Нутелла в домашніх умовах
Насолода від скибочки білого хліба або хрусткого тосту , присмаченого шоколадною пастою «Нутелла», не можна порівняти ні з чим. Ніжний смак і тонкий аромат ласощі з горіховою ноткою просто зводять з розуму. Але ейфорія від його дегустації у багатьох відразу ж проходить, як тільки вони починають вивчати склад продукту, викладений найдрібнішим шрифтом на привабливою баночці. Консерванти, емульгатори, стабілізатори та інші шкідливим компоненти, присутні в купленої в магазині шоколадної пасти, просто відбивають бажання купувати її знову. Особливо категоричні в цьому турботливі мами, які вже точно не будуть напихати таким сумнівним ласощами своє улюблене чадо.
Пропонуємо не ризикувати здоров'ям і приготувати пасту «Нутелла» в домашніх умовах з натуральних продуктів. Ви будете приємно вражені схожістю отриманого десерту з оригіналом, але на відміну від останнього зроблений власноруч продукт принесе вам і вашому організму тільки користь.
Інгредієнти:
фундук або інші горіхи – 190 г;
яйця курячі добірні – 190 г;
молоко незбиране – 490 мл;
цукровий пісок – 560 г;
борошно – 115 г;
порошок какао – 60 г;
масло селянське вершкове – 60 г;
ванілін або ванільний цукор – 1 щіпка або 20 р.
Приготування
Приготування нутелла в домашніх умовах починаємо з обробки яєць. З'єднуємо їх з цукровим піском і трохи збиваємо за допомогою міксера. Потім всипаємо борошно, порошок какао і ще раз розмішуємо до однорідності і розчинення грудочок. Обсмажений фундук перетворюємо на дуже дрібну крихту і додаємо до загальної маси. Тепер вводимо м'яке вершкове масло, додаємо ванілін або ванільний цукор, вливаємо молоко і ще раз розмішуємо до максимально можливої однорідності. Далі маємо посудину на конфорки плити і прогріваємо вміст при безперервному помішуванні до кипіння і загустіння.
Інгредієнти:
фундук або інші горіхи – 180 г;
молоко незбиране – 980 мл;
цукровий пісок – 780 г;
борошно – 120 г;
порошок какао – 90-120 г;
масло селянське вершкове – 190 г;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
Шоколадну пасту можна приготувати і без яєць. За смаком таке ласощі мало чим відрізняється від попереднього варіанту, але виходить більш калорійним з-за більшої кількості вершкового масла в його складі.
Спочатку з'єднуємо в каструлі сухі компоненти, а саме додаємо цукровий пісок, порошок какао і борошно і все гарненько розмішуємо. Тепер потроху вливаємо молоко при безперервному перемішуванні, щоб не утворювалося грудочок, і поміщаємо ємність на конфорки плити. Продовжуючи перемішувати дерев'яною лопаткою, прогріваємо масу до кипіння.
Обсмажений фундук заздалегідь перемелюємо в ємності блендера до дуже дрібної крихти і додаємо в киплячу шоколадну масу. Туди ж кидаємо масло вершкове, трохи солі і уварюємо пасту до загустіння, не забуваючи весь час помішувати.
Інгредієнти:
молоко незбиране – 980 мл;
цукровий пісок – 390 г;
борошно – 120 г;
порошок какао – 120 г;
ванілін – 1 щіпка;
масло селянське вершкове – 60 г;
Приготування
Для тих, хто по тим або іншим причинам не вживає в їжу горіхи, рекомендуємо рецепт приготування нутелла
в домашніх умовах без їх участі. З'єднуємо спочатку в мисці, ковшике або каструльці борошно, порошок какао і цукровий пісок, перемішуємо і вливаємо молоко. Збиваємо тепер суміш міксером до повного позбавлення від борошняних грудочок. Після цього маємо ємність з сумішшю на конфорки плити і прогріваємо при безперервному помішуванні до кипіння. Вогонь під спудом не повинен бути сильним при цьому. Уварюємо вміст до загустіння, але тримаємо на плиті не більше двадцяти хвилин. Тепер вмішуємо в пасту вершкове масло до його повного розпускання і рівномірного розподілу в ласощах, після чого перекладаємо в банку, даємо охолонути, прикриваємо кришкою і зберігати в холодильнику.
Пропонуємо не ризикувати здоров'ям і приготувати пасту «Нутелла» в домашніх умовах з натуральних продуктів. Ви будете приємно вражені схожістю отриманого десерту з оригіналом, але на відміну від останнього зроблений власноруч продукт принесе вам і вашому організму тільки користь.
Як приготувати нутеллу в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Приготування нутелла в домашніх умовах починаємо з обробки яєць. З'єднуємо їх з цукровим піском і трохи збиваємо за допомогою міксера. Потім всипаємо борошно, порошок какао і ще раз розмішуємо до однорідності і розчинення грудочок. Обсмажений фундук перетворюємо на дуже дрібну крихту і додаємо до загальної маси. Тепер вводимо м'яке вершкове масло, додаємо ванілін або ванільний цукор, вливаємо молоко і ще раз розмішуємо до максимально можливої однорідності. Далі маємо посудину на конфорки плити і прогріваємо вміст при безперервному помішуванні до кипіння і загустіння.
Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах - рецепт без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадну пасту можна приготувати і без яєць. За смаком таке ласощі мало чим відрізняється від попереднього варіанту, але виходить більш калорійним з-за більшої кількості вершкового масла в його складі.
Спочатку з'єднуємо в каструлі сухі компоненти, а саме додаємо цукровий пісок, порошок какао і борошно і все гарненько розмішуємо. Тепер потроху вливаємо молоко при безперервному перемішуванні, щоб не утворювалося грудочок, і поміщаємо ємність на конфорки плити. Продовжуючи перемішувати дерев'яною лопаткою, прогріваємо масу до кипіння.
Обсмажений фундук заздалегідь перемелюємо в ємності блендера до дуже дрібної крихти і додаємо в киплячу шоколадну масу. Туди ж кидаємо масло вершкове, трохи солі і уварюємо пасту до загустіння, не забуваючи весь час помішувати.
Рецепт нутелла в домашніх умовах без горіхів
Інгредієнти:
Приготування
Для тих, хто по тим або іншим причинам не вживає в їжу горіхи, рекомендуємо рецепт приготування нутелла
![Нутелла в домашніх умовах Нутелла в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-09/nutella-v-domashnh-umovah_452.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Домашня нутелла](/uploads/posts/2016-09/thumbs/domashnya-nutella_351.jpeg)
Домашня нутелла
Ніжна шоколадно-горіхова паста – прекрасний варіант простого, але досить ситного сніданку для дитини. Якщо склад магазинного ласощі вас не влаштовує,
![Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-09/thumbs/shokoladna-pasta-nutella-v-domashnh-umovah_851.jpeg)
Шоколадна паста «Нутелла» в домашніх умовах
Дивно смачне частування можна легко створити вдома з абсолютно неабияких компонентів. Щоб не бігти в магазин за заповітної баночкою не дуже корисною
![Нутелла – рецепт](/uploads/posts/2016-09/thumbs/nutella-recept_711.png)
Нутелла – рецепт
Знамениту шоколадну пасту можна швидко зробити і самому. Склад цього рецепта дійсно мінімальний, процес недовгий, а результат вразить кожного ласуна.
![Торт «Нутелла»](/uploads/posts/2016-09/thumbs/tort-nutella_421.jpeg)
Торт «Нутелла»
Дивно солодкий з пізнаваним смаком торт, пропонуємо зробити за описаним рецептом. Розповімо, як створити шалено смачне частування для малюків і
![Як зробити шоколадну пасту?](/uploads/posts/2015-07/yak-zrobiti-shokoladnu-pastu_371.jpeg)
Як зробити шоколадну пасту?
Шоколадна паста, зроблена вдома, зовсім не дієтичне блюдо, але вона набагато корисніше магазинної, адже до її складу входять тільки натуральні
![Як робити Нутеллу будинку?](/uploads/posts/2015-01/yak-robiti-nutellu-budinku_681.jpeg)
Як робити Нутеллу будинку?
Як зробити Нутеллу будинку? Цим питанням задаються багато аматорів шоколадної пасти. З цієї причини ми вирішили розповісти вам про те, як приготувати