смаження.
Приблизно половину чайної ложки солі розчиняємо в чайній ложечці води, збризкуємо отриманим розчином насіння і перемішуємо. Якщо бажаєте приготувати насіння з класичним несолоним смаком, то даний етап пропускаємо.
Для смаження поміщаємо продукт в широку підходить для приготування в мікрохвильовій печі миску невеликим шаром, ставимо в пристрій, який налаштовуємо на потужність 800 Вт і вмикаємо таймер на дві хвилини. Після цього насіння перемішуємо і ставимо ще на такий же час смажитися при тій же потужності. Повторюємо цикли до отримання бажаного результату, скоротивши в процесі приготування інтервал після третього циклу до однієї хвилини.
Інгредієнти:
насіння гарбузове – 150 р.
Приготування
Сирі гарбузове насіння, які щойно витягнуті з гарбузового плода необхідно підсушити кілька днів на повітрі перш ніж приступати до смаження. Їх можна перед цим попередньо промити, але можна цього і не робити, якщо бажаєте отримати більш насичений гарбузовий смак.
В іншому технологічний процес смаження гарбузового насіння в мікрохвильовці ідентичний описаному вище. Поміщаємо продукт в миску тонким шаром і розміщуємо в печі СВЧ на дві хвилини. Після цього миску з насінням виймаємо, перемішуємо вміст і повертаємо в мікрохвильовку. Повторюємо цикли до отримання бажаної кондиції насіння, зменшивши час до однієї хвилини.
Також як і у випадку з насінням соняшнику, гарбузовий продукт можна підсолити перед приготуванням, окропивши насиченим солоним розчином і гарненько перемішавши.
У такого роду пристрої можна посмажити насіння соняшника, гарбуза, а також наповнити їх додатковими смаковими якостями, підсолюємо в процесі. Про те, як це правильно зробити, запропоновані нижче рецепти.
Як посмажити насіння в мікрохвильовці з сіллю?
Інгредієнти:
Приготування
Як і перед традиційною спекотної на сковороді насіння необхідно гарненько промити під проточною теплою водою, після чого розкласти їх на папері або рушник і ретельно просушити. Можна обсушити їх відразу ж в мікрохвильовій печі, в такому випадку буде потрібно трохи більше часу для смаження.
Приблизно половину чайної ложки солі розчиняємо в чайній ложечці води, збризкуємо отриманим розчином насіння і перемішуємо. Якщо бажаєте приготувати насіння з класичним несолоним смаком, то даний етап пропускаємо.
Для смаження поміщаємо продукт в широку підходить для приготування в мікрохвильовій печі миску невеликим шаром, ставимо в пристрій, який налаштовуємо на потужність 800 Вт і вмикаємо таймер на дві хвилини. Після цього насіння перемішуємо і ставимо ще на такий же час смажитися при тій же потужності. Повторюємо цикли до отримання бажаного результату, скоротивши в процесі приготування інтервал після третього циклу до однієї хвилини.
Як смачно посмажити гарбузове насіння в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
Приготування
Сирі гарбузове насіння, які щойно витягнуті з гарбузового плода необхідно підсушити кілька днів на повітрі перш ніж приступати до смаження. Їх можна перед цим попередньо промити, але можна цього і не робити, якщо бажаєте отримати більш насичений гарбузовий смак.
В іншому технологічний процес смаження гарбузового насіння в мікрохвильовці ідентичний описаному вище. Поміщаємо продукт в миску тонким шаром і розміщуємо в печі СВЧ на дві хвилини. Після цього миску з насінням виймаємо, перемішуємо вміст і повертаємо в мікрохвильовку. Повторюємо цикли до отримання бажаної кондиції насіння, зменшивши час до однієї хвилини.
Також як і у випадку з насінням соняшнику, гарбузовий продукт можна підсолити перед приготуванням, окропивши насиченим солоним розчином і гарненько перемішавши.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні чіпси в мікрохвильовці
Улюблені багатьма снеки можна готувати вдома, використовуючи доступні компоненти і звичну кухонну техніку. Наприклад, дотримуючись нескладних правил,
Як швидко зварити буряк в мікрохвильовці?
Підготувати головний інгредієнт для вінегрету або і борщів зелених максимально швидко можна лише використовуючи мікрохвильову піч. Розповімо, як
Як посмажити арахіс в мікрохвильовці?
Не секрет, що сирий арахіс коштує в рази дешевше підсушеного варіанти, однак не варто витрачай великі суми на покупку підготовленого продукту, якщо
Як посмажити насіння?
Любителі насіння стверджують, що смачніше продукту виготовленого власними руками нічого й бути не може. Ми охоче погоджуємося з ними, а тому
Як смажити насіння на сковороді?
Мало хто хоч зрідка, але відмовить собі в задоволенні поласувати смаженим насінням. І, незважаючи на те, що вибір готових смажених насіннячок дуже
Рис в мікрохвильовці
Виявляється, в мікрохвильовці можна не тільки розігрівати готову їжу і напівфабрикати, але і творити справжні кулінарні шедеври! У цьому матеріалі ми