Що приготувати на вечерю в духовці?
Не всі люблять ввечері їсти пельмені або смажену картоплю. Спробуйте приготувати на сімейну вечерю, що-небудь в духовці. І, якщо ваші ідеї не особливо радують домашніх, скористайтеся нашими цікавими рецептами, докладно описаними нижче. Ви дізнаєтеся, як запекти шалено смачне м'ясо, поєднуючи незвичайні інгредієнти або спробуйте приготувати дивовижні горщики, наповнені картоплею і духмяними ковбасками.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 12 кг;
класичний соєвий соус – 2 ст. ложки;
рідкий мед – 6 ст. ложок;
гострий кетчуп чилі – 4 ст. ложки;
сіль – за смаком;
молодий часник – 4 зубки.
Приготування
Свіжий шматок свинини промиваємо у воді, даємо йому просохнути, а потім нарізаємо на довгасті шматочки не більше 5 сантиметрів. Складаємо їх в глибоку миску, присипаємо індивідуально за смаком кухонною сіллю і перемішуємо.
В невелику глибоку тарілку наливаємо рідкий мед, до нього додаємо класичний соєвий соус кетчуп чилі. Слідом продавлюємо сюди через спеціальний прес очищені зубки молодого часнику і тепер перемішуємо отриманий маринад. Виливаємо його поверх свинини перемішуємо і відставляємо в прохолодне місце на годину. Потім перекладаємо м'ясо в глибоку форму, яку прикриваємо кришкою і відправляємо в прогрітий до 195 градусів духовку. Через 1 годину 20 хвилин знімаємо з форми кришку і допікаємо м'ясо до появи золотистої скоринки протягом 15 хвилин.
Інгредієнти:
відварну картоплю – 3-4 шт.;
сосиски (молочні) – 3 шт.;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
жирний майонез – 4 ст. ложки;
твердий сир – 120 г;
кухонна сіль – дрібка.
Приготування
Картоплю нарізаємо не дуже великими, довільними шматочками і складаємо її в глибоку миску. Очищені від плівок молочні сосиски подрібнюємо сантиметровими кружечками і викладаємо їх в ємність з картоплею. Дрібненько шаткуємо очищений ріпчасту цибулю, який також відправляємо в миску. Присипаємо всі дрібкою кухонної солі, додаємо жирний майонез і перемішуємо всі сполучені інгредієнти. Розкладаємо вміст цієї ємності з керамічним горщикам і поверхня кожного наповненого горщика щедро присипаємо тертим твердим сиром. Виставляємо їх по центру прогрітій до 180 градусної температури духовки і готуємо 20 хвилин.
М'ясо з медом – гаряча вечеря в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свіжий шматок свинини промиваємо у воді, даємо йому просохнути, а потім нарізаємо на довгасті шматочки не більше 5 сантиметрів. Складаємо їх в глибоку миску, присипаємо індивідуально за смаком кухонною сіллю і перемішуємо.
В невелику глибоку тарілку наливаємо рідкий мед, до нього додаємо класичний соєвий соус кетчуп чилі. Слідом продавлюємо сюди через спеціальний прес очищені зубки молодого часнику і тепер перемішуємо отриманий маринад. Виливаємо його поверх свинини перемішуємо і відставляємо в прохолодне місце на годину. Потім перекладаємо м'ясо в глибоку форму, яку прикриваємо кришкою і відправляємо в прогрітий до 195 градусів духовку. Через 1 годину 20 хвилин знімаємо з форми кришку і допікаємо м'ясо до появи золотистої скоринки протягом 15 хвилин.
Запіканка з сосисками і картоплею в духовці – смачна вечеря в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо не дуже великими, довільними шматочками і складаємо її в глибоку миску. Очищені від плівок молочні сосиски подрібнюємо сантиметровими кружечками і викладаємо їх в ємність з картоплею. Дрібненько шаткуємо очищений ріпчасту цибулю, який також відправляємо в миску. Присипаємо всі дрібкою кухонної солі, додаємо жирний майонез і перемішуємо всі сполучені інгредієнти. Розкладаємо вміст цієї ємності з керамічним горщикам і поверхня кожного наповненого горщика щедро присипаємо тертим твердим сиром. Виставляємо їх по центру прогрітій до 180 градусної температури духовки і готуємо 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Що можна зробити з кабачків на вечерю?
Скористайтеся нашими цікавими ідеями для легкої вечірньої трапези. Далі розповімо, як по-новому приготувати звичайні кабачки. Підкажемо варіант

Карась, запечений в духовці
Вразити домашніх чудовим блюдом або підкорити гостей своїми кулінарними вміннями допоможуть рецепти запеченої риби, описані далі. Розповімо, як

Як зробити шаурму вдома?
Завжди виручить варіант швидкого перекусу - шаурма, яку краще приготувати вдома. Далі розповімо максимально докладно, як зробити ароматний соус для

М'ясо, запечене в рукаві
М'ясо, запечене в духовці в спеціальному рукаві, - безпрограшний варіант урізноманітнити звичайне домашнє меню. Приготувавши страву таким простим

Свинина з картоплею в горщику в духовці
Приготування будь-якої страви в духовці з використанням керамічних горщиків перетворюється на свято і просто не може вийти невдалим. Пропонуємо

Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,